,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/11

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα είστε πιο αργοί και πιο προσεκτικοί στις πράξεις και τις αποφάσεις σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Θα είστε εκπληκτικά υπομονετικοί, ειδικά αν γνωρίζετε τι στοχεύετε ή τι θέλετε να κρατήσετε. Θα είστε πρόθυμοι να αναβάλετε κάποιες από τις εργασίες σας για κάποιες από τις επόμενες μέρες. Ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε μπορεί να είναι αιτία για μια σύντομη στιγμή άγχους. Σε γενικές γραμμές όμως, συμμορφωθείτε με τα βασικά trends της ημέρας, για να μην αφήσετε πίσω σας μια χαμένη μέρα. Η αγάπη θα απαιτήσει φυσικές ενέργειες, χωρίς προσποίηση, κόλπα ή περιποίηση.
Για τον Κριό, η Τρίτη φέρνει νέες ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες, σημαντικές εμπειρίες.
Για τον Λέοντα, η μέρα φέρνει άγχος, φόβο ή δυσάρεστα νέα που έρχονται έξω από το σπίτι σας.
Για τον Τοξότη, πολλές διαδοχικές εξελίξεις θα διαλύσουν τη ρουτίνα σας σήμερα και αυτή η ανατροπή θα σας βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα έχετε μια μεταβλητή διάθεση, η οποία θα καθορίσει πλήρως τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες αρνητικές τάσεις αυτή την ημέρα, θα μπορέσετε να απολαύσετε ευχάριστες εμπειρίες στην οικογένεια και στον έρωτα. Θα λάβετε νέα ή ένα τηλεφώνημα που θα ξεκαθαρίσει τις ανησυχίες σας για το μέλλον σας. Απροσδόκητα χρήματα ή μια ενδιαφέρουσα προσφορά οικονομικής φύσης είναι πιθανά.
Για τον Ταύρο, η μέρα φέρνει σημαντικά καθήκοντα ή επείγουσες δεσμεύσεις.
Για την Παρθένο, προτεραιότητα θα δοθεί σε εργασίες που σχετίζονται με οικιακή ακαταστασία, επισκευές ή άλλα περιουσιακά θέματα.
Για τον Αιγόκερω, την Τρίτη υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης με παιδί ή λόγω παιδιού. Το άγχος σας σήμερα θα έχει πολύ ισχυρή επίδραση στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για την εφαρμογή των μέσων για την αντιμετώπισή τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις περιουσιακές και υλικές σας υποθέσεις. Μια σύγκρουση μπορεί για λίγο να μαυρίσει τη διάθεσή σας ή να προκαλέσει συγκρούσεις με άλλα άτομα. Σήμερα αποδεχτείτε προσεκτικά πληροφορίες ή μια προσφορά οικονομικής φύσης. Οι εκπλήξεις σήμερα κατά κάποιο τρόπο θα σχετίζονται με άτομα της οικογένειας ή συγγενείς σας.
Για τον Δίδυμο, η ημέρα φέρνει ποικίλα γεγονότα και νέα που σχετίζονται με ταξίδια και με ανθρώπους κοντά και μακριά.
Για τον Ζυγό, ο κίνδυνος προέρχεται από απερίσκεπτα σχόλια, βιαστικές ενέργειες ή εμπλοκή σε ένα ψέμα.
Για τον Υδροχόο, σήμερα θα είναι σημαντικό να προφυλαχθεί από αποτυχίες, πισωγυρίσματα και κάθε είδους απώλειες.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τρίτη είναι μια μέρα που θα πρέπει να βγείτε από μια κατάσταση απάθειας ή κατάθλιψης και να ασχοληθείτε σοβαρά με τη δουλειά και την εξέλιξη των σημαντικών σας υποθέσεων. Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε στην επίλυση οικιακών προβλημάτων, να αγοράσετε σημαντικά οφέλη για εσάς ή το σπίτι σας. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις τα σχέδιά σου, η εξέλιξη των οποίων θα ξεπεράσει αυτή την εβδομάδα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναλλαγές. Η επιτυχία σας σήμερα θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να κρίνετε με ακρίβεια καταστάσεις, ανθρώπους ή ευκαιρίες.
Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει καλά οικονομικά νέα και ευκαιρίες.
Για τον Σκορπιό, σήμερα η συναισθηματική σας σταθερότητα θα καθορίσει πώς θα περάσετε/ζήσετε αυτή τη μέρα.
Για τον Ιχθύ, η μέρα φέρνει μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση που καθορίζει τις ενέργειες και τις δεσμεύσεις σας τον Δεκέμβριο ή τις αρχές του 2022.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: