,

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 22/3

Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στις 12 μοίρες και 22 λεπτά του Τοξότη, επηρεάζοντας τους ανθρώπους με ζώδια ή ωροσκόπο στα ζώδια Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς ή με προσωπικούς πλανήτες περίπου τις 7 έως 17 μοίρες των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου.
Η νέα σελήνη της 4ης Δεκεμβρίου είναι πιο ισχυρή και μεγαλύτερης διάρκειας από μια κανονική νέα σελήνη, επειδή είναι επίσης μια ολική έκλειψη Ηλίου. Η ισχυρότερη πλανητική επιρροή στην έκλειψη ηλίου είναι μια προκλητική όψη χιαστί στον Ουρανό που φέρνει απροσδόκητες αλλαγές. Η ένταση μπορεί να μειωθεί, το άγχος με την προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες με ανοιχτό μυαλό και ευελιξία.


Η ανάγκη να γίνουν αλλαγές είναι ως απάντηση σε μακροπρόθεσμες απροσδόκητες αναποδιές και δύσκολες αλλαγές λόγω του τετραγώνου του Κρόνου Ουρανού. Αλλά υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ με τον Ερμή εξάγωνο Κρόνο. Σας βοηθά να σχεδιάσετε λογικά το δρόμο σας σε αυτή τη δύσκολη φάση της έκλειψης με προσοχή και επιμονή.

Η έκλειψη, ο Κρόνος και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα μοτίβο όψης που αντιπροσωπεύει έναν μηχανισμό κρίσης. Η επανάληψη κύκλων σύγκρουσης, η προσπάθεια για λύση και η εναρμόνιση έχουν ως αποτέλεσμα τη μάθηση ή την ανάπτυξη. Αν δεις την κρίση ως ευκαιρία, μπορείς να βρεις με επιτυχία λύση στα προβλήματα και να φτάσεις σε κατάσταση ισορροπίας.


Η επιρροή των σταθερών αστεριών Alwaid και Antares δεν είναι τόσο βοηθητική λόγω της επιθετικής και καταστροφικής φύσης τους. Φέρνουν τον κίνδυνο της βίας, του εγκλήματος και της ασθένειας. Η αδειανή φύση τους αυξάνει επίσης τον κίνδυνο τρομοκρατίας και πολέμου. Αλλά ιδιαίτερα ο Antares δίνει επίσης το θάρρος και το τόλμημα να μετατρέψει την ευκαιρία σε επιτυχία.

Η ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου και η σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου σχηματίζουν μια φάση έκλειψης που διαρκεί μέχρι την ηλιακή έκλειψη στις 30 Απριλίου 2022. Η έκλειψη Σελήνης έχει επίσης καταστροφική επίδραση, προκαλώντας κακοτυχία, βία και αρρώστιες. Αυτό δεν είναι καλός οιωνός για την πανδημία του κορωνοϊού, για γεωφυσικά φαινόμενα όπως και ακραία καιρικά. Θέματα πολιτικά θα ανακύψουν και ηγετών.

Έτσι, οι επόμενοι μήνες είναι πιθανό να είναι πολύ έντονοι, ειδικά με το τετράγωνο του Κρόνου – Ουρανού να κορυφώνεται στις 24 Δεκεμβρίου. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική και την υπομονή του Ερμή με τον Ουρανό με υψηλότερη επίγνωση και ευελιξία για να σχεδιάσετε το δρόμο σας μέσα από τις απροσδόκητες και περιοριστικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

ΚΡΙΟΣ
Η ισχυρή έκλειψη ηλίου αυτής της εβδομάδας αναδεικνύει τον ένατο ηλιακό σας οίκο, τον Κριό. Μπορεί τώρα να αποφασίσετε να επιστρέψετε στο σχολείο, να αναδειχθούν θέματα με το εξωτερικό, μετακινήσεις ή επαφές. Γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα μπορούν να σας απασχολήσουν έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την άφιξη της ηλιακής έκλειψης αυτής της εβδομάδας, πιθανότατα θα δείτε μια σημαντική ανακάλυψη γύρω από το εισόδημά σας. Μπορείτε τώρα να λάβετε έγκριση για νέο δάνειο, πιστωτικό όριο ή επιχειρηματικό κεφάλαιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη ηλίου αυτή την εβδομάδα θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στις σχέσεις. Όπως συμβαίνει στον ηλιακό έβδομο οίκο σας, μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιθυμία να μετακομίσετε με έναν σύντροφο, να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε. Ενώ και οι επαγγελματικές συνεργασίες ή τα δικαστικά θέματα θα σας απασχολήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καθώς η ηλιακή έκλειψη αυτή την εβδομάδα πέφτει στον ηλιακό σας έκτο οίκο, πιθανότατα θα αναλάβετε νέα μεγάλα έργα με τον εργοδότη σας. Εάν για κάποιο λόγο μείνατε χωρίς δουλειά, ενδέχεται να έρθουν σύντομα νέα για μια δουλειά.

ΛΕΩΝ
Καθώς μια ηλιακή έκλειψη ξυπνά μέσα στον ηλιακό πέμπτο οίκο σας, θα μπορούσατε να διασταυρωθείτε με μια αδελφή ψυχή ή να δώσετε μια σημαντική υπόσχεση στο άτομο στο πλευρό σας. Απασχόληση με θέματα παιδιών ή εγκυμοσύνης, ενώ για κάποιους ένα αίσθημα υπερβολής στην διασκέδαση ή τις συνήθειες όπως π.χ ο τζόγος θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την άφιξη της έκλειψης ηλίου στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα θα κάνετε μια σημαντική αλλαγή σε οικιακά θέματα. Μπορείτε τώρα να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να αλλάξετε συγκάτοικο.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς η ηλιακή έκλειψη στον ηλιακό τρίτο οίκο σας φτάνει αυτή την εβδομάδα, επικοινωνία, μετακινήσεις γεμίζουν την ζωή σας ειδικά με κοντινά σας πρόσωπα. Εάν έχετε αδέρφια, θα ακούσετε πολλά από αυτά τις επόμενες εβδομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ευημερία είναι εδώ για σένα. Μια τελική έκλειψη ηλίου στον ηλιακό δεύτερο οίκο σας θα εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να δείτε μια αλλαγή σε οικονομικά ή εισοδηματικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τελική έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σας μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο μεταμόρφωσης φτάνει για εσάς αυτή την εβδομάδα Τοξότες. Είναι καιρός να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, να βγούμε από το κλουβί και να πετάξουμε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ηλιακή έκλειψη αυτής της εβδομάδας προσγειώνεται στον ηλιακό δωδέκατο οίκο σας και θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με σημαντικούς επαγγελματίες γιατρούς. Μπορεί να επισκεφτείτε κάποιον στο νοσοκομείο ή να κάνετε check in με έναν ειδικό σύντομα. Ενώ αν κρατάτε μυστικά προσέξτε μην μαθευτούν ή μην μάθουν κάποιοι τα δικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας μπορεί σύντομα να συναντήσετε μια πλατωνική σχέση αδελφής ψυχής. Με μια ηλιακή έκλειψη να εμφανίζεται στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, κάποιος /α θα μπορούσε να εισέλθει στη ζωή σας και να σας φέρει τεράστια ευτυχία ίσως και από το φιλικό σας περιβάλλον. Ενώ θέματα φιλίας θα σας απασχολήσουν γενικότερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια νίκη καριέρας θα μπορούσε να είναι προ των πυλών. Μια ηλιακή έκλειψη —που αντιπροσωπεύει μια προορισμένη νέα αρχή ή μια σημαντική ανακάλυψη— στον ηλιακό δέκατο οίκο σας θα σας φέρει δόξα ,κοινωνικότητα ,θέματα εργασιακά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: