,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/11-5/12

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Μια εβδομάδα γεμάτη με άφθονα κοσμικά γεγονότα και αστρολογικά φαινόμενα. Με την υψηλού επιπέδου ενέργεια της εποχής των εκλείψεων να αντηχεί σε όλη μας τη ζωή, κάθε μέρα θα μπορούσε να φέρει γεγονότα, μοιραίες καταστάσεις και αποκαλύψεις έκπληξης!

ΚΡΙΟΣ
Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για δελεαστικές προσφορές εργασίας ή χρημάτων.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, προσέξτε την εξαπάτηση ή τη χειραγώγηση, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί προς όφελος κάποιου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τέτοιες ενέργειες μπορεί να προέρχονται ακόμη και από άτομα που αγαπάτε ή που πιστεύετε ότι σας αγαπούν.
Η έκπληξη για εσάς αυτή την εβδομάδα θα σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός συγγενή σας. Πιθανότατα μένει σε άλλη τοποθεσία ή δεν έχετε συχνές επαφές μεταξύ σας. Αυτό μπορεί να απαιτήσει επανασυνδέσεις με συγγενείς, συχνότερα τηλεφωνήματα και πολλά άλλα.
Έχετε σημαντικές προσωπικές επαφές ή νέες γνωριμίες με άτομα που θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος των μελλοντικών προσωπικών ή επαγγελματικών σας εμπειριών.
Θα έχετε μια σημαντική συζήτηση για χρήματα με κάποιον που δεν μένει μαζί σας στο ίδιο σπίτι.
Γενικά, αυτή η εβδομάδα θα φέρει περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ανάπτυξή τους θα είναι θετική με πιθανές νέες ευκαιρίες για πρόοδο τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.


ΤΑΥΡΟΣ
θα απογοητευτείτε από τις ενέργειες των άπιστων, υποκριτικών ανθρώπων ή εκείνων που θα συμπεριφέρονται λανθασμένα απέναντί ​​σας. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά μπορεί να είναι ένας άντρας που σίγουρα θα σας εκπλήξει με τις πράξεις του.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να προσβληθείτε από δυσάρεστα σχόλια που σχετίζονται με εσάς προσωπικά ή με ένα μέλος της οικογένειάς σας.
Αυτή την εβδομάδα, πάνω από όλα να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με συναδέλφους, που θα δείξουν ανεξέλεγκτη φιλοδοξία στην επιδίωξη των δικών τους στόχων πάση θυσία.
Στην ερωτική σας ζωή θα ζήσετε στιγμές ανασφάλειας ή δισταγμού σε συναισθήματα και επιθυμίες. Μπορεί να υπάρχει περισσότερο άγχος και ανησυχία σε αυτό τον τομέα.
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα έξοδα και τα έσοδά σας!
Τα καλά γεγονότα της εβδομάδας θα σχετίζονται με απρόοπτα χρήματα, μια προσφορά για επιπλέον μεροκάματο κ.λπ.
Μια νέα φιλία μπορεί να αποτελέσει αφορμή για ευχάριστα συναισθήματα, ειδικά αφού θα είναι με άτομο που μένει κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε επείγουσες ή σημαντικές δεσμεύσεις που θα αφορούν οικιακές ή οικογενειακές υποθέσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αφορούν τον παππού, τον πατέρα, τον αδελφό, τον σύζυγο, τον γιο και άλλους.
Σχεδόν κάθε μέρα θα έχετε επείγουσες εργασίες που πραγματικά δεν πρέπει να αναβάλλετε.
Η ένταση μέσα στην εβδομάδα θα είναι μεγαλύτερη, αλλά θα έχετε τη δύναμη να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά. Όλα θα εξαρτηθούν από την υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων και του συντρόφου σας.
Αν πρέπει να εγκαταλείψετε κάποια προκαταρκτικά σχέδια παρά τις επιθυμίες σας, μην πέσετε σε κατάθλιψη.
Η εβδομάδα θα σας φέρει ευχάριστες προσωπικές εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή.
Θα έχετε συναισθηματικά και απροσδόκητα όνειρα με ανθρώπους που δεν ζουν πια.
Η εβδομάδα προμηνύει καλά έσοδα, σταθεροποίηση του προϋπολογισμού σας, εμφάνιση νέων επαγγελματικών δεσμεύσεων και άλλα ευνοϊκά οικονομικά γεγονότα.
Τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε, μπορεί να δημιουργήσουν προσωρινή σύγχυση μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί να λάβετε σοβαρά υπόψη σας όσα θα λάβετε ως πληροφορίες ή συμβουλές από συγγενείς και φίλους. Μην βιαστείτε να πάρετε τα λόγια τους συναισθηματικά. Αποφύγετε βιαστικές αντιδράσεις. Ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα θα συμπεριφερθεί πολύ προκλητικά απέναντί ​​σας.
Οι ανησυχίες και τα άγχη σας δεν θα φύγουν αυτή την εβδομάδα, αλλά αν ακούσετε περισσότερο το μυαλό σας, θα μπορέσετε να βρείτε μια λύση σε κάποια από αυτά.
Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή. Η σχέση σας μπορεί να έχει μια εξέλιξη που δεν περιμένετε ή δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι για καλό σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε εισόδημα σε μετρητά από διάφορες πηγές. Ένα μικρό επιπλέον κέρδος είναι πιθανό. Για κάποιους από εσάς, τα χρήματα αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικά, επειδή έχουν διευκολύνει την επίλυση ορισμένων προβλημάτων, ενώ πολλοί θα λάβουν σημαντικές ειδήσεις ή ένα έγγραφο που σχετίζεται με χρήματα. Νέες γνωριμίες θα έχουν την αποστολή τους στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Θα βιώσετε μια ποικιλία συναισθημάτων. Θα χαρείτε για την επιτυχία ή την τύχη κάποιου και αυτό μπορεί να έχει κάποια ευεργετική επίδραση στη ζωή σας που ίσως δεν νιώσετε τώρα, αλλά αργότερα.
Μια συζήτηση με μια γυναίκα θα σχετίζεται με την προετοιμασία για μια επερχόμενη συγκέντρωση ή ταξίδι. Είναι πιθανό το θέμα μιας τέτοιας συζήτησης να είναι η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου.
Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο επιθετικοί στις απαιτήσεις σας από άτομα της οικογένειάς σας, ειδικά για πράγματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την καριέρα. Θα δυσκολευτείτε να ανεχτείτε τους τεμπέληδες ή αυτούς που δεν έχουν αίσθημα ευθύνης, ακόμα κι αν μένουν στο σπίτι σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε ευκαιρίες να ασχοληθείτε με μερική απασχόληση, που θα σας αποφέρει επιπλέον εισόδημα, ανάλογα με τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σας.
Λόγω απόσπασης προσοχής ή βιασύνης, μπορεί να ξεχάσετε ή να χάσετε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να τα βρείτε και να τα αποκτήσετε ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εξέλιξη των γεγονότων στην οικογένειά σας, θα καθοριστεί από τις ενέργειες των συγγενών σας που μένουν σε άλλο σπίτι.
Πιθανότατα δεν θα πάνε όλα σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, αλλά αποφύγετε να είστε ανυπόμονοι, ευερέθιστοι και να χάσετε τον έλεγχο των δικών σας αντιδράσεων.
Κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα, έγγραφα ή e-mail μακριά από την περιέργεια των άλλων.
Σίγουρα θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για αυτήν την εβδομάδα, αλλά να είστε πιο υπομονετικοί καθώς τα πράγματα εξελίσσονται και γίνονται πιο ξεκάθαρα.
Η γυναικεία παρουσία στη δουλειά σας θα έχει θετική επίδραση στην υλοποίηση των σχεδίων και των καθηκόντων σας, είτε πρόκειται για συνάδελφο, πελάτη ή διευθυντή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η ανάγκη να πάρετε αποφάσεις θα σας κοστίσει πολύ ψυχική ενέργεια, καθώς οι προθεσμίες για αυτό θα είναι σύντομες και θα θέλετε να έχετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Οι αποφάσεις μπορεί να είναι δύσκολες ή να μην είστε έτοιμοι για αυτές.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε.
Τα όνειρα με ανθρώπους που δεν ζουν πια θα σας ενθουσιάσουν, αλλά θα σας δείξουν επίσης ότι υπάρχουν πράγματα που, ακόμα κι αν δεν τα βλέπετε, εξακολουθούν να υπάρχουν.

ΖΥΓΟΣ
Αν είσαι ελεύθερος/η, είσαι έτοιμος για νέες ερωτικές γνωριμίες ή αν είσαι σε σχέση, θα είσαι έτοιμος να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε πράγματα που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε!
Στην εργασία σας μην ανησυχείτε πολύ εάν φαίνεστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι από το συνηθισμένο, είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και επιτέλους είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αυτά τα έργα που έχετε αναβάλει για αρκετό καιρό. Εκμεταλλευτείτε τον ενθουσιασμό σας και προσπαθήστε να δουλέψετε αν μπορείτε σε μια ομάδα. Μην φοβάστε να είστε ο αρχηγός της ομάδας! Έχετε την απαραίτητη «τεχνογνωσία» που απαιτείται για να το κάνετε.
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε οικονομικές ανταμοιβές για όλη την πρόσφατη σκληρή δουλειά σας.
Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με την υγεία σας.
Προσπαθήστε να αποφύγετε να μιλάτε ανοιχτά για θέματα όπου δεν γνωρίζετε πραγματικά πολλά. Εν τω μεταξύ, η υποστήριξη της οικογένειας είναι επίσης ισχυρή. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά στο πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τις ερωτικές σας εμπειρίες.
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, που αφορούν την ευημερία της οικογένειας ή την ανάπτυξη της επιχείρησης με την οποία ασχολείστε.
Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε μια προσφορά ή ιδέες που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή.
Θα υπάρξουν αρκετές ακόμη τεταμένες στιγμές συγκρούσεων και διαφωνιών με άτομα της οικογένειας ή συναδέλφους σας. Το καλό είναι ότι θα βρουν τη λύση τους χωρίς μεγάλη καθυστέρηση.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να μην κρατάτε άσχημα συναισθήματα, για να μην δημιουργήσετε ανεπιθύμητο πρόβλημα υγείας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τέτοια συναισθήματα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με έναν άντρα.
Ο έρωτάς σας ή η οικεία σας σχέση θα έχει σημαντική εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Αν χρειαστεί, δείξτε περισσότερη αποφασιστικότητα για να ξεκαθαρίσετε το μέλλον της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην καθυστερείτε τις εργασίες σας, ακόμα κι αν δεν λάβετε υποστήριξη ή βοήθεια από άλλα μέλη της οικογένειας για την υλοποίησή τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όλοι θα βασίζονται μόνο σε εσάς και εσείς σε κανέναν.
Θα υπάρξουν επείγουσες επισκευές στο σπίτι, ή ανάγκη αντικατάστασης σημαντικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του χώρου εργασίας σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ευνοϊκές συγκυρίες στην υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με το σπίτι ή την περιουσία σας.
Οι νέες επαφές αυτές τις επτά ημέρες θα είναι κυρίως με άτομα που θα είναι σημαντικά για εσάς και για την εξέλιξη των σχεδίων σας. Μπορεί να είναι άτομα που έχουν περάσει μια κατάσταση παρόμοια με τη δική σας.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, αλλά αν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους να είστε προσεκτικοί και καλά προετοιμασμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να συμμορφωθείτε με τις επιθυμίες ή τις συμβουλές του ατόμου με το οποίο συνεργάζεστε.
Τα προβλήματα στο σπίτι σας θα αυξηθούν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Η κινητοποίηση και κυρίως η υπομονή από την πλευρά σας θα είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία σας.
Φυσικά, θα έχετε προσδοκίες για την εξέλιξη των γεγονότων στην προσωπική σας ζωή αυτή την εβδομάδα, αλλά είναι απίθανο να υπάρξουν αλλαγές σε αυτό το πλάνο.
Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με υποσχέσεις που θα είναι ασαφείς ή σχεδόν αδύνατο να τηρηθούν.
Στιγμές θλίψης θα συνδέονται με διάφορες ασθένειες υγείας. Μπορεί να λυπηθείτε για άτομα που δεν είναι πια μαζί σας.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με ανθρώπους που ζουν σε άλλη τοποθεσία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα περισσότερα από τα γεγονότα που θα ζήσετε θα μπορέσουν να σας εκπλήξουν ή να σας μπερδέψουν.
Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τη διάθεσή σας και μπορεί να προκαλέσει άγρυπνες νύχτες, πονοκεφάλους, αυξημένη όρεξη και πολλά άλλα.
Αυτή η εβδομάδα θα έχει τη δική της σημασία για την εξέλιξη των σχεδίων σας, η υλοποίηση των οποίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Θα στεναχωρηθείτε από την αποτυχία ή την απώλεια στη ζωή ενός στενού συγγενή ή φίλου.
Αυτή την εβδομάδα θα συμβεί ένα γεγονός που μπορεί να προκαλέσει συζήτηση για τον γάμο συγγενών ή φίλων σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα που σχετίζονται με απιστία, διαζύγιο, σοβαρή ασθένεια και πολλά άλλα.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα λάβετε πληροφορίες που θα σας απογοητεύσουν ή θα σας στεναχωρήσουν. Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι ότι θα έρθει μέσω ενός ατόμου που δεν γνωρίζετε, ή κάποιου με τον οποίο δεν είχατε επαφή πριν.
Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει επίσης τις μοναδικές ευοίωνες ευκαιρίες της, οι οποίες θα γίνουν αισθητές στις οικογενειακές σας υποθέσεις αυτές τις επτά ημέρες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γονείς μπορεί να έχουν ανησυχίες σχετικά με τη φροντίδα των παιδιών.
Είναι δυνατή μια επίσκεψη ή θεραπεία σε νοσοκομείο ή άλλη ειδική θεραπεία.
Απρόβλεπτες καταστάσεις στο σχολείο ή στο χώρο εργασίας του παιδιού σας μπορεί επίσης να συμβούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε με ανησυχία την εξέλιξη του προσωπικού προβλήματος στη ζωή μιας γυναίκας που γνωρίζετε.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: