,

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 27/11

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μην επιτρέψετε σωματική ή ψυχική υπερφόρτωση. Η υγεία σας θα είναι ασταθής ή ο ψυχισμός σας θα είναι πιο ασταθής. Θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε και να εργαστείτε με άτομα μικρότερα από εσάς ή με παιδιά. Οι προσπάθειες κάποιου να σας χειραγωγήσει ή να σας εξαπατήσει σε κάτι, θα σας προκαλέσουν δικαιολογημένο θυμό, αλλά αποφύγετε τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Τα καλά γεγονότα σήμερα θα σχετίζονται με την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό έργο. Μερικοί από εσάς έχουν σοβαρές δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα ακίνητο σε άλλη τοποθεσία.

Για τον Κριό, η μέρα φέρνει μια αφορμή για μια συνάντηση (συγκέντρωση) που σχετίζεται με μια κοπέλα ή μια νεαρή γυναίκα.
Για τον Λέοντα, η αγάπη, η συναισθηματική άνεση ή η ταλαιπωρία θα έχουν σημασία.
Για τον Τοξότη, η μέρα θα έχει αργή εξέλιξη, με ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου αποτελέσματα να έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Η ημιτελής δουλειά βαραίνει ακόμα τους ώμους σου.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στα προκαταρκτικά σας σχέδια. Αυτό που σας δίνεται να ζήσετε ή να συνειδητοποιήσετε σήμερα θα είναι σίγουρα καλύτερο. Το Σάββατο έρχεται με το δικό του πλάνο για την ημέρα. Τα περισσότερα από τα σχέδια και τις προσδοκίες σας θα σχετίζονται με το σπίτι ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πολλοί θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών. Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρχει κάτι να σκεφτείτε, τι πρέπει να αλλάξετε.
Για τον Ταύρο, η ημέρα φέρνει καλές ευκαιρίες για διευθέτηση, αναδιοργάνωση ή βελτιώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία που έχετε.
Για τον Παρθένο, αυτή θα είναι μια μέρα που θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε σημαντικά καθήκοντα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.
Για τον Αιγόκερω, παιδικές αναμνήσεις θα έρθουν στο μυαλό για διάφορους λόγους ή γεγονότα από εκείνη την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το Σάββατο. Μην αφήνετε τη μεγαλύτερη δυναμική των γεγονότων κατά τη διάρκεια της ημέρας να μπερδεύει ή να δημιουργεί ένταση. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα θα απαιτηθεί από όσους θα οδηγήσουν, ανεξάρτητα από την απόσταση που θα διανύσουν. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους ή με την οικογένειά σας. Σήμερα πολλοί μπορούν να ξυπνήσουν ενθουσιασμένοι από ένα ενδιαφέρον όνειρο. Το πρόβλημα σήμερα, όπου εμφανίζεται, θα σχετίζεται με ψέματα, απάτες, απόπειρες χειραγώγησης ή ψεύτικες ειδήσεις.

Για τον Δίδυμο, η μέρα φέρνει διαφορετικά καθήκοντα και εργασίες που σχετίζονται με την οικογένεια ή την οικογενειακή περιουσία.
Για τον Ζυγό, σήμερα οι νέες επαφές θα απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή. Θα πρέπει να μιλήσετε για σημαντικά θέματα με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Για τον Υδροχόο, αισθάνεστε χαμηλή ενέργεια και ζωντάνια και η διάθεσή σας υποφέρει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας ή να χειριστείτε θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να σηκωθείτε ξανά στα πόδια σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο θα ευνοήσει τις δημόσιες εμφανίσεις σας, τις επισκέψεις σε δημόσιους ή τουριστικούς χώρους, συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς, νέες γνωριμίες. Αν εργάζεστε στον χώρο του εμπορίου, αν ασχολείστε με τις πωλήσεις ή τη διαφήμιση, σήμερα μπορείτε να έχετε μια παραγωγική μέρα. Η επιθυμία σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με ευχάριστες δραστηριότητες που σας αρέσουν, δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με τις σημαντικές δεσμεύσεις που θα έχετε σήμερα. Προσέξτε τι φαγητό θα φάτε σήμερα για να μην δημιουργήσετε στομαχικές διαταραχές.

Για τον Καρκίνο, η ημέρα φέρνει μια ποικιλία από εμπειρίες που σχετίζονται με ταξίδια με φίλους ή συγγενείς που ζουν σε άλλες πόλεις και χωριά.
Για τον Σκορπιό, η μέρα θα φέρει αφορμές για συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους που φέρνουν λίγο ενθουσιασμό.
Για τον Ιχθύ, οι προσδοκίες το Σάββατο θα σχετίζονται με μια σημαντική συζήτηση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: