,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 24/11

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα οι δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τον προγραμματισμό των οικονομικών εξόδων που θα πρέπει να κάνετε αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης ή ανησυχίας στην ερωτική σας ζωή, για προβλήματα στη ζωή του συντρόφου σας. Οι συναντήσεις και οι επαφές με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη θα είναι σημαντικές και η εξέλιξή τους θα σας βοηθήσει πολύ για την επιτυχία των μελλοντικών σας σχεδίων. Οι εκπλήξεις της Τετάρτης μπορεί να προκαλέσουν έναν σύντομο πανικό, αλλά η εξέλιξή τους θα σας φέρει προσωπική ή οικονομική επιτυχία.

Για τον Κριό, η μέρα φέρνει περισσότερες επαφές και συζητήσεις με φίλους ή ομοϊδεάτες.
Για τον Λέοντα, αυτή θα είναι μια καλή μέρα για την πραγματοποίηση και την υλοποίηση σημαντικών επαγγελματικών εργασιών.
Για τον Τοξότη, πολεμάτε σε πάρα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης και να αποτύχετε.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε την Τετάρτη. Αυτό θα προκαλέσει κάποια δυσφορία. Την Τετάρτη, οι σκέψεις σας θα σκορπίσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο χέρι σας είναι να πατήσετε γερά στο έδαφος, να επιβάλλετε τον αυτοέλεγχο στα λόγια και στις πράξεις. Οι εργασίες και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας θα έχουν καλή εξέλιξη. Προσπαθήστε να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας για την ημέρα, αλλά αποφύγετε τις αντιθέσεις με άλλους ανθρώπους, δεν είναι δύσκολο να ακούσετε αυτά που θέλουν να σας πουν.

Για τον Ταύρο, σήμερα οι ανησυχίες θα σχετίζονται με την υγεία και προβλήματα που δεν είναι στο χέρι σας να λύσετε.
Για την Παρθένο, οι προσδοκίες της Τετάρτης θα σχετίζονται με οικονομικές εργασίες, λήψη χρημάτων ή άλλες σημαντικές ενέργειες νομισματικού χαρακτήρα.
Για τον Αιγόκερω, την Τετάρτη έχετε κληθεί να αναλάβετε πολλά καθήκοντα και ευθύνες και νιώθετε ανυπόμονα, βιάζεστε να τα ολοκληρώσετε όλα. Αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να ξαναρχίσετε σχέσεις με παλιούς φίλους ή επαγγελματικούς συνεργάτες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεκκινήσετε σχέδια ή επαφές που είναι σημαντικές για εσάς. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αλληλογραφία ή τηλεφωνικές συνομιλίες με αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός ιστότοπου γνωριμιών ή να ξεκινήσετε μια πιο ενεργή αναζήτηση για διαδικτυακές γνωριμίες, εάν είστε ελεύθεροι. Θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα κατάσταση στη δουλειά σας, που μπορεί να σας δώσει ελπίδες για την εξέλιξη της καριέρας σας. Την Τετάρτη, είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με συγγενή, φίλο ή άλλο πρόσωπο που γνωρίζετε.

Για τον Δίδυμο, η μέρα φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις ή γεγονότα που κατά κάποιο τρόπο θα κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή.
Για τον Ζυγό, κάποιες δραστηριότητες που σχετίζονται με ακίνητα, αγαθά, παραγωγή, εμπόριο κ.λπ. θα είναι σημαντικές.
Για τον Υδροχόο, τα νέα σήμερα θα πρέπει να τα λαμβάνετε σοβαρά υπόψη και τις πληροφορίες που σας δίνουν να τις ακολουθείτε αναλυτικά.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις πιο σημαντικές, επείγουσες δεσμεύσεις που σας περιμένουν. Σήμερα δεν χρειάζεται να βιαστείτε, αλλά να διατηρήσετε την αρμονία μέσα σας και στο περιβάλλον που ζείτε. Η συνάντηση με φίλους ή η συζήτηση μαζί τους στο τηλέφωνο θα σας κάνει καλό. Όσοι από εσάς σπουδάζετε αυτήν τη στιγμή ή ασχολείστε με κάποια μαθήματα, προσόντα, εκπαιδεύσεις θα μπορείτε να υπολογίζετε στην επιτυχία. Φυσικά κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε μελαγχολική διάθεση λόγω των εμποδίων που συναντάτε στις πράξεις σας. Οι εκδηλώσεις υπερευαισθησίας μπορεί να περιπλέξουν τις οικογενειακές ή τις ερωτικές σας σχέσεις.

Για τον Καρκίνο, η ημέρα φέρνει δέσμευση κατά κάποιο τρόπο με εργασίες σημαντικές ή σχετικές με μια γυναίκα.
Για τον Σκορπιό, η μέρα φέρνει άσχημα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε.
Για τον Ιχθύ, η μέρα φέρνει μια συναισθηματική εμπειρία ή μια συζήτηση με μια γυναίκα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: