,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 23/11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα ξεκινήσετε τη μέρα γεμάτοι με μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες. Η υγεία σας θα είναι μέτρια, γι’ αυτό αποφύγετε την έντονη άσκηση. Εάν εμφανιστεί μια απροσδόκητη ασθένεια, συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Η μέρα θα μείνει στη μνήμη με σημαντικά γεγονότα ή αποφάσεις που σχετίζονται με τη δουλειά, τα ταξίδια ή την προσωπική σας ζωή. Καθαρίστε γρήγορα διαφορές και συγκρούσεις σήμερα και μην τις αφήσετε να βαθύνουν.

Για τον Κριό, η ημέρα φέρνει ευνοϊκές ευκαιρίες για ανάπτυξη σημαντικών οικονομικών και υλικών υποθέσεων.


Για τον Λέων, σήμερα θα χρειαστεί να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με έναν άντρα.

Για τον Τοξότη, η μέρα φέρνει μια εμπειρία με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου ή με ένα τέτοιο ωροσκόπο.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη ένας συγγενής σας θα σας απασχολήσει με τα δικά του προβλήματα. Σήμερα αποφύγετε να ενδώσετε στα συναισθήματά σας όταν επικοινωνείτε ή εργάζεστε με άλλους ανθρώπους. Θα υπάρξει ένταση όταν μιλάτε με ένα άτομο με το οποίο έχετε επαγγελματικές επαφές. Όποια προβλήματα και να προκύψουν σήμερα, θα βρουν την πρακτική τους λύση. Τα νέα που θα λάβετε κοντά ή μακριά θα σας ενθουσιάσουν ή θα σχετίζονται με νέες ευκαιρίες για την υλοποίηση των ιδεών σας.

Για τον Ταύρο, οι εργασίες και οι υποχρεώσεις θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και προτεραιότητά σας.

Για τον Παρθένο, οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι συνέπεια υπερβολικής ευαισθησίας και καθαρά ανθρώπινων συναισθημάτων και ιδιοτροπιών.

Για τον Αιγόκερω, αυτή θα είναι μια υπέροχη μέρα κατά την οποία τα πράγματα δεν πρέπει να αφήνονται μόνα τους. Φτιάξτε εσείς τη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα ασχοληθείτε με επείγουσες επαγγελματικές εργασίες. Επικεντρωθείτε στην αυστηρή εφαρμογή τους και μην τα αγνοήσετε λόγω άλλων δεσμεύσεων. Το πρόβλημα σήμερα (όπου εμφανίζεται) δεν θα σας εκπλήξει. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα οφείλονται σε άλλα γεγονότα των προηγούμενων ημερών. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών υποθέσεων και για την επίτευξη καλών κερδών ή υψηλότερων εισοδημάτων. Οποιεσδήποτε πράξεις πονηριάς ή εξαπάτησης θα έχουν μόνιμες αρνητικές επιπτώσεις σε εσάς.

Για τον Δίδυμο, θα είναι σημαντικό σήμερα να ενεργούν με αγνότητα, διαύγεια και να αποφεύγουν τους πονηρούς και χειριστικούς ανθρώπους.

Για τον Ζυγό, η ημέρα φέρνει εργασίες που σχετίζονται με ένα παιδί, εργασία με παιδιά ή άλλες δεσμεύσεις με νεότερους.

Για τον Υδροχόο, τα προβλήματα σήμερα θα σχετίζονται με μια γυναίκα ή θα προκύψουν εξαιτίας μιας γυναίκας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τρίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε αλλαγές που ξεχάσατε να ξεκινήσετε πριν από δύο ημέρες. Σήμερα είναι ώρα για δράση στην προσωπική σου ζωή, στην καριέρα σου, στην κοινωνία που ζεις και στην πολιτική. Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί σε νέα πράγματα, σε μια νέα δραστηριότητα ή αν αρχίσετε να εργάζεστε, επικοινωνήστε με άλλους με έναν νέο τρόπο. Εκδηλώσεις απάθειας ή έλλειψης θάρρους για ενεργό δράση θα σας βάλουν σε περίοδο στασιμότητας ή σε κύκλο αδράνειας.

Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει σημαντικές και διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.

Για τον Σκορπιό, οι προσδοκίες για αυτή τη μέρα θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα από την οικογένεια, τον συγγενικό κύκλο ή τους φίλους.

Για τον Ιχθύ, ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλατε να στηριχτείτε στους γύρω σας για να πετύχετε τους στόχους σας, θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

·

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com