,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/11

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ


21 Νοεμβρίου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Παλιές ιδέες που δεν είναι χρήσιμες θα πεθάνουν, ενώ νέες σκέψεις θα προκύψουν για το πώς να προχωρήσετε καλύτερα. Καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Σκορπιού αυτή την ημέρα, η ένταση στον αέρα (και το μυαλό μας) θα είναι ισχυρή. Αυτή είναι μια στιγμή για να αναλογιστούμε τις σημασίες αυτής της εποχής που ζούμε και να τιμήσουμε το τέλος ορισμένων κύκλων του χρόνου, με το να γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα.

22 Νοεμβρίου, ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη, γινόμαστε διορατικοί, προφητικοί, πιο κεφάτοι, αν και ανήσυχοι, υπερδραστήριοι και μερικές φορές υπερβολικά ευθείς και ντόμπροι, αλλά και κατηγορηματικοί. Αν δεν προσέχουμε, ίσως να μιλάμε πιο πολύ από ότι είναι συνετό. Ο εσωτερικός μας κόσμος διαθέτει ένα θρησκευτικό πνεύμα φυσικό, με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη. Προσοχή, μπορεί να δημιουργήσει ασθένειες και μολύνσεις στους πνεύμονες.


Στις 23 Νοεμβρίου, ο Ήλιος συναντά τον Νότιο Κόμβο στην 1° Τοξότη και ο φωτισμός επικρατεί στις καταλήξεις και τις οριστικοποιήσεις των τελευταίων 18 μηνών του Κόμβου μας, που ταξιδεύει μέσω Διδύμων-Τοξότη. Ο Νότιος Κόμβος στον Τοξότη, σημαίνει περιορισμό στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, στις θρησκευτικές συγκεντρώσεις και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

24 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα ενταχθεί στο περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη, αν και για άλλη μια φορά σε συνδυασμό με τον νότιο κόμβο, φέρνοντας στη συνείδηση ​​τους περιορισμούς που ισχύουν για τα θέματα του Τοξότη, τα ταξίδια, τις φιλοσοφίες και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πολλοί άνθρωποι θα στραφούν προς την εσωτερική σκέψη. Θα υπάρχει έλλειψη επιθυμίας για επικοινωνία μεταξύ τους ή μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στον τομέα της επικοινωνίας. Η βαθιά ενδοσκόπηση και η έρευνα, είναι πολύ κυρίαρχες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να διερευνήσετε τις βαθύτερες πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται θεραπεία. Μόλις κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες, θα αλλάξετε εντελώς προς το καλύτερο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια σε σημαντικά θέματα και σχέδια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με σημαντικά θέματα για το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα έχετε λόγους χαράς ή ικανοποίησης που σχετίζονται με διάφορα γεγονότα ή πρόσωπα της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε δυναμικά γεγονότα στο σπίτι σας. Κάποια από αυτά θα τα περιμένεις, άλλα σίγουρα θα μπορέσουν να σε εκπλήξουν. Μάλιστα μάλλον θα εκπλαγείτε από το άτομο με το οποίο θα συνδεθούν. Πιθανώς αυτό θα είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, που γεννήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη σχέση με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε άλυτα ζητήματα ή σχέσεις. Αυτό θα σας δοθεί με μεγαλύτερη ευκολία και με πιο θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέσα στην εβδομάδα μπορείτε να εμπλακείτε σε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα και οικονομικά και να περιμένετε την εξέλιξή τους. Θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα σε μια γυναίκα που πιθανότατα θα είναι από την οικογένειά σας ή θα έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για αυτό.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια πρόταση ή πρόσκληση θα σας πιέσει να δώσετε μια γρήγορη συγκεκριμένη απάντηση. Μπορεί να είστε απροετοίμαστοι για μια τέτοια απόφαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σχετίζεται με την υγεία σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστεί η εξέλιξη ορισμένων σημαντικών γεγονότων που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, τα οποία έχουν δημιουργήσει συναισθηματικό στρες και άγχος. Τα πράγματα πλέον θα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς οι εξελίξεις και η ένταση σε αυτές σίγουρα θα μειωθεί.

ΖΥΓΟΣ
Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα οφείλονται στην αυξημένη ευαισθησία, την ένταση και κυρίως την ανασφάλειά σας. Υπάρχει κίνδυνος σε μια τέτοια στιγμή να πείτε ή να κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Σε γενικές γραμμές, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για εσάς, εάν μπορείτε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο στις πράξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, βασιστείτε περισσότερο στις παλιές σας φιλίες και γνωριμίες με άτομα που είστε σίγουροι ότι είναι πιστοί ή καλοί επαγγελματίες. Γενικά, έχετε μπροστά σας μια κουραστική εβδομάδα και αυτό θα επηρεάσει τη συναισθηματική σας κατάσταση. Βιώστε παρόμοιες καταστάσεις μέσα σας χωρίς να επιβαρύνετε άλλους ανθρώπους με πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να προγραμματίσετε εκ νέου τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενόψει κάποιων νέων καταστάσεων στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αλλαγή μισθού, έναρξη νέου επαγγελματικού συμβολαίου ή άλλη περίσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ασχοληθείτε με πράγματα που είναι σημαντικά για τους γονείς σας, τους μεγαλύτερους συγγενείς ή τους φίλους σας που θα σας χρειάζονται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρόκειται για προσχεδιασμένες κοινές δράσεις, συγκεντρώσεις κ.λπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε απρόσμενα ή ενδιαφέροντα γεγονότα ή αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είναι προς το καλύτερο, αλλά είναι πιθανό να προκληθεί χωρισμός από τους συναδέλφους, αλλαγή στις δραστηριότητες, καινοτομίες και άλλα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις λόγο να θυμώσεις με έναν άντρα από τον φιλικό σου κύκλο, που από θέση δύναμης θα προσπαθήσει να σου επιβάλει τη θέλησή του. Μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα τέτοιο άτομο είναι αναπόφευκτη, αλλά η πιθανότητα να βγείτε νικητής είναι ελάχιστη.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

 

·

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com