,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 19/11

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Τα οικιακά προβλήματα σήμερα θα σας κοστίσουν περισσότερο, ειδικά αν η επίλυσή τους απαιτεί ταχύτητα. Σήμερα θα λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με κάποιο γνωστό σας πρόσωπο. Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή από εσάς. Μην προσβάλλεστε από τα λόγια των ανθρώπων που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού. Αυτά είναι προσωρινά συναισθήματα.


Για τον Κριό, η μέρα φέρνει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Στην ιδιωτική σας ζωή, αισθάνεστε σαν να περπατάτε μέσα από ένα ναρκοπέδιο. Μία ψεύτικη κίνηση και θα υπάρξει έκρηξη.
Για τον Λέοντα, αυτή θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα, αρκεί να μην αφήνεστε κάτω από τη σκιά κάποιου. Αντιμετωπίζετε μια σχεδόν αδύνατη κατάσταση και αντιμετωπίζετε φαινομενικά άλυτα προβλήματα.
Για τον Τοξότη, η μέρα φέρνει πολλές εργασίες, καλό προγραμματισμό από την πλευρά σας και επίτευξη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή τη στιγμή και όλη η δουλειά σας φαίνεται να έχει επιτυχία.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και επαφή με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Μάλλον τα προβλήματά σας σήμερα θα οφείλονται στην εμφάνιση διαφόρων νέων περιστάσεων, για τις οποίες δεν θα είστε προετοιμασμένοι. Σήμερα αποφύγετε τις συγκρούσεις και τη ζήλια, γιατί δεν θα σας αρέσουν οι συνέπειες. Σκεφτείτε τι καλό μπορείτε να κάνετε για το σπίτι σας και τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε.

Για τον Ταύρο, η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες ή συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Οι μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας, γίνονται βάρος για τη σχέση σας.
Για την Παρθένο, σήμερα θα είναι μια καλή στιγμή για ταξίδια, για επικοινωνία ή για να δράσετε μαζί με άτομα που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς. Δεν είναι ώρα για όνειρα, αλλά για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Για τον Αιγόκερω, σήμερα νέα ή εμπειρίες μπορεί να σχετίζονται με ένα μωρό, ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Έχετε υπέροχη διάθεση, δεν αισθάνεστε περιορισμένοι με κανέναν τρόπο και ενθουσιασμένοι θέλετε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα. Ίσως ο σύντροφός σας, θέλει απλά να τον ακούσετε και να του κάνετε μια μεγάλη αγκαλιά.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ/ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε σταθερότητα στα συναισθήματα και τις πράξεις. Μην περιμένετε γρήγορη επιτυχία στις νέες σας προσπάθειες. Οι σημερινές συγκρούσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική σας υγεία. Η δουλειά σας θα επηρεαστεί θετικά, από κάποιον που μπορεί να είναι συγγενής ή κάποιος με τον οποίο συνεργάζεστε. Πιθανώς είδηση ​​που σχετίζεται με πρόβλημα υγείας ατόμου που νοσηλεύεται ή χρειάζεται εξειδικευμένη θεραπεία.

Για τον Δίδυμο, η μέρα θα ευνοήσει διάφορες συναντήσεις και επικοινωνία με νέους ή παλιούς φίλους και γνωστούς. Τα οικονομικά σας δεν θα πάνε τόσο καλά σήμερα, οπότε να είστε προσεκτικοί, διαφορετικά μπορεί να υποστείτε απώλειες
Για τον Ζυγό, οι εκπλήξεις μπορούν να έρθουν από παντού και ανά πάσα στιγμή. Μην ξεχνάτε ότι οι καλές σχέσεις αποτελούνται πάντα και από συμβιβασμούς.
Για τον Υδροχόο, αυτή είναι μια μέρα για να επαναξιολογήσετε την τρέχουσα εξέλιξη των σχεδίων και των καθηκόντων σας, που ξεκινήσατε αυτό το φθινόπωρο και πόσο μπορεί η ανάπτυξή τους να σας φέρει επιτυχία μέχρι το τέλος του 2021. Είστε υπό έντονο έλεγχο και αντιδράτε άσχημα στην κριτική που μπορεί να δεχτείτε από άτομα που νοιάζεστε περισσότερο.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή οι επιτυχίες ή οι αποτυχίες σας θα εξαρτηθούν από την αυτοεκτίμησή σας. Να θυμάστε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό σήμερα. Μην υπερβαίνετε τις δικές σας δυνατότητες, αλλά και μην είστε ανασφαλείς. Ακούστε τι σας λένε οι άλλοι, αλλά πάρτε τις δικές σας αποφάσεις. Σήμερα η ισορροπία μεταξύ αυτού που έρχεται από έξω σε εσάς και αυτού που κουβαλάτε μέσα σας, είναι σημαντική. Η άνεση στο σπίτι και στη δουλειά θα είναι σημαντική.

Για τον Καρκίνο, αυτή είναι μια μέρα αργής ανάπτυξης και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αισθάνεστε αβοήθητοι να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία. Θα πρέπει να υπομείνετε δυσάρεστες καταστάσεις στην ιδιωτική σας ζωή, καθώς σας ζητούν επανειλημμένα να λάβετε θέση σε άβολες συγκρούσεις.
Για τον Σκορπιό, η μέρα απαιτεί προσοχή σε άτομα με δύσκολη ή ευερέθιστη φύση. Είστε αντιμέτωποι με αποφασιστικές και θετικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε χρήματα.
Για τον Ιχθύ, αυτή είναι μια σημαντική μέρα και θα πρέπει να την προσεγγίσετε με μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στις πράξεις σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com