,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/11

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Το πεπρωμένο φτάνει με την άφιξη της πανσελήνου αυτού του Νοεμβρίου, που είναι ταυτόχρονα και μια έκλειψη.


Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική εβδομάδα — γεμάτη με θυελλώδεις καιρικές συνθήκες — καθώς το σύμπαν σας σπρώχνει και σας τραβάει με κάθε τρόπο. Θα υπάρξουν ανακαλύψεις και αποκαλύψεις, καθώς και τελειώματα και σημεία καμπής. Θα επηρεαστούμε όλοι.

Στην αρχή της εβδομάδας, στις 15 Νοεμβρίου, ο Ήλιος στον Σκορπιό θα τετραγωνίσει τον Δία στον Υδροχόο. Η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά μας θα εκτιναχθούν στα ύψη. Εάν ζούμε με μέτρο, θα βρεθούμε πιο εύκολα στην τύχη και την επιτυχία. Ωστόσο, όσοι ενεργούν υπερβολικά θα βιώσουν μια συγκλονιστική αμηχανία.


Ο Ήλιος στον Σκορπιό θα κάνει εξάγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16 Νοεμβρίου. Οι φιλοδοξίες μας θα ενταθούν, καθώς θα αποζητάμε δύναμη, επιτυχία και νίκη. Μπορεί να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε και να αποδείξουμε την αξία μας – αλλά και πάλι, εάν η δύναμή μας γίνει κατάχρηση, θα μπορούσαμε σύντομα να οδηγηθούμε προς την αυτοκαταστροφή.

Στις 17 Νοεμβρίου, η πιο απαιτητική πτυχή της εβδομάδας θα φτάσει στο τέλος της, με τον Άρη στον Σκορπιό να πηγαίνει σε πόλεμο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ασταθής ενέργεια, η οποία μπορεί να φέρει εκρήξεις στις προσωπικές σχέσεις, ειδικά για όσους έχουν νιώσει δυσαρέσκεια. Ωστόσο, με τέτοιο θυμό στους ουρανούς να βροντάει πάνω, οι πυρκαγιές, οι χημικές εκρήξεις και τα ατυχήματα θα μπορούσαν να εκδηλωθούν. Θα μπορούσαν επίσης να ακολουθήσουν σεισμοί, ταραχές και μάχες. Προσοχή με κάθε κόστος.

Ευτυχώς ο Ερμής στον Σκορπιό θα τριγωνίσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 18 Νοεμβρίου, προσφέροντας ένα άγγιγμα συμπόνιας και θεραπείας στις ευαίσθητες καρδιές μας. Υπό αυτή την πτυχή, η ενσυναίσθηση και η πνευματικότητα θα αυξηθούν τώρα.

Στη συνέχεια, η πρώτη έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που έχουμε να δούμε εδώ και σχεδόν μια δεκαετία φτάνει στις 19 Νοεμβρίου. Στα επόμενα δύο χρόνια, θα ζήσουμε τέσσερις εκλείψεις στην πολικότητα του Ταύρου, με τρεις στον Σκορπιό. Καθώς πρόκειται για σεληνιακή έκλειψη, θα φέρει σημαντικές προορισμένες ανακαλύψεις, επιτεύγματα, αποκαλύψεις, σημεία καμπής ή τελειώματα. Θα είναι η δεύτερη και τελευταία έκλειψη Σελήνης του έτους και έχει επίσης ονομαστεί ως η μεγαλύτερη στον αιώνα, καθώς θα έχει συνολικής διάρκεια 6 ωρών και 1 λεπτού! Κάτι που την κάνει σημαντική για τους επόμενους έξι μήνες!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ/ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

ΚΡΙΟΣ
Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στην παροχή νέου ή μεγαλύτερου εισοδήματος στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα εστιάσετε πολύ πιο σοβαρά στη δουλειά σας και αν έχετε δική σας επιχείρηση θα αναζητήσετε νέες επαφές ή πελάτες. Θα σκεφτείτε την υλοποίηση μιας νέας ιδέας, αλλά θα προχωρήσετε σε αυτήν αργά και με πολλή έρευνα και προσοχή.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για υποχρεώσεις ακινήτων. Η εβδομάδα προμηνύει ένα συναισθηματικό όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν βρίσκεται στη ζωή. Αυτή η συνάντηση στον παράλληλο κόσμο δεν θα είναι τυχαία και ελπίζω να θυμάστε καλά το μήνυμα που σας δίνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε αλληλεπίδραση με ένα άτομο που είναι συγγενής, φίλος ή συνάδελφός σας. Θα είναι σημαντικό να είστε δίκαιοι και να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας έγκαιρα και με επιτυχία, καθώς είναι πολύ εύκολο να προκύψει μια κατάσταση στην οποία κάποιος να νιώθει προσβεβλημένος, παραμελημένος ή παρεξηγημένος.
Αυτή την εβδομάδα θα κλείσετε με κάτι που ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό ή θα έχετε μια συνάντηση (καλεσμένους) για την οποία δεν έχετε βρει ακόμα χρόνο.
Πιθανότατα θα ξεκινήσετε νέα σχέδια και εργασίες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, που θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Πιθανώς σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίησή τους θα έχει ένας άντρας ή η επιτυχία τους θα εξαρτηθεί από μια τέτοια φιγούρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις με οικονομικές υποθέσεις, έγγραφα, υποχρεώσεις κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, την αποθήκευση των χρημάτων σας, τις τραπεζικές κάρτες και άλλες σημαντικές πληροφορίες για εσάς. Εκπλήξεις από αυτή την άποψη είναι πιθανές,
Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε ή θα ενθουσιαστείτε με νέα από ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη.
Πολλοί θα πρέπει να βοηθήσουν με φροντίδα ή άλλες δεσμεύσεις που σχετίζονται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη ή ειδική θεραπεία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στη δουλειά σας ή μπορεί να χρειαστεί να λείπετε για λίγο, να εργαστείτε σε άλλη θέση ή να πάτε για επαγγελματικό ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διάφορα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε τις μέχρι τώρα ενέργειες ή αποφάσεις σας. Πιθανότατα βιάστηκες και οι άλλοι δεν έχουν πια σημασία.
Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες αυτή την εβδομάδα με έναν άντρα από τον φιλικό σας κύκλο και θα παρακολουθήσετε διάφορα γεγονότα στη ζωή του. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο μιλώντας ή δίνοντας βοήθεια εάν χρειαστεί.
Στιγμές συναισθηματικής πτώσης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα οφείλονται κυρίως στη συνειδητοποίηση ότι κάποιες από τις επιθυμίες σας είναι αδύνατο να εκπληρωθούν. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα επώδυνο όσον αφορά τον έρωτά σας ή τις φιλοδοξίες που έχετε από αυτή την άποψη.
Στην ερωτική σας ζωή, δώστε την ευκαιρία στον σύντροφό σας να πραγματοποιήσει την πρόταση ή την ιδέα του. Θα είναι καλύτερα να ακολουθήσετε αυτή την εβδομάδα παρά να ηγηθείτε.
Μπορεί να υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός για μια ερωτική σχέση με έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα ή είναι ξένος.

ΛΕΩΝ
Θα περάσετε καλά με το να κάνετε και να αναπτύξετε φιλίες που θα είναι σημαντικές για τις τρέχουσες ή μελλοντικές σας υποθέσεις. Αποφύγετε να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση και προσέξτε άτομα με ψεύτικη ταυτότητα. Οι απογοητεύσεις θα είναι πολύ επώδυνες.
Μέσα στην εβδομάδα, οι δουλειές του σπιτιού σας θα εξελιχθούν κανονικά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευοίωνες τάσεις αυτής της εβδομάδας για να ξεκαθαρίσετε παλιά προβλήματα και ευθύνες, ειδικά αν σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.
Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να ολοκληρώσετε τις ημιτελείς εργασίες και να σχεδιάσετε νέες. Αποδεχτείτε τη βοήθεια φίλων αν σας προσφέρουν ή αν τη χρειάζεστε.
Η αγάπη θα είναι σημαντικός παράγοντας για την καλή σας διάθεση και σίγουρα θα είναι παρούσα στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Η ζήλια μπορεί να είναι ευχάριστη σε κάποιο βαθμό, αλλά μην το παρακάνετε.
Οι γυναίκες ειδικά προσέξτε να μην χάσετε έγγραφα ,αντικείμενα κτλ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες εκπλήξεις που θα εμφανιστούν στη ζωή σας, θα είναι η αιτία για απρόσμενα συναισθήματα. Τα γεγονότα που θα προκαλέσουν, σίγουρα θα κάνουν τις μέρες σας δύσκολες στον προγραμματισμό και θα απαιτήσουν γρήγορες αντιδράσεις από μέρους σας.
Η ερωτική σας ζωή φέρνει επίσης μια ποικιλία, κυρίως απροσδόκητων γεγονότων και συναισθημάτων, ειδικά για όσους από εσάς αναζητάτε νέο σύντροφο.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ανασυγκρότηση ή βελτιώσεις στο σπίτι σας.
Θα υπάρχει ευκαιρία για επιπλέον εργασία για σύντομο χρονικό διάστημα.
Για πολλούς από εσάς, ένα σημαντικό γεγονός θα αποτελέσει αφορμή για να μαζευτείτε με συγγενείς και φίλους, όπου κι αν βρίσκονται αυτή τη στιγμή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με σχόλια, κουτσομπολιά ή παρατηρήσεις για τις πράξεις των άλλων. Τα λόγια ή οι πράξεις σας μπορεί να παρεξηγηθούν και να ερμηνευθούν με πολύ διαφορετικούς τρόπους.

ΖΥΓΟΣ
Νέα πράγματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Αν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα, αυτή την εβδομάδα θα πιεστείτε να ξεκαθαρίσετε περιττές σχέσεις ή πράγματα, να ολοκληρώσετε ορισμένες δεσμεύσεις, να είστε έτοιμοι για τις νέες αλλαγές στη ζωή σας.
Δεν θα είναι όλα εύκολα ή ευχάριστα αυτή την εβδομάδα. Θα ζήσετε κάποιες δύσκολες συναισθηματικές στιγμές. Κάποιες καταστάσεις θα φέρουν δάκρυα, άλλες απογοήτευση, άλλες θλίψη.
Όλη αυτή η δυναμική στη ζωή σας, θα σας επαναφέρει κατά καιρούς σε παλιές αναμνήσεις που έχουν ιδιαίτερο νόημα στη ζωή σας.
Οι φιλίες ή οι επαγγελματικές σχέσεις που δημιουργήθηκαν αυτή την εβδομάδα, θα έχουν διαρκή και σημαντικό νόημα για το μέλλον σας. Οι σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργές, χρήσιμες και πολλά υποσχόμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε δυναμικές επαφές, που θα σχετίζονται με την οργάνωση συναντήσεων ή το καλωσόρισμα καλεσμένων στο σπίτι σας.
Οι πληροφορίες και τα συναισθήματα που θα βιώσετε αυτή την εβδομάδα, θα αφήσουν σημάδι ή επιρροή στη ζωή σας.
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να οριστεί ως εβδομάδα εκπλήξεων, γιατί σίγουρα θα τις ζήσετε.
Αποφύγετε καταστάσεις άγχους και μάθετε να αποδέχεστε τα γεγονότα με την ιδέα ότι έρχονται για εσάς. Μην ψάχνετε πάντα για κακές προθέσεις σε αυτά.
Οι οικογενειακές σας δεσμεύσεις αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να αγνοηθούν, καθώς θα αποτελέσουν τη βάση των μελλοντικών σας σχεδίων και ενεργειών.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να περιμένετε σημαντικές πληροφορίες οικονομικής φύσης ή θα λάβετε χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα βιώσετε διάφορες απρόσμενες καταστάσεις που θα σχετίζονται με προκαθορισμένες συναντήσεις, συζητήσεις ή συγκεντρώσεις.
Θα χρειαστεί να συζητήσετε σημαντικά θέματα για το μέλλον σας, με άτομα της οικογένειάς σας.
Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι η πιο λαμπερή για εσάς όσον αφορά τα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Μπορεί ακόμη και να βιώσετε μέρες στασιμότητας. Αυτό θα είναι μέρος της ανάπτυξης ορισμένων διαδικασιών στη ζωή σας, που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εφαρμοστούν.
Η καλή εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έρθει από τις οικονομικές σας υποθέσεις, εάν είστε στη διαδικασία προγραμματισμού σημαντικών χρηματικών εξόδων.
Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε δάνειο, θα είναι μια καλή στιγμή για τέτοιες ενέργειες.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα έχετε όνειρα για τα οποία είναι δύσκολο να βρείτε μια λογική ερμηνεία.
Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα επιδιώξτε ενέργειες που είναι καλά προγραμματισμένες και αποφύγετε τους κινδύνους.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή προετοιμασία για μετακόμιση σε άλλο σπίτι για όσους έχουν παρόμοια σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα δυσκολευτείτε να πάρετε μια απόφαση που θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον σας. Ακούστε τη δική σας διαίσθηση, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για τη λύση, ζητήστε συμβουλές από άτομα με αρκετή εμπειρία ζωής.
Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να απολαύσετε μια προσφορά εργασίας ή μια ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα. Αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος για να πάρετε μια απρόσμενη απόφαση ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας.
Αν έχετε δικά σας παιδιά, η εβδομάδα φέρνει απρόσμενα έξοδα για αυτά.
Θα έχετε λόγο για συναντήσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με τρέχουσα ή μελλοντική εργασία (δέσμευση). Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας σχέσεις ή υποχρεώσεις.
Αυτή θα είναι μια καλή εβδομάδα για να μιλήσετε για αυξήσεις μισθών ή άλλες παροχές σε χρήμα, εάν έχετε παρόμοιες προσδοκίες ή φιλοδοξίες.
Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει μια δυσάρεστη λογομαχία στο σπίτι ή στην οικογένειά σας. Είναι πιθανό να το προκαλέσετε μόνοι σας με άστοχα σχόλια, κατηγορίες κ.λπ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σοβαρά ή δυσάρεστα οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για μετεγκατάσταση ή για αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας.
Η εβδομάδα θα σας προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και εμπειρίες που θα μπορέσουν να σας φορτίσουν με αισιοδοξία.
Οι νέες επαφές αυτές τις επτά ημέρες, θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες, θα σας δώσουν νέες γνώσεις και θα αλλάξουν τη ζωή σας με κάποιο τρόπο.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την τάση να είστε πιο ανεκτικοί με τους εχθρούς σας και θα αγνοήσετε εύκολα τις ίντριγκες ή τα κακόβουλα σχόλιά τους.
Οικονομικά, η εβδομάδα θα απαιτήσει περισσότερη σύνεση στις πράξεις σας.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για μια ρομαντική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία με άτομο από άλλη τοποθεσία.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ πιο σοβαρά με παλιά, άλυτα ζητήματα ή ημιτελείς δεσμεύσεις.
Πιθανώς λόγω κακών συμβουλών ή υποτίμησης των περιστάσεων, χάσατε την ευκαιρία να λύσετε αυτά τα προβλήματα με έναν πιο γρήγορο ή ευνοϊκότερο τρόπο για εσάς.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είστε ευάλωτοι σε ενέργειες που σχετίζονται με ψέματα, εξαπάτηση, κακία, χειραγώγηση από άτομα που νομίζατε ότι θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε. Προσέξτε να μην επιτρέπετε τέτοια πράγματα, γιατί αυτό θα προκαλέσει σοβαρότερες απογοητεύσεις στο μέλλον.
Η δυναμική αυτής της εβδομάδας θα γίνει αισθητή μέσα από περισσότερες συναντήσεις και επαφές με διάφορα άτομα, εταιρείες ή φορείς.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com