,

Λάθος και σωστό, πόσο μικρή η διαφορά μεταξύ τους…

Επιλογές που έκανες θεωρώντας ότι αυτό ήταν το σωστό, γιατί σε γέμιζαν έλεγες, γιατί ένιωθες γεμάτη, γιατί ερωτεύτηκες κι ας είχες ερωτευτεί το λάθος! Γέμισες τον εαυτό σου με ψέματα και αυταπάτες, με κούφιες ελπίδες και ανεκπλήρωτες στιγμές! Η ανασφάλεια και ο φόβος κυρίευαν το μέσα σου, τρέμοντας στην ιδέα ότι θα έχανες τον άνθρωπο που ένιωθες ότι ήταν ΑΥΤΟΣ για σένα! Χαράμισες τα πιο όμορφα σου χρόνια, περιμένοντας απλά να κάνει την υπέρβαση. Η οποία δεν έγινε ποτέ! Και μέσα στην απόλυτη μοναξιά σου, πίστευες ότι αυτό ήταν ο σωστός δρόμος, γιατί έτσι έμαθες να ζεις και το είχες αποδεχτεί!


Και τελικά μετά από τόσο πόνο που σου προκάλεσε όλη αυτή η ανάγκη σου να αγαπηθείς, ανακάλυψες το λάθος… το πιο μεγάλο σου λάθος, θάβοντας μέσα σου στιγμές, εικόνες, συναισθήματα και φυσικά τα όνειρα σου! Έπρεπε να γυρίσεις την σελίδα και να δεις πως το σωστό και το λάθος μπορούν να είναι σε ένα δρόμο παράλληλο, η αληθινή αγάπη όχι! Η αληθινή αγάπη έχει ένα μονοπάτι που υπάρχει το “εμείς” που εκεί, καρδιά, σώμα και ψυχή γίνονται ένα!

Ρέα Παπά


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: