,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 3/11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα ζήσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός στη δουλειά. Την Τετάρτη μπορείτε να έχετε ιδιαίτερες εμπειρίες, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Μπορεί να προκύψουν σύγκρουση ή κουτσομπολιά από κάποιον εναντίον σας. Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες και θα έχουν σίγουρα αντίκτυπο στο μέλλον σας. Μάλλον κάποια απροσδόκητα γεγονότα ή εμπειρίες θα απαιτήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά μην βιαστείτε. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε προσεκτικά και να αξιολογήσετε τα πράγματα ενόψει της συγκεκριμένης κατάστασης στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Μια ενδιαφέρουσα ή λεπτή συζήτηση για ένα μωρό, ένα παιδί ή την παρέμβαση κάποιου άλλου στη σχέση σας, μπορεί να συμβεί στην ερωτική σας ζωή.

Για τον Κριό, το περιβάλλον φέρνει ανησυχίες, ασθένειες, κάποιου είδους δυσφορία ή ένταση.
Για τον Λέοντα, σήμερα τα προβλήματα θα δείξουν πόσο λάθος ήταν κάποιες από τις αποφάσεις σας από το πρόσφατο παρελθόν σας.
Για τον Τοξότη, οι προσδοκίες αυτή την ημέρα θα σχετίζονται με την αναζήτηση αλήθειας σε κάποια μυστικά που νομίζετε ότι κάποιος έχει από εσάς ή άλλες παρασκηνιακές ενέργειες.


 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός επερχόμενου ταξιδιού. Ένταση θα δημιουργηθεί με άτομα από άλλους οικισμούς. Στη δουλειά, μπορεί να βιώσετε μια κατάσταση που θα σας αγχώσει προσωρινά. Σε γενικές γραμμές πάντως, αυτή η μέρα θα είναι θετική, με ευκαιρίες να πετύχετε εξέλιξη σε σημαντικά θέματα για εσάς. Η στάση ενός συναδέλφου, φίλου ή γείτονα απέναντί ​​σας μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Μικρά κέρδη ή απροσδόκητα χρήματα είναι πιθανά. Η ερωτική σας ζωή είναι απίθανο να αλλάξει σήμερα, ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια.

Για τον Ταύρο, υπάρχουν δεσμεύσεις που σχετίζονται με πράγματα, εξοπλισμό, προσωπικό αυτοκίνητο ή κάποια άλλη περιουσία.
Για τον Παρθένο, η ημέρα φέρνει μια ευκαιρία να επιτύχει σημαντική συνειδητοποίηση, επιτυχία σε καθημερινές υποθέσεις και πολλά άλλα.
Για τον Αιγόκερω, έχετε μια ανατρεπτική, επαναστατική διάθεση σήμερα και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσής σας

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη η ενδιαφέρουσα εξέλιξη κάποιων γεγονότων στη ζωή σας θα συνεχιστεί. Σήμερα θα έχετε συναντήσεις ή κοινές δεσμεύσεις με αγνώστους που μπορεί να είναι εκπρόσωποι κάποιου ιδρύματος, οργανισμού ή εταιρείας. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν πρόκειται να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Σήμερα καλό θα είναι να συμμορφωθείτε με το ταπεραμέντο των ανθρώπων γύρω σας και να μην τους προκαλέσετε σε συναισθηματικές ενέργειες. Την Τετάρτη θα είστε ευχαριστημένοι με μια είδηση ​​ή μια πρόσκληση. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική σχέση με έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα ή αυτή τη στιγμή είναι μακριά.
Για τον Δίδυμο, η μέρα θα απαιτήσει πολλή υπομονή, διπλωματία, αναμονή για την εξέλιξη κάποιων γεγονότων που είναι επίκαιρα αυτή τη στιγμή.
Για τον Ζυγό, τα οικονομικά θα είναι σημαντικά σήμερα και καλό θα είναι να οργανώσετε καλά τον προϋπολογισμό σας ενόψει των εορτών που έρχονται.
Για τον Υδροχόο, υπάρχει κίνδυνος να βιώσουν κάποια απώλεια, κλοπή, διαρροή μυστικών πληροφοριών από προσωπικό τηλέφωνο, υπολογιστή και άλλα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη αποφύγετε νέες δραστηριότητες ή προσπάθειες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς εργάζεστε με χρήματα. Την Τετάρτη, αφιερώστε χρόνο για να επιστρέψετε στα προηγούμενα όνειρα και επιθυμίες σας, που εγκαταλείψατε λόγω της πίεσης διαφόρων περιστάσεων. Σήμερα είναι σημαντικό να δείτε σε τι είστε πραγματικά δυνατοί, ποια είναι τα καλύτερα ταλέντα σας και πού έχετε ελαττώματα, αδυναμίες ή τι πρέπει να εγκαταλείψετε. Η ερωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να είναι στάσιμη, χωρίς ιδιαίτερα συναισθήματα.
Για τον Καρκίνο, θα υπάρχει ακόμα κάποιο ειδύλλιο στη ζωή ή η επιθυμία να ψάξει να βρει ένα, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.
Για τον Σκορπιό, οι σχέσεις με τις γυναίκες σήμερα θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή και μεγαλύτερη ευαισθησία σε αυτά που σας λένε.
Για τον Ιχθύ, σήμερα έχετε την τάση να είστε εσωστρεφείς και μπορεί ακόμη και να νιώθετε απογοητευμένοι από διάφορους ανθρώπους και περιστάσεις.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com