,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 26/10

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα εσείς ή κάποιος συγγενής σας, μπορεί να έχετε προβλήματα με κάποιο κρυολόγημα ή χρόνια ασθένεια. Απροσδόκητα γεγονότα στην οικογένειά σας είναι πιθανά την Τρίτη. Εάν έχετε προβλήματα στο γάμο σας, τότε σήμερα μπορεί να προκύψουν συναισθηματικές καταστάσεις που σχετίζονται με παλιά προβλήματα και καταστάσεις. Η Τρίτη θα ευνοήσει την επίλυση παλιών οικιακών ή περιουσιακών προβλημάτων ή διαφορών.


Για τον Κριό, σήμερα θα είναι σημαντική η επικοινωνία και οι πληροφορίες που θα λάβουν μέσω ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Για τον Λέων, θα αντιμετωπίσουν απογοητεύσεις που σχετίζονται με ενέργειες υπό την επήρεια ψεμάτων, ψευδών πληροφοριών, αθετημένων υποσχέσεων ή παρασκηνιακών ενεργειών.

Για τον Τοξότη, η μέρα δεν θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική, γιατί θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τον χρόνο σας.

 

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη διαφορετικές υποχρεώσεις θα προκαλέσουν την ανάγκη για περισσότερες επαφές που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για ρομαντικές εμπειρίες και για συναντήσεις αγάπης. Η ημέρα μπορεί να φέρει σημαντικά γεγονότα τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και επαγγελματικά. Πολλοί θα εκπλαγούν από δυσάρεστες ειδήσεις ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο ή ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία.

Για τον Ταύρο, μπροστά σας είναι σημαντικά οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις.

Για την Παρθένο, σήμερα θα υπάρξει ανάγκη να μιλήσει ή να συνεργαστεί με έναν άντρα.

Για τον Αιγόκερω, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια κουραστική μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Σήμερα, τα λάθη θα είναι εύκολο να γίνουν και πιο δύσκολο να επιλυθούν. Αυτή δεν είναι μια κρίσιμη μέρα, αλλά θα απαιτήσει περισσότερη αυτοπειθαρχία στη συμπεριφορά σας, τόσο στο σπίτι, όσο και έξω. Πιθανόν μια πιο ειδική ή επείγουσα φροντίδα που σχετίζεται με ένα παιδί ή νεότερα άτομα στην οικογένεια ή τον κύκλο των φίλων σας.

Για τον Δίδυμο, αυτή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα, γιατί τα συναισθήματά σας θα ποικίλλουν πάνω – κάτω, κάτω – πάνω. Θα είναι δύσκολο για εσάς, αλλά ποιος ξέρει, αυτό μπορεί να σας εμπλέξει σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις.

Για τον Ζυγό, η ημέρα θα απαιτήσει κάποια υποχρέωση ή συνομιλία με έναν εκπρόσωπο του ζωδίου Ταύρος, Αιγόκερως ή Παρθένος.

Για τον Υδροχόο, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να λύσετε καθυστερημένα θέματα και να κάνετε μια νέα αρχή στα ερωτικά σας και όχι μόνο.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη δημιουργήστε μόνοι σας καλή διάθεση το πρωί και προσπαθήστε να επηρεάσετε θετικά τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αφήστε τις ανησυχίες σας πίσω. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η επίλυσή τους δεν εξαρτάται από εσάς, αλλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωσή τους. Την Τρίτη, προσπαθήστε να αναζητήσετε ευχαρίστηση σε ό,τι έχετε να κάνετε σήμερα. Μην εστιάζετε μόνο στα μειονεκτήματα.

Για τον Καρκίνο, σήμερα οι προσδοκίες θα σχετίζονται με δεσμεύσεις και πράξεις από τις οποίες περιμένεις κέρδος, επιτυχία, κάτι καλό.

Για τον Σκορπιό, οι εκπλήξεις θα καθορίσουν την εξέλιξη αυτής της ημέρας.

Για τον Ιχθύ, θα προκύψει μια συναισθηματική κατάσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: