,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 14/10

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

Ειλικρίνεια και αξιοπιστία στις σχέσεις


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα μπερδευτείτε ή θα απογοητευτείτε από ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Η ημέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη για την εξέλιξη των εσωτερικών σας υποθέσεων. Ένα πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας. Σήμερα γενικά θα έχετε περισσότερους δεσμούς με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή ενδιαφέρουσες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα.


Για τον Κριό, αυτή θα είναι μια μέρα που θα περιμένετε ένα τηλεφώνημα, συνάντηση ή άλλο σημαντικό γεγονός που θα καθορίσει την κατεύθυνση εξέλιξης των σημαντικών υποθέσεων και σχέσεών σας.

Για τον Λέοντα, σήμερα καλό θα ήταν να μιλήσετε για οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα με μια γυναίκα.

Για τον Τοξότη, η μέρα φέρνει μια ευκαιρία για εντυπωσιακές εμπειρίες αγάπης, ανεξάρτητα από την οικογενειακή κατάσταση.

 

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη τα επαγγελματικά ή οικογενειακά σας ενδιαφέροντα και υποχρεώσεις θα έχουν κατά κάποιο τρόπο σχέση με ταξίδια ή με άτομα από άλλους οικισμούς. Μια αμφιλεγόμενη κατάσταση μπορεί να προκύψει στη φιλία σας. Σήμερα θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για ερωτικές εμπειρίες που θα εξελιχθούν χωρίς εκπλήξεις. Αυτή η μέρα θα φέρει επαφές ή όνειρα που σχετίζονται με άτομα που δεν ζουν πια. Ένα ατύχημα με ζημιές σε περιουσίες είναι πιθανό στο σπίτι.

Για τον Ταύρο, η μέρα θα απαιτήσει πολλή υπομονή και δύναμη του Πνεύματος, όχι δάκρυα και απόγνωση.

Για την Παρθένο, οι υπέροχες ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα πρέπει να αξιοποιηθούν και να πραγματοποιηθούν γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο.

Για τον Αιγόκερω, η σημασία των σημερινών γεγονότων θα είναι στην ικανότητά σας να σχεδιάζετε σωστά εργασίες που σχετίζονται με τα χρήματα.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη διάφορα γεγονότα θα σας συνδέσουν με αγνώστους, στους οποίους θα νιώσετε ανεξήγητη αντιπάθεια, καχυποψία για την ειλικρίνειά τους. Ο στόχος σας σήμερα είναι να αποδεχτείτε αυτούς τους ανθρώπους όπως είναι, γιατί η εμφάνισή τους στη ζωή σας έχει το νόημά της. Σήμερα, μπορεί να υπάρχει ένταση στη σχέση σας με κάποιον που ζει σε άλλο χωριό, πόλη ή χώρα. Καλό θα είναι να περάσετε μέρος της ημέρας σας μιλώντας ή συναντώντας θετικά άτομα, κυρίως φίλους σας.

Οι Δίδυμοι θα έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες που φέρνουν ηρεμία, αρμονία στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Για τον Ζυγό, σήμερα θα υπάρξουν αναμενόμενες ή απροσδόκητες υποχρεώσεις ή γεγονότα με ένα παιδί ή συγγενή.

Για τον Υδροχόο, η υγεία πρέπει να είναι προτεραιότητα, καθώς και η αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων και ενεργειών.

 

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα έρθουν στο προσκήνιο διάφορες ειδήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Οι επισκέπτες στο σπίτι σας, συνομιλίες ή ειδήσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού κ.λπ. είναι πιθανές. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να τερματίσετε επιτέλους μια περίπλοκη σχέση ή να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από τα κόλπα ή την πονηριά κάποιου γύρω σας.

Για τον Καρκίνο, η ημέρα θα απαιτήσει μια πιο σοβαρή δέσμευση για οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις και εργασίες.

Για τον Σκορπιό, οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι βίαιες, αλλά σύντομες.

Για τους Ιχθύες, η μέρα φέρνει σημαντικές συζητήσεις, εμπειρίες, γεγονότα που σχετίζονται με τις τρέχουσες αλλαγές στη ζωή.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com