,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 28/9

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα όσον αφορά την υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με την επαγγελματική σας δραστηριότητα ή εκπαίδευση. Σήμερα θα επωφεληθείτε από τις παλιές σας γνωριμίες, από ήδη αποκτηθείσες γνώσεις ή εμπειρία. Η ημέρα θα ευνοήσει τις ερωτικές συναντήσεις και τις ρομαντικές εμπειρίες. Αποφύγετε τα ψέματα ή τους χειρισμούς σήμερα, γιατί αύριο θα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για εσάς. Οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να σχετίζονται με άτομα με τα οποία περιμένετε να έχετε κάποια επαφή.
Κριός – η Τρίτη φέρνει διαφορετικές εμπειρίες με ένα παιδί ή με νέους. Οι δυσάρεστες ειδήσεις μπορούν να προκαλέσουν ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι ή η ίδια η είδηση ​​μπορεί να σχετίζεται με τροχαίο ατύχημα.
Λέων – σήμερα η εργασία στο σπίτι θα απαιτήσει καλύτερο προγραμματισμό, καθώς θα έχετε άλλες επείγουσες δεσμεύσεις.
Τοξότης – αυτή η μέρα μπορεί να σας απογοητεύσει κάπως και αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει σε συναντήσεις ή συνομιλίες. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε όσο περισσότερο μπορείτε, διότι αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και καβγάδες.


Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη πολλοί από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με τα χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα έχετε πολλή δουλειά σήμερα, αλλά δεσμευτείτε μόνο σε αυτό που μπορείτε να κάνετε χωρίς πολύ φόρτο εργασίας ή άγχος. Την Τρίτη είναι πιθανά ταξίδια για δουλειά ή άλλες σημαντικές εργασίες. Δυστυχώς αυτή η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που ζει κοντά σας (στο ίδιο μέρος). Τα σημερινά νέα θα είναι ποικίλα και μπορεί να οδηγήσουν σε συχνότερα ή μεγαλύτερα τηλεφωνήματα.
Ταύρος – σήμερα οι εργασίες θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να ολοκληρωθούν, αλλά αυτό δεν μειώνει τη σημασία τους.
Παρθένος – οι οικογενειακές σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή, καθώς η αρμονία ή η δυσαρμονία σε αυτές θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εσάς.
Αιγόκερως – η μέρα μπορεί να φέρει συναισθήματα αγάπης, φλερτ ή άλλες ρομαντικές στιγμές.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα έχετε περισσότερες επαγγελματικές και οικιακές δεσμεύσεις που σχετίζονται με υποθέσεις που δεν πρέπει να αναβάλλετε. Οι περιστάσεις θα είναι με το μέρος σας και θα σας υποστηρίξουν στην εφαρμογή τους. Η έκπληξη σήμερα θα σχετίζεται με κάποιον τρόπο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι έχετε πρόβλημα υγείας, μη φοβάστε να επισκεφθείτε έναν γιατρό και να ξεκινήσετε την απαραίτητη θεραπεία. Σήμερα θα περάσετε καλά για να λύσετε μια παρεξήγηση που σχετίζεται με την προσωπική ή ερωτική σας ζωή. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συνομιλίες είναι πιθανό να είναι σημαντικές για εσάς.
Δίδυμοι – σήμερα η άνεση και η σταθερότητα στο σπίτι και στη δουλειά θα είναι σημαντικές. Θα είναι δύσκολο να δεχτείτε τις ιδιοτροπίες ή τους τρόπους των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ζυγός – τα γεγονότα θα είναι ένας λόγος για να σκεφτείτε πού πηγαίνετε στη ζωή σας και τι μπορείτε να περιμένετε από αύριο.
Υδροχόος – μπορείτε να ελπίζετε σε τύχη και επιτυχία, αλλά μην περιμένετε τίποτα να «πέσει από τον ουρανό». Όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας προσπάθειες και την εργασία σας.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, δράστε και εργαστείτε υπομονετικά την Τρίτη. Μην ψάχνετε για γρήγορα αποτελέσματα. Μην περιμένετε να σας καταλάβουν όλοι, όλοι να σας βοηθήσουν. Οι επαφές σας θα είναι περιορισμένες, οι συναντήσεις λιγότερο συχνές ή για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Η φιλική ή επαγγελματική σας σχέση με άτομα που έχουν γεννηθεί με ζώδιο Ιχθύ, Σκορπιό ή Καρκίνο θα έχουν καλή εξέλιξη σήμερα.
Καρκίνος – υπάρχουν απρόσμενα συναισθήματα που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Αποφύγετε τις διαθέσεις όπως η νοσταλγία, το άγχος ή ο φόβος για το μέλλον.
Σκορπιός – η Τρίτη θα είναι μια αργή, αργή μέρα, με πιθανότητα διαφωνιών ή συγκρούσεων για ασήμαντα πράγματα.
Ιχθύες – σήμερα θα υπάρξει μια ανησυχία που σχετίζεται με έναν άντρα και ειδήσεις (πληροφορίες) που θα λάβετε από αυτόν. Αποφύγετε αμφιβολίες, υποψίες και άλλα παρόμοια συναισθήματα, τα οποία μπορούν να στρέψουν την προσοχή και τις ενέργειές σας σε λάθος κατεύθυνση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: