,

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 18/9

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα είναι καλό να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις που ήδη έχετε ξεκινήσει και που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Το Σάββατο περνάτε γενικά περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Μην προγραμματίζετε σημαντικές αλλαγές για σήμερα, να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματα και να είστε υπομονετικοί. Οι ερωτικές σχέσεις σήμερα θα εξαρτηθούν από τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία σας στο να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους γύρω σας. Η συζήτηση με έναν άντρα θα είναι σημαντική για τα μελλοντικά σας σχέδια για τις επόμενες ημέρες.


Κριός – η ημέρα φέρνει την ανάγκη να αξιολογήσουμε τι έχει επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να προγραμματίσουμε δράσεις για το μέλλον.

Λέων – θα είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε ορισμένα οικιακά προβλήματα στο σπίτι ή πολυάσχολες εργασίες που σχετίζονται με περιουσιακές υποθέσεις και φροντίδα.

Τοξότης – η ημέρα φέρνει την ανάγκη για αυστηρή εφαρμογή των προκαταρκτικών σχεδίων για σήμερα.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με την αρχή κάτι καινούργιου στη ζωή των συγγενών. Σήμερα θα μπορέσετε να μιλήσετε και να βρείτε την καλύτερη λύση στις οικονομικές σας ανησυχίες. Όσον αφορά την αγάπη, μην πιέζετε τον σύντροφό σας για πράγματα που δεν θέλει να κάνει. Αποφύγετε τυχόν ψέματα και χειρισμούς γιατί οι πράξεις σας θα αποκαλυφθούν γρήγορα. Τα άσχημα νέα θα σας στεναχωρήσουν και θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Ταύρος – η μέρα φέρνει γεγονότα με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Οι οικονομικές σας υποθέσεις ή δραστηριότητες από τις οποίες αναμένετε έσοδα θα έχουν επίσης καλή εξέλιξη.

Παρθένος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Χρησιμοποιήστε τον καλό καιρό και διασκεδάστε, το χρειάζεστε!

Αιγόκερως – τα καλά νέα ή τα γεγονότα θα έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, το Σάββατο θα πρέπει να κάνετε μια δαπάνη για ένα άτομο στην οικογένειά σας ή να συζητήσετε κάποιες που θα πρέπει να κάνετε την επόμενη εβδομάδα. Γενικά σήμερα θα επικεντρωθείτε στην τακτοποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν είστε καλά προετοιμασμένοι να επισκεφτείτε κάποιον. Στο σπίτι σας μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με τους οικονομικούς τρόπους ενός μέλους της οικογένειάς σας ή άλλες ανησυχίες. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που σχετίζονται με αλλαγές, η προετοιμασία ή η εφαρμογή των οποίων θα ξεκινήσει αύριο.

Διδύμοι – η μέρα φέρνει θέματα με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Καλή μέρα για σας, να την απολαύσετε.

Ζυγός – το Σάββατο θα υπάρξουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές ή αποτυχίες στα σχέδια που ήλπιζες να πραγματοποιήσεις σήμερα.

Υδροχόος – η μέρα φέρνει μια απαίτηση να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα, ειδικά επειδή θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες.

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο οι καθημερινές σας εργασίες και σχέδια θα έχουν αργή εξέλιξη, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και να τα εφαρμόσετε καλύτερα. Είναι πιθανό να αφήσετε κάποια εργασία για να ολοκληρωθεί την Κυριακή, αλλά σε γενικές γραμμές θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα. Εάν έχετε προσδοκίες για συνομιλίες ή ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα, αυτή η μέρα θα ευνοήσει την ανάπτυξή τους, αλλά μόνο αν δεν σχετίζονται με κόλπα ή παράνομες δραστηριότητες.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή νέες ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε παλιές ιδέες.

Σκορπιός – αυτή η μέρα φέρνει συζητήσεις με διάφορους συγγενείς, φίλους και γνωστούς όλων των ηλικιών.

Ιχθυες – θα είναι σημαντικό σήμερα να συναντήσετε μερικούς ανθρώπους και να έχετε πιο σοβαρές συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: