,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 17/9

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα δώστε προσοχή στα προβλήματα που έχετε στην οικογένειά σας. Τα προβλήματα υγείας σας ή του αγαπημένου σας προσώπου θα απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να χρειαστεί να συμβουλευτείτε γιατρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα χρεωθείτε με πολλά καθήκοντα και δεσμεύσεις, αλλά θα μπορείτε να πετύχετε. Τα προβλήματα στη δουλειά σήμερα θα σας κάνουν φιλόδοξους για μελλοντικές αλλαγές. Σήμερα, ενεργήστε προσεκτικά στις οικονομικές σας υποθέσεις, καθώς και όταν εργάζεστε με έγγραφα. Μην υποτιμάτε τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα.
Κριός – η μέρα θα απαιτήσει μια πιο σοβαρή στάση απέναντι σε ορισμένα προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει.
Λέων – η μέρα μπορεί να απαιτεί προσοχή σε ένα νεότερο άτομο, την ανάγκη να αγοράσετε κάτι για μια ειδική περίσταση και πολλά άλλα.
Τοξότης – πρέπει να σκεφτείτε μια πρόταση πολύ περισσότερο και να εξετάσετε γενικότερα τις επαγγελματικές σας επιλογές πιο προσεκτικά.


Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή τα οικονομικά σας σχέδια και οι δεσμεύσεις σας θα έχουν καλή εξέλιξη. Σήμερα θα έχετε τους λόγους σας για χαρά ή ικανοποίηση. Θα έχετε μια καλή σχέση ή θα λάβετε καλά νέα από άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες και προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα στη ζωή σας. Αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε ή να συναντηθείτε με φίλους.
Ταύρος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για αγάπη και ρομαντικές εμπειρίες.
Παρθένος – η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για να οργανώσετε τις εργασίες για την επόμενη εβδομάδα. Θα ζήσετε ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει την ευκαιρία για ένα σύντομο ή μακρύ ταξίδι για διάφορες περιστάσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εσάς εάν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τις νέες προκλήσεις στη ζωή σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την οργάνωση, την προετοιμασία ή την εκτέλεση σημαντικών εργασιών για το σπίτι σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για μετακινήσεις σε μικρές αποστάσεις, οικογενειακές συγκεντρώσεις και άλλα πολλά. Μην επιδεινώνετε τα προβλήματα σήμερα, αλλά μην τα υποτιμάτε. Πάνω απ’ όλα, μην αφήνετε ημιτελή καθήκοντα και υποχρεώσεις!
Δίδυμοι – η ημέρα θα απαιτήσει προγραμματισμό, οργάνωση και προετοιμασία για επερχόμενες εκδηλώσεις ή ζητήματα, η υλοποίηση των οποίων θα γίνει τις επόμενες 4-5 ημέρες.
Ζυγός – η ημέρα θα ευνοήσει την ανάπτυξη προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Υδροχόος – θα είναι σημαντικό την Παρασκευή να μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Στόχος να παραμείνετε συγκεντρωμένοι εν μέσω της σύγχυσης που επικρατεί σήμερα.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Παρασκευή θα είναι μια ευχάριστη μέρα από άποψη συναισθημάτων και εμπειριών, αλλά δεν αποκλείεται η πιθανότητα διαφόρων δοκιμασιών. Σήμερα θα περάσετε τις διάφορες δυσκολίες με μεγαλύτερη ευκολία ή θα βρείτε έναν ευκολότερο τρόπο για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε την πρακτική εμπειρία ζωής που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα. Μια αφορμή για ευχάριστα συναισθήματα ή πιο σοβαρές δεσμεύσεις μπορεί να προκύψει γύρω από ένα παιδί ή νέους.
Καρκίνος – την Παρασκευή θα είναι σημαντική η αρμονία και η επιτυχημένη αλληλεπίδραση με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.
Σκορπιός – σήμερα θα υπάρχει ανάγκη για συνομιλίες ή συγκεκριμένες ενέργειες που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή χρήματα.
Ιχθύες – νέες ευκαιρίες και νέες ελπίδες μπορεί να ανοίξουν για σας. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας στη δουλειά σήμερα και να προγραμματίσετε μερικές κινήσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κάθε θέμα που υποφέρει από καθυστερήσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com