,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 13-19/9

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

Οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι λίγο διάσπαρτες, με πολλούς από εμάς να περνούν από τη δραστηριότητα στην απάθεια. Η άφιξη του Άρη στον Ζυγό, είναι η αιτία η οποία μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε ισορροπία και αρμονία, αλλά συχνά ο καλύτερος ή ευκολότερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, είναι να αποφύγουμε να κάνουμε πολλά, αποφεύγοντας έτσι τις συγκρούσεις. Υπάρχει κάτι σαν μια παθητικά – επιθετική ατμόσφαιρα, η οποία μπορεί να είναι δύσκολη.


Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, φέρνει σύννεφα κρίσης ή επισκιάζει τα γεγονότα, κάνοντας την πρόοδο δύσκολη. Μας κάνει πιο επιρρεπείς σε σύγχυση και απάτη που μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια και αποθάρρυνση.

Υπάρχει μια πιο θετική ώθηση την Πέμπτη, όταν ο Ήλιος τριγωνίζει με τον Πλούτωνα και ανανεώνει τη δύναμη της θέλησής μας και την ικανότητά μας να κάνουμε πράγματα ή να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου της Παρασκευής, μπορεί να προσθέσει άγχος στην ερωτική μας ζωή λόγω καθυστερήσεων, ντροπαλότητας, απόστασης ή άλλων προβλημάτων σχέσεων. Τα περισσότερα από αυτά τα εμπόδια θα προέρχονται από τους δικούς μας φόβους ή κριτικές, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσουμε το ίδιο και από τους άλλους.


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: