,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 14/9

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μπορείτε να περιμένετε την ανάπτυξη ενδιαφέροντων γεγονότων, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι προάγγελος αλλαγής. Θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση, αλλά πάση θυσία διατηρήστε τη σταθερότητα και μην υποκύψετε σε συναισθηματικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα έχετε σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με φίλους κοντά και μακριά. Αυτή η μέρα φέρνει συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα από τα οποία θα εξαρτηθούν οι σημαντικές αποφάσεις σας.
Κριός – η μέρα φέρνει ευνοϊκό χρόνο για αγάπη, για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.
Λέων – σήμερα, οι δεσμοί με άλλα μέλη της οικογένειας και ειδικά με παιδιά, μπορεί να έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη.
Τοξότης – προηγούμενα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν, αλλά αντιμετωπίστε τα με σοβαρότητα, πειθαρχία και ωριμότητα και όλα θα πάνε καλά.


Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα χρειαστείτε χρόνο για να αναπτύξετε σχέδια ή εργασίες που είναι σημαντικές για εσάς. Αυτά τα πράγματα θα έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας ή τη δουλειά σας. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με συναντήσεις ή καλεσμένους στο σπίτι σας. Θα συζητηθούν τα επερχόμενα έξοδα που μπορεί να σχετίζονται με τα σχέδιά σας για αυτό το φθινόπωρο. Μια προγραμματισμένη ή απροσδόκητη συνάντηση θα σας φέρει χρήσιμες ή σημαντικές πληροφορίες.
Ταύρος – την Τρίτη, είναι μια μέρα κατά την οποία ορισμένες από τις δουλειές του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας.
Παρθένος – η οικογένεια θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή και δράση σε συγκεκριμένες εργασίες.
Αιγόκερως – αντιμετωπίζετε απογοήτευση ή άσχημα νέα που θα αλλάξουν σχέδια ή σχέσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα προσπαθήσετε για ανεξαρτησία στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ωστόσο, τα σημερινά γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε με συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτή θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς, οπότε αποφύγετε να αναβάλλετε τα ραντεβού σας. Οι αγχωτικές καταστάσεις δεν πρέπει να σας τρομάζουν, αλλά να σας κινητοποιούν. Οι συγκρούσεις μπορούν να αποκαλύψουν κάποια δυσάρεστα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι – θα υπάρξουν δεσμεύσεις ή συζητήσεις με μια γυναίκα με την οποία θα συζητήσετε διάφορα σχέδια που σχετίζονται με το μέλλον, με μια συγκεκριμένη δουλειά ή επιχείρηση.
Ζυγός – αυτή η μέρα φέρνει συνομιλίες με φίλους που μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες με πιθανά οφέλη για το μέλλον.
Υδροχόοι – η σημερινή μέρα θα είναι μια μέρα επικοινωνίας με διαφορετικούς ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη επενδύστε ενέργεια για να ολοκληρώσετε πράγματα που ίσως δεν έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε χθες. Σήμερα, αποφύγετε τις εκδηλώσεις μικροπρέπειας, να είστε εγκάρδιοι, κατανοητοί, ανεκτικοί. Εάν αισθάνεστε απογοήτευση στις προσωπικές σας υποθέσεις, δώστε στον εαυτό σας το κουράγιο να το κάνετε για το καλό σας. Σήμερα, κάνε τα πάντα με αγάπη, ακόμη και τα δυσάρεστα καθήκοντά.
Καρκίνος – οι δυσκολίες κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα σχετίζονται με την αδυναμία να προγραμματίσετε την ημέρα σας εκ των προτέρων.
Σκορπιός – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα που σχετίζεται με μια διοικητική ή οικονομική δραστηριότητα.
Ιχθύες – έρχεται μια σημαντική συνάντηση ή επίσκεψη σε έναν ιδιαίτερο χώρο, η οποία θα προγραμματιστεί εκ των προτέρων από εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: