,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 10/9

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, αποφύγετε τις διαμάχες και τις συγκρούσεις την Παρασκευή. Εάν βάλετε όλη σας την ενέργεια για να τις λύσετε, πιθανότατα θα χάσετε μια ευκαιρία που είναι καλή για εσάς. Σήμερα θα αναβάλλετε κάποιες δεσμεύσεις λόγω της εμφάνισης νέων, οι οποίες θα είναι πολύ πιο σημαντικές και επείγουσες στην εφαρμογή τους. Μικρά προβλήματα στο σπίτι είναι πιθανά.
Κριός – θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, λυπημένοι. Μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων να σας κάνουν να παρεκκλίνετε από την πορεία σας.
Λέων – έχει μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψει, να επικοινωνήσει με διαφορετικούς ανθρώπους.
Τοξότης – θα είναι σημαντικό την Παρασκευή να ισορροπήσετε καλύτερα και να διαθέσετε σωστά τον προϋπολογισμό σας, καθώς το σοβαρό κόστος και οι πληρωμές είναι μπροστά.


Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα είναι μια κουραστική μέρα για εσάς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητα προβλήματα, καθώς και ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Σήμερα, παρακολουθείτε στενά τις ενέργειες και τις αποφάσεις ενός συναδέλφου ή διευθυντή που θα επηρεάσουν τη δουλειά σας. Την Παρασκευή, οι συναντήσεις και οι επαφές σας ενδέχεται να εξελιχθούν απροσδόκητα λόγω των διαφορών που θα προκύψουν.
Ταύρος – η Παρασκευή φέρνει λόγους για άγχος, μια τάση για περιττό άγχος, πανικό ή φόβο για το μέλλον.
Παρθένος – θα είναι σημαντικό να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στις δουλειές του σπιτιού σας, να εκπληρώσετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς.
Αιγόκερως – η Παρασκευή φέρνει την ευκαιρία να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε φιλόδοξοι και κυρίως να ενεργείτε με καθαρότητα!

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή η τάση είναι για περισσότερο δυναμισμό στην καθημερινότητά σας. Αυτή η μέρα θα είναι ευοίωνη για ταξίδια. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, σίγουρα θα έχουν κάποιο σκοπό που σχετίζεται με σημαντικά πρόσωπα ή μέρη. Είναι δυνατόν να ταξιδέψετε σε ιδιοκτησία που σας ανήκει. Σήμερα, οι νέες γνωριμίες δεν θα είναι τυχαίες και πιθανότατα θα έχουν καρμικό χαρακτήρα.
Δίδυμοι – θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες με νέους και παλιούς φίλους.
Ζυγός – η μέρα φέρνει σημαντικά νέα που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας αναστατώσουν ή να σας μπερδέψουν.
Υδροχόοι – η μέρα φέρνει μια έκπληξη που σχετίζεται με μια συνομιλία ή συνάντηση.

Για όσους έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού, η Παρασκευή θα είναι μια δυναμική ημέρα κατά την οποία τα προκαταρκτικά σας σχέδια θα ανατραπούν. Γενικά, τα σημερινά γεγονότα φέρνουν πολλές αλλαγές και διάφορες εμπειρίες. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις για να λύσετε τουλάχιστον ένα οικονομικό πρόβλημα ή να πληρώσετε τουλάχιστον έναν απλήρωτο λογαριασμό. Η συνάντηση ή η συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας δώσει την ευκαιρία να του δώσετε τις σωστές συμβουλές ή να τον υποστηρίξετε σε μια σημαντική στιγμή. Η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί.
Καρκίνος – η μέρα φέρνει περισσότερη επαγγελματική ή επιχειρηματική δέσμευση, επαφές με εκπροσώπους διαφόρων ιδρυμάτων και εταιρειών.
Σκορπιός – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την οργάνωση ή την αναδιοργάνωση οικονομικών υποθέσεων και δεσμεύσεων.
Ιχθύες – η εσωτερική σας δύναμη είναι τρομερή σήμερα. Είστε γεμάτοι με μια αίσθηση ηρεμίας, βεβαιότητας. Έχετε εμπιστοσύνη ότι θα αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με αγάπη και πεποίθηση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: