,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 9/9

Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε άγχος για ειδήσεις ή ένα γεγονός. Η ημέρα θα μείνει αξέχαστη με επαφές με παλιούς φίλους, αλλά είναι πιθανές και νέες γνωριμίες. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε τη λήψη χρημάτων ή να επωφεληθείτε από ένα οικονομικό έγγραφο. Οι ενέργειες ή τα σχόλια κάποιου θα σας προκαλέσουν διάφορες αμφιβολίες ή υποψίες. Η υγεία σας θα απαιτήσει προσοχή, οπότε μην εξαντλείστε.
Κριός – η μέρα φέρνει εκνευρισμό γύρω από τα λόγια, τις πράξεις ή τις αποφάσεις ενός αγαπημένου προσώπου.
Λέων – την Πέμπτη θα υπάρξει αντίθετος άνεμος για την υλοποίηση σημαντικών σχεδίων. Αυτή η μέρα μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό γεγονός για εσάς που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Τοξότης – αυτή η μέρα θα απαιτήσει ηρεμία και λογική από την πλευρά σας.  Επικεντρωθείτε στην εργασία που έχετε. Δεσμευτείτε να πάρετε μια απόφαση που μπορεί τελικά να σας απαλλάξει από οτιδήποτε σας κουράζει τόσο πολύ.


Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, κοιτάξτε μπροστά με τόλμη την Πέμπτη. Μην κοιτάτε πίσω στο παρελθόν σας. Σήμερα θα απολαύσετε μια εκδήλωση ή ειδήσεις στο χώρο εργασίας σας. Την Πέμπτη, μπορεί να ενθουσιαστείτε από ειδήσεις που σχετίζονται με συγγενή σας. Σήμερα μπορείτε να οργανώσετε κάποια από τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες. Μερικοί από εσάς μπορεί να ταξιδεύετε σήμερα ή να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για ένα επερχόμενο ταξίδι.
Ταύρος – η μέρα φέρνει εκπλήξεις, απροσδόκητα γεγονότα και θα έχουν κάποια σχέση με τα χρήματα.
Παρθένος – θα πρέπει σήμερα να δείξετε περισσότερη υπομονή για να αποφύγετε τα προβλήματα ή να τα περάσετε πιο εύκολα.
Αιγόκερως – θα υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια σε ορισμένες ανησυχίες για το μέλλον. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων και αυτό θα σας φέρει κάποιο όφελος, ικανοποίηση.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού, του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να ταξιδέψετε και να αναπτύξετε επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Σήμερα, η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις, οι οποίες θα βασίζονται στην εμπειρία ζωής που έχετε συγκεντρώσει μέχρι τώρα. Μην επαναλαμβάνετε παλιά λάθη μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι οι καιροί και οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Τα σχέδια για το σπίτι και την οικογένεια θα μπορούν να υλοποιηθούν εάν είναι προσαρμοσμένα στις πραγματικές σας δυνατότητες. Τα προβλήματα που θα βγουν σήμερα θα σας απασχολήσουν και τις επόμενες ημέρες.
Δίδυμοι – η ημέρα θα φέρει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Ζυγός – τα νέα θα είναι σημαντικά και θα θέσουν σχέδια και γεγονότα για τις επόμενες εβδομάδες.
Υδροχόος – οι απρόσμενες εξελίξεις είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας σήμερα. Μην υποκύψετε σε αρνητικές επιρροές, διαφορετικά θα χάσετε τη συναισθηματική ισορροπία.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα βασιστείτε πολύ στις υποθέσεις σας σε πληροφορίες που έχετε συλλέξει μέχρι τώρα, ήδη διακανονισμένα έγγραφα ή συμβάσεις. Αυτή η μέρα θα σας φέρει επίσης διάφορα νέα από κοντά και μακριά, αλλά θα είναι πιο κατατοπιστικά. Οι προσδοκίες που έχετε για αυτήν την ημέρα θα είναι ρεαλιστικά εφικτές. Η ημέρα φέρνει ειδήσεις ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα συγγενή ή κάποιον που βρίσκεται σε υψηλή κοινωνική ή πολιτική θέση. Είναι πιθανές ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συγκεντρώσεις.
Καρκίνος – η μέρα φέρνει δύσκολη εξέλιξη υποθέσεων, κίνδυνο απώλειας, λάθη, παρεξηγήσεις.
Σκορπιός – την Πέμπτη θα υπάρξει μια εμπειρία με έναν άντρα που μπορεί να σχετίζεται με ένα έγγραφο, ένα συμβόλαιο, χρήματα, μια συμφωνία.
Ιχθύες – τα πράγματα μοιάζουν όλα μπερδεμένα στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και αυτό σας προκαλεί πολύ άγχος και σύγχυση είναι μια καλή στιγμή για ρομαντισμό οπότε χαρείτε το.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com