,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 2/9

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ


ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα είστε ευερέθιστοι και επιρρεπείς σε εύκολη αντιπαράθεση με τους γύρω σας που έχουν διαφορετικές απόψεις. Μια τέτοια αντιπαράθεση μπορεί εύκολα να αποφευχθεί από εσάς εάν επιβάλλετε αυτοέλεγχο στα συναισθήματά σας. Την Πέμπτη, προσπαθήστε να προγραμματίσετε ρεαλιστικά πράγματα χωρίς να βασίζεστε στις υποσχέσεις κάποιου και αποφύγετε να ακολουθείτε τις δικές σας ιδιοτροπίες. Θυμηθείτε, αυτή είναι μια μέρα για να αναπτυχθείτε, όχι μια επιστροφή στις παλιές συνήθειες, τους φόβους ή τα επαναλαμβανόμενα λάθη. Σήμερα, οι ανησυχίες και οι φόβοι σας μπορεί να είναι μεγαλύτεροι στα δικά σας μάτια από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.
Κριός – προσοχή θα απαιτήσουν συνομιλίες ή σχέσεις με μια γυναίκα, όπου θα πρέπει να δείξετε την κατάλληλη ευθύνη και κατανόηση. Θα πρέπει να είστε ήρεμοι για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις.
Λέων – οτιδήποτε σχετίζεται με τα ταξίδια, με οποιονδήποτε τρόπο θα είναι σημαντικό, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού του μέλλοντός σας. Τα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το δεσμό σας και καλό θα ήταν να χειριστείτε την κατάσταση υπεύθυνα και να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας.
Τοξότης – μπορεί να μαλώσετε με τον σύντροφό σας σήμερα και να αντιμετωπίσετε αυξημένη ένταση στη σχέση σας, αλλά μην ανησυχείτε, όλα αυτά είναι μέρος της ζωής. Εάν υπάρχει πραγματική αγάπη, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.


Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα υπάρξει επικοινωνία με αγνώστους, η οποία θα απαιτήσει από εσάς να προσαρμοστείτε σε άλλους χαρακτήρες και νοοτροπίες. Θα είναι σημαντικό για εσάς να έχετε αρμονική επικοινωνία με άντρες, ειδικά στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η Πέμπτη φέρνει μια σημαντική συνομιλία ή γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Στα προσωπικά σας μπορείτε να κάνετε σημαντικές συνομιλίες για ευαίσθητα θέματα.
Ταύρος – η Πέμπτη υπόσχεται να είναι μια ωραία και γόνιμη μέρα, αρκεί να εργάζεστε και να ζείτε με καθαρότητα. Οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των δικών σας ενεργειών.
Παρθένος – θα έχετε όνειρα ή μια πνευματική σύνδεση που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν ζει. Σήμερα είναι καλό να κάνετε κάτι για την ηρεμία των ψυχών των αγαπημένων σας προσώπων που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.
Αιγόκερως – θα απογοητευτείτε από την αδυναμία να πραγματοποιήσετε την προσδοκία ή την επιθυμία σας. Μην χάνετε χρόνο, πόρους και φιλίες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα μικρό εισόδημα από τη δουλειά, μέσω οικογενειακών δεσμών ή μέσω ιδρύματος. Σήμερα ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε μια γυναίκα που αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία. Η βοήθειά σας δεν χρειάζεται να αφορά χρήματα. Την Πέμπτη θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός ή θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με μια γυναίκα. Τα περισσότερα γεγονότα και δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα σας κάνουν να νιώσετε κουρασμένοι νωρίς το απόγευμα.
Δίδυμοι – η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για την επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις για θέματα σημαντικά για εσάς.
Ζυγός – η Πέμπτη φέρνει μια ποικιλία ειδήσεων και χρήσιμων πληροφοριών. Μην βιαστείτε πολύ να εμπιστευτείτε ανθρώπους που σας πλησιάζουν, γιατί πιθανότατα θέλουν κάτι από εσάς που δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να δώσετε.

Υδροχόος – μια υποχρέωση θα προκύψει ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Συνολικά, αυτή η μέρα φέρνει ένταση, αλλά υπόσχεται να είναι γόνιμη και παραγωγική, με ευκαιρίες για σημαντικά επιτεύγματα. Κάντε καλό έλεγχο των εργασιών και της εργασίας σας, σίγουρα θα τα καταφέρετε! Την Πέμπτη, αποφύγετε την εμβάθυνση των προβλημάτων ή των συγκρούσεων, γιατί κινδυνεύετε από σοβαρές ζημιές στις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.
Καρκίνος – θα απαιτήσει προσοχή η υγεία κάποιου ή ενός αγαπημένου προσώπου. Ξεκαθαρίστε τις ανησυχίες στη ζωή σας, κυρίως όσες δεν είναι υγιείς.
Σκορπιός – μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα με την εμφάνιση κάποιων απροσδόκητων καταστάσεων ή εμπειριών.
Ιχθύες – θα ασχοληθείτε με ένα παιδί ή ένα άτομο μικρότερο από εσάς. Αποφύγετε την επαφή με άτομα που σας ζηλεύουν και θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνετε γιατί το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να σας παρασύρουν.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com