,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 27/8

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3
Καλή διάθεση το απόγευμα!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε υποχρεώσεις με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση στην ερωτική σας ζωή. Μη βιαστείτε να απορρίψετε μια προσφορά που θα σας κάνει ο σύντροφός σας. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να συναντήσετε φίλους ή συγγενείς. Συνολικά, αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα με ευχάριστες εμπειρίες. Θα σας φανεί χρήσιμο να επικοινωνήσετε με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Κριοί – θα ενθουσιαστείτε ή θα επιβαρυνθείτε με πολλές πληροφορίες και ειδήσεις. Μπορεί να βρεθείτε να εκνευρίζεστε από τις εξελίξεις που σας απομακρύνουν από την πορεία σας.
Λέων – η Παρασκευή σας φέρνει ένα σημάδι προσοχής από λανθασμένες και βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες.
Τοξότης – σήμερα θα είναι σημαντικό να μην επιτρέπετε συγκρούσεις ή εντάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Εκτιμήστε τα καλά λόγια και την καλή διάθεση.
Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα είστε έτοιμοι για διαφορετικές συναισθηματικές συναντήσεις και εμπειρίες. Θα έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα έχετε αρκετή υπομονή ή επιθυμία για αυτές. Η μέρα θα ευνοήσει τη δουλειά που δεν απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Στην αγάπη, αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας. Σήμερα μπορείτε να δώσετε προσοχή στα οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας ή στη φροντίδα της περιουσίας σας.
Ταύροι – η μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, μια επίσκεψη σε κάποιο ίδρυμα ή υπηρεσία.
Παρθένος – η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή για οικονομικά θέματα, συνεργασία με τράπεζες, διακανονισμό πληρωμών και πολλά άλλα.
Αιγόκερως – η μέρα φέρνει μια εμπειρία ή μια σημαντική συνομιλία με μια γυναίκα που φέρνει κάτι θετικό στη ζωή σας.
Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!
Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες για χρήματα, μια υποχρέωση ή ένα έγγραφο. Σήμερα θα εκπλαγείτε από μια νέα γνωριμία ή την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με έναν άγνωστο. Τις αποφάσεις που θα πάρουν σήμερα οι συγγενείς σας, θα τείνετε να τις λάβετε ως λάθος. Σήμερα είναι καλό να είστε προσεκτικοί σε ενέργειες και αποφάσεις που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Οι εκπλήξεις σήμερα θα έχουν ευεργετική επίδραση στη ζωή σας.
Δίδυμοι – η μέρα φέρνει περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες που σχετίζονται με την οικογένεια.
Ζυγοί – η Παρασκευή φέρνει περισσότερη επαφή με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις και σε διαφορετικές περιστάσεις.
Υδροχόοι – η μέρα φέρνει καλή τύχη. Προσοχή όμως στα αισθηματικά σας. Μπορεί να νομίζετε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή, αλλά αυτή είναι η μέρα που συνειδητοποιείτε ότι κάνετε λάθος!
Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα είστε ανήσυχοι ή ανασφαλείς στα συναισθήματα και τις ενέργειες που θα κάνετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για ταξίδια για να επισκεφθείτε συγγενείς ή φίλους. Σήμερα είναι πιθανές εκδηλώσεις ανειλικρίνειας, προσπάθειες χειραγώγησης ή συγκάλυψης ενός λάθους κ.λπ. Αυτή η μέρα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των οικογενειακών σας υποθέσεων ή των οικογενειακών συγκεντρώσεων.
Καρκίνος – η μέρα θα έχει μια μικρή εξέλιξη, χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία σήμερα, αφού οι επικοινωνίες γίνονται χαοτικές και πιθανότατα θα βρεθείτε σε μια σειρά παρεξηγήσεων με τους κοντινούς σας ανθρώπους.
Σκορπιός – η ημέρα θα απαιτήσει προσοχή από την άποψη της υγείας. Θα έχετε σημαντικές συνομιλίες με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ιχθύες – θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μερικές προβληματικές καταστάσεις σήμερα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Οπλιστείτε με υπομονή.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com