,

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι ένας δύσκολος μήνας, ειδικά κατά το πρώτο δεκαήμερό του, όπου μια χαοτική Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου θα μας δυσκολέψει τόσο κοινωνικά, όσο και ατομικά. Σε αυτόν τον μήνα με τις μεγάλες αντιθέσεις, ενώ η Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου, θα αποζημιώσει ατομικά τον καθένα από εμάς με θετικό πρόσημο. Με τον θυελλώδη Άρη στην Παρθένο όλο τον μήνα, θα μπορούσε να υπάρξει μια συλλογική εστίαση σε όλα τα είδη των τομέων υγείας και εργασίας. Η σκιά ενός κλεισίματος λόγω της πανδημίας πλανάται επάνω μας, ενώ αυτό θα γίνει πιο έντονο τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, όπου θα νιώσουμε ότι έχουμε οπισθοχωρήσει. Οι απειλές για παγκόσμιο κλείδωμα έρχονται ξανά. Ο κόσμος θα αρχίσει πραγματικά να επαναστατεί, καθώς αυτοί οι κανονισμοί επηρεάζουν τη ζωή μας. Έχουμε πολλά γεγονότα που θα λάβουν χώρα τα επόμενα χρόνια. Μπορείτε να δείτε ξεχωριστά τις εγκόσμιες προβλέψεις του Αυγούστου ΕΔΩ.


Κριός – αυτός ο μήνας είναι μεταβατικός και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας μετατοπίζεται από την προσωπική σας στην επαγγελματική σας ζωή. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Ταύρος – αυτό τον μήνα και ο τομέας της οικογένειας, αλλά και της καριέρα σας, θα απαιτήσει περισσότερη προσπάθεια και προγραμματισμό από την πλευρά σας. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)


Δίδυμοι – η επαγγελματική σας ζωή δεν ευνοείται αυτόν τον μήνα, άλλοι άνθρωποι επιβάλλουν τις απόψεις τους σε εσάς. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Καρκίνος – αυτός ο μήνας θα περιστραφεί γύρω από την οικογένεια. Θα ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα και ταυτόχρονα με άτομα από την οικογένειά σας. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Λέων – αυτόν τον μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου με μια εντυπωσιακή ώθηση ενέργειας. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Παρθένος – το επίκεντρο της προσοχής σας θα είναι θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, καθώς και την συναισθηματική σας ισορροπία. Αυτά τα δύο πράγματα είναι αλληλένδετα. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζυγός – να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για τον αυθορμητισμό σας, πρέπει να ελέγχετε περισσότερο τον εαυτό σας. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Σκορπιός – αυτός ο μήνας θα είναι αφιερωμένος στην καριέρα σας, η οποία θα είναι το κύριο επίκεντρό σας. Θα αφήσετε στην άκρη τα ψυχολογικά και οικογενειακά σας θέματα. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Τοξότης – αυτόν τον μήνα θα επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, αφού αυτή η περιοχή ευνοείται από τους πλανήτες. Τα κύρια έξοδά σας θα σχετίζονται με την οικογένειά σας, την υγεία σας και την κοινωνική σας ζωή. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Αιγόκερως – αυτόν τον μήνα θα εστιάσεις στον τομέα της καριέρας σας και στις επαγγελματικές σας επιλογές και σε οικονομικές δυσκολίες. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Υδροχόος – μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα μπορείτε να δώσετε όσα χρειάζεται σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σας φαίνεται να γίνεται λίγο πιο περίπλοκη. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

Ιχθύες – αυτός ο μήνας ευνοεί ιδιαίτερα την επαγγελματική σας εξέλιξη. Προσοχή θα χρειαστούν θέματα υγείας. (Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του ζωδίου σας στο βίντεο που ακολουθεί)

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: