,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 27/7

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα πολλοί από εσάς θα έχετε έντονες σκέψεις ή θα περιμένετε ένα σημαντικό γεγονός ή συνάντηση. Για ορισμένους από εσάς, σημαντικές και επείγουσες επισκευές στο σπίτι θα πραγματοποιηθούν σήμερα. Την Τρίτη θα έχετε καλές οικονομικές ευκαιρίες, αλλά γενικά η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες συνομιλίες.
Κριός – να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις που σχετίζονται με φίλους, συναδέλφους ή γείτονες.
Λέων – σήμερα θα προβληματιστείτε για την εμφάνιση και την ανάπτυξη ορισμένων γεγονότων στην προσωπική σας ζωή ή την οικογένειά σας που μπορεί να συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες.
Τοξότης – το πρόβλημα σήμερα δεν πρέπει να δημιουργεί άγχος, να σας φέρει σε σύγκρουση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λύσετε τα προβλήματά σας χωρίς να βάλετε αρνητικά συναισθήματα στη σχέση σας.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην εργασία ή στην επιχείρησή σας. Σήμερα θα είναι καλό να έχετε συναντήσεις με άτομα με τα οποία θα πρέπει να μιλήσετε για σημαντικά θέματα. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.
Ταύρος – μια καλή μέρα για εργασίες που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Παρθένος – η προσωπική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, σημαντική, με τη δυνατότητα συναισθηματικών συναντήσεων.
Αιγόκερως – μια σημαντική συνομιλία ή ένα συμβάν έρχεται στην οικογένειά σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε ένα οικονομικό πρόβλημα ή να βρείτε μια διέξοδο από ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τα χρήματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την εργασία σας, για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σας σχέσεων και για επαφές με άτομα από διάφορα κρατικά ή ιδιωτικά ιδρύματα και υπηρεσίες. Εάν έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή συμβόλαια, είναι πιθανό η ανάπτυξή τους να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.
Δίδυμοι – μην αναλαμβάνετε πολλές εργασίες σήμερα. Αναζητήστε ποιότητα, όχι ποσότητα.
Ζυγός – κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα θελήσετε να βελτιώσετε τη ρύθμιση στο σπίτι σας, στην προσωπική σας ντουλάπα, να αγοράσετε κάτι νέο για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Υδροχόος – σήμερα έχετε πολλά υπεύθυνα καθήκοντα που σχετίζονται με την εργασία, την εκπαίδευση, ένα ίδρυμα, μια υπηρεσία.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, την Τρίτη θα σας δοθεί η δύναμη και η ενέργεια για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε σημαντικά προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε το συναισθηματικό άγχος, καθώς αυτή η μέρα θα είστε πολύ απασχολημένοι και θα σας ζητηθεί να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο, τη βούληση και τη φιλοδοξία να ολοκληρώσετε αυτήν την ημέρα ικανοποιημένοι. Τα ταξίδια θα αναπτυχθούν ευνοϊκά για όσους θα ταξιδέψουν, καθώς και επαφές με άτομα από διαφορετικούς προορισμούς.
Καρκίνος – μπορείτε να ταξιδέψετε σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα ό,τι κι αν κάνετε σήμερα, δεν επιτρέπονται οι διαμάχες, η επιβολή της θέλησής σας, η χρήση δύναμης.
Σκορπιός – αναμένετε να λάβετε ένα εισόδημα, κέρδος ή κάποια επιτυχία σχετική με την εργασία.
Ιχθείς – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εργασία με έγγραφα. Σήμερα θα είστε ευχαριστημένοι με σημαντικά νέα για εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com