,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 20/7

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα, κατά την οποία η ανάπτυξη των υποθέσεων που θα εμπλακείτε, θα καθορίσει την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στο μέλλον. Μια απροσδόκητη κατάσταση θα σας μπερδέψει για λίγο, αλλά θα είστε σε θέση να αντιδράσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη σύλληψη ενός παιδιού, για τη διοργάνωση ενός σημαντικού γεγονότος που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από την οικογένειά σας. Στην ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε προσεκτικά τον τρόπο που θέλετε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για σημαντικά ζητήματα για τη σχέση σας.
Κριός – σήμερα θα χαρείτε να δείξετε την αγάπη και τα συναισθήματά σας σε άτομα που είναι το αντικείμενο της προσοχής και της φροντίδας σας.
Λέων – εκδηλώσεις εκνευρισμού, απογοήτευσης ή δυσαρέσκειας μπορεί να είναι η αιτία των δυσάρεστων συγκρούσεων.
Τοξότης – η εργασία σας θα είναι η προτεραιότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.


Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων και τη διευθέτηση των δεσμεύσεων που σχετίζονται με τα χρήματα. Σήμερα θα μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και τις ιδιοτροπίες σας. Η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την πραγματοποίηση επισκευών, οικιακών προβλημάτων ή άλλης φροντίδας που σχετίζεται με ακίνητα, όπως και για ταξίδια μικρής απόστασης, για συνομιλίες με στενούς συγγενείς. Όσον αφορά την αγάπη, σήμερα θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για να κάνετε νέες επαφές, αλλά αφήστε τα πάντα να αναπτυχθούν αρχικά ως καλή φιλία.
Ταύρος – σήμερα μπορείτε να οργανώσετε συναντήσεις ή επισκέψεις σε σημαντικά μέρη ή με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς.
Παρθένος – η διευθέτηση οικονομικών θεμάτων ή εγγράφων θα έχει μια καλή εξέλιξη για εσάς.
Αιγόκερως – οι ειδήσεις μπορούν να σας βρουν απροετοίμαστους για επαρκή αντίδραση. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτείτε τι έχετε λάβει ως πληροφορίες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι δύσκολο για εσάς να επικοινωνήσετε με άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη μεγαλύτερη αφοσίωση, ένταση και την επιθυμία σας να ολοκληρώσετε τα πάντα εγκαίρως και με επιτυχία. Η ημέρα φέρνει μια συνομιλία ή απόφαση που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλη τοποθεσία. Αυτή η ημέρα μπορεί να φέρει με μια ενδιαφέρουσα συνομιλία ή σχέδιο που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν ο σύντροφός σας γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερου ή της Παρθένου.
Δίδυμοι – σήμερα να είστε ανοιχτοί σε εκδηλώσεις, άτομα και πληροφορίες. Θα μάθετε πολλά νέα πράγματα, θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Μια μέρα για συγκέντρωση πληροφοριών που θα σας εξυπηρετήσουν στο εγγύς μέλλον.
Ζυγός – οι προσδοκίες σας για την ανάπτυξη ορισμένων εκδηλώσεων, σήμερα θα σας περιορίσει από την άποψη της ελεύθερης θέλησης.
Υδροχόος – μια ευοίωνη ημέρα για ενέργειες από τις οποίες θα περιμένετε κέρδος ή άλλο οικονομικό όφελος.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, την Τρίτη θα δείτε πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει στη ζωή σας. Με περισσότερη φαντασία ή με τη βοήθεια φίλων. Σήμερα, μην βιαστείτε να κρίνετε τις ενέργειες ενός φίλου ή συγγενή και να τον κατηγορήσετε για ψέματα, απάτες ή άλλες παρόμοιες ενέργειες. Η Τρίτη θα ευχαριστήσει πολλούς από εσάς με εισόδημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό ή με καλά νέα οικονομικής φύσης. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περίπλοκη ή απρόβλεπτη.
Καρκίνος – τα νέα πράγματα και οι άνθρωποι που θα εισέλθουν στη ζωή σας σήμερα, θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με την επιρροή τους ή την αλλαγή που φέρνουν μαζί τους.
Σκορπιός – σήμερα η κινητικότητα στη ζωή σας μπορεί να έχει σχέση με ταξίδια, με ανθρώπους κοντά και μακριά.
Ιχθείς – σήμερα κάθε δράση σας θα απαιτήσει προσοχή. Μην μιλάτε χωρίς σκέψη, ελέγξτε τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια μέρα θα αφήσει πίσω της άγχος, δυσάρεστη εμπειρία ή νέα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com