,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 16/7

Αστρολογικές προβλέψεις

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα οι φιλίες σας με ανθρώπους θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα, να κάνετε μια διαδικτυακή συνομιλία και άλλα. Μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση στην εργασία σας που θα δημιουργήσει ένταση ή άγχος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό για εσάς. Υπάρχει μια κατάσταση στη ερωτική σας ζωή που θα πρέπει να μελετηθεί καλά προτού μπορέσετε να λάβετε μια απόφαση ή να ενεργήσετε.
Κριός – οι κίνδυνοι προέρχονται σήμερα από κακούς, ζηλότυπους και ανέντιμους ανθρώπους γύρω σας.
Λέων – μια σημαντική μέρα. Ακολουθήστε τα σημάδια που σας δίνει η μοίρα!
Τοξότης – οι περισσότερες εργασίες σήμερα, θα σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε την τάση να επιστρέψετε σε προηγούμενα θέματα, για τα οποία θα μιλήσετε με άτομα από τον κύκλο συγγενών ή φίλων σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για δουλειά, για την πραγματοποίηση νέων ιδεών ή δραστηριοτήτων, για επαφές για εργασία ή επιχειρήσεις με άτομα από όλο τον κόσμο. Όσοι από εσάς επικοινωνείτε ή έχετε έναν σύντροφο από άλλη πόλη ή χώρα μπορείτε να έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα.
Ταύρος – οι συγκρούσεις σήμερα θα σας φέρουν απώλεια και όχι κέρδος ή επιτυχία.
Παρθένος – μην δεσμεύεστε για περισσότερη δουλειά από ό,τι μπορείτε πραγματικά να κάνετε!
Αιγόκερως – θα έχετε μια πολύ υπεύθυνη μέρα! Πολλά θέματα θα σας ενοχλήσουν σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε πολλά μέτωπα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποιες επισκευές, να αντικαταστήσετε κατεστραμμένα έπιπλα ή συσκευές στο σπίτι σας και άλλα. Παρά την ευνοϊκή γενική τάση αυτήν την ημέρα, σήμερα αποφύγετε να εμπλακείτε σε περιπτώσεις για τις οποίες θα πρέπει να βασιστείτε σε άλλους ανθρώπους. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας ή να επισκεφθείτε τους συγγενείς σας. Την Παρασκευή, είναι πιθανές σύντομες οικονομικές ανησυχίες ή απροσδόκητα έξοδα. Δυσκολίες, παρεξηγήσεις, θα προκύψουν εύκολα στην αγάπη ή θα αισθανθείτε μοναξιά παρεξηγημένη, θα νοιώσετε πως δεν σας αγαπάνε.
Δίδυμοι – σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να είστε ο εαυτός σας.
Ζυγός – μια ευοίωνη μέρα για σοβαρές συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους ή ομοειδή άτομα.
Υδροχόος -μείνετε ήρεμοι και χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να λύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να αποφύγετε την άσκοπη αντιπαράθεση με άτομα γύρω σας. Οι γονείς θα ασχοληθούν με θέματα παιδιών.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε σωστά κάθε κατάσταση που σχετίζεται με την εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας, η οποία θα σας φέρει σημαντική επιτυχία. Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας, θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να ενεργείτε πρακτικά και να μην χάνεστε στις λεπτομέρειες. Σήμερα, η βιαστική δράση ή οι αποφάσεις είναι ανεπιθύμητες. Να είστε προσεκτικοί όταν ψωνίζετε σήμερα, ειδικά αν το κάνετε online. Στην αγάπη θα δυσκολευτείτε να επιτύχετε ή να συνειδητοποιήσετε αυτό που θέλετε. Σήμερα, να είστε ταπεινοί και να αποδεχτείτε ό,τι έχετε ή τι σας δίνεται.
Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε ή να οργανώσετε μια σημαντική συγκέντρωση ή συνάντηση.
Σκορπιός – πολλοί θα ασχοληθούν με ορισμένες οικονομικές υποθέσεις, πληρωμές ή λήψη χρημάτων.
Ιχθύες – τα προβλήματα σήμερα δεν είναι τυχαία. Η σημασία τους ή η ρίζα τους έγκειται στις προηγούμενες ημέρες αυτής της εβδομάδας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: