,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 13/7

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε επαφές με φίλους ή συγγενείς από κοντά και μακριά. Στη δουλειά σας θα είστε θυμωμένοι με κάποιον, αλλά μην αφήνετε το πρόβλημα να εμβαθύνει. Σήμερα, προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη ή τις παραλείψεις σας, που αφορούν κυρίως την προσωπική σας ζωή. Η ερωτική σας ζωή θα εξαρτηθεί από την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, την αρμονία στις σχέσεις με τους ανθρώπους στην οικογένειά σας.
Κριός – μια δύσκολη μέρα, γιατί με πολύ σκεπτικισμό, νοημοσύνη και υπομονή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια κατάσταση που προκύπτει σήμερα. Αποφύγετε τα ρίσκα σε όλους τους τομείς!
Λέων – μια υπέροχη μέρα στην οποία αν έχετε επιθυμία, θέληση και φιλοδοξία, θα μπορείτε να πετύχετε πολλά.
Τοξότης – θα έχετε συνομιλίες ή ενέργειες που σχετίζονται με έγγραφα, με χρήματα, με διευθέτηση οικονομικών σχέσεων.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να τα προσαρμόσετε στα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα. Αυτή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για όσους δεν φοβούνται τα νέα πράγματα στη ζωή τους. Την Τρίτη, οι κύριες επιτυχίες σας θα σχετίζονται με την εργασία ή τη δραστηριότητα στην οποία ασχολείστε. Μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες παρεξηγήσεις και υποψίες στην ερωτική σας ζωή.
Ταύρος – τα σημερινά προβλήματα θα σας δείξουν κενά του χθες. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε!
Παρθένος – θα βιώσετε ένα ενδιαφέρον ή παράξενο γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί.
Αιγόκερως – θα απολαύσετε την επικοινωνία ή την συνάντηση φίλων. Θα είστε επιρρεπείς σε συναισθηματικές ενέργειες και αποφάσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, ορισμένες από τις κύριες υποχρεώσεις ή επαφές σας, θα σχετίζονται με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εσάς ή εργάζονται σε μια τράπεζα, στο δημόσιο κτλ. Σήμερα θα εκπλαγείτε από ειδήσεις που σχετίζονται με ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για συνομιλίες που σχετίζονται με την απόκτηση σπιτιού ή αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον. Μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις αγάπης, για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με αγαπημένους.
Δίδυμοι – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα αναπτυχθούν με έναν απροσδόκητο τρόπο για εσάς.
Ζυγός – δεν θα έχετε μια εύκολη μέρα, αλλά θα αφορά μάλλον τη συναισθηματική σας ζωή.
Υδροχόος – σήμερα θα υπάρξει περισσότερη δυναμική στις εργασίες σας, θα χρειαστείτε ταχύτητα στην εφαρμογή τους. Είναι δυνατόν να λάβετε χρήματα.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Είναι απίθανο να περιορίσουν τις ενέργειές σας, αντίθετα είναι πιθανό να σας δώσουν περισσότερη ελευθερία. Σήμερα θα συζητήσετε διάφορες αλλαγές που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας, σκοπός των οποίων θα είναι η επίτευξη καλύτερης εξέλιξης. Η Τρίτη φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι μια πηγή ευχάριστων συναισθημάτων.
Καρκίνος – μια σημαντική μέρα, γιατί θα απαιτήσει από εσάς να λάβετε συγκεκριμένες αποφάσεις και να κάνετε άμεσες ενέργειες.
Σκορπιός – μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για την πραγματοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα.
Ιχθείς – κάτι σημαντικό θα φωτίσει τις προσδοκίες σας, τις αναζητήσεις σας κ.λπ. Είτε είναι καλό είτε όχι, τουλάχιστον θα σας δώσει πληροφορίες για το μέλλον σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com