,

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 12/7

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε ένταση σχετική με την εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπορείτε να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η έκπληξη σήμερα πιθανότατα θα έρθει μέσω μιας προσφοράς ή πρόσκλησης. Σήμερα, αποφύγετε κάθε είδους πίεση ή αντιπαράθεση με άτομα στην οικογένειά σας. Μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις αγάπης και συνομιλίες.
Κριός – σήμερα μπορεί να τείνετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην αγάπη, τις ρομαντικές συνομιλίες, τα μηνύματα, το διαδίκτυο και το φλερτ, αλλά αναζητείστε ισορροπία στις ενέργειές σας και μην παραμελείτε τα σημαντικά καθήκοντα και τις ευθύνες σας.
Λέων – αυτή θα είναι μια πολύ υπεύθυνη και σημαντική μέρα για τη δουλειά σας και μια ευοίωνη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή μια νέα επιχειρηματική σχέση.
Τοξότης – θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε σχεδόν όλα τα σχέδιά σας αυτήν την ημέρα. Μερικά από τα ενδιαφέροντα και σημαντικά γεγονότα της ημέρας θα σχετίζονται με άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, τη Δευτέρα θα προσαρμοστείτε στις ενέργειες και τις αποφάσεις των ανθρώπων γύρω σας. Η μέρα προβλέπει ερωτικές εμπειρίες που θα συνοδεύονται από έντονα συναισθήματα. Θα υπάρχει η ευκαιρία στην οικογένειά σας να συζητήσετε διάφορα νέα από τη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Απαιτείται προσοχή για ενέργειες που σχετίζονται με την προσπάθεια να πετύχετε κάτι προσωπικό για εσάς, ακόμη και με κόστος κάποιων παραπλανητικών ενεργειών ή χειρισμών. Μπορεί να μην σας αρέσει το αποτέλεσμα ή η απάντηση.
Ταύρος – σήμερα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια πιο ακριβή ματιά στα καθήκοντα και τους στόχους που έχετε για φέτος. Πόσο κοντά έχετε φτάσει, τι έχετε κάνει, τι μπορεί να επιτευχθεί μέχρι το τέλος του έτους.
Παρθένος – σήμερα θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε. Θα είστε ευαίσθητοι, ανυπόμονοι, θα θέλετε να γίνουν τα πράγματα με τον τρόπο σας.
Αιγόκερως – τη Δευτέρα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει κάποιες αμφιβολίες ή ασάφειες μέσα σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, τη Δευτέρα τα κύρια γεγονότα θα σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η επικοινωνία σας με συγγενείς που ζουν σε άλλη τοποθεσία θα είναι πιο δυναμική λόγω της ανάπτυξης διαφόρων σημαντικών θεμάτων. Τα έξοδά σας σήμερα θα είναι καλά σχεδιασμένα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος. Όσον αφορά την αγάπη, μπορεί να έχετε απρόσμενες συνέπειες, όπως π.χ μια επιθυμητή ή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Δίδυμοι – θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με μια αργή ανάπτυξη των πράξεων σας, που θα απαιτήσει από εσάς εκδηλώσεις μεγαλύτερης υπομονής και κατανόησης των λέξεων και των ενεργειών των άλλων ανθρώπων γύρω σας.
Ζυγός – θα έχετε ενδιαφέρουσες νέες επαφές. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια της Παρθένου, του Αιγόκερου ή του Ταύρου θα έχουν μια χρήσιμη παρουσία για εσάς.
Υδροχόος – θα πρέπει να ασχοληθείτε χωρίς καθυστέρηση με ένα σημαντικό πρόβλημα ή εργασία που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να δείξετε πίστη σε ορισμένα άτομα ή σε μια αιτία που άφορα ένα περίπλοκο και αμφιλεγόμενο θέμα. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη δική σας αξιοπρέπεια ή εκείνη των ανθρώπων που είναι σημαντικοί στη ζωή σας. Η Δευτέρα θα φέρει περισσότερη επικοινωνία με φίλους σας από κοντά και μακριά, με συνομιλίες για σημαντικά θέματα και λήψη σοβαρών αποφάσεων. Στην αγάπη, κινδυνεύετε να εμβαθύνετε σε μια παρανόηση ή μια ευαίσθητη κατάσταση.
Καρκίνος – μια ενδιαφέρουσα, δυναμική μέρα, που λαμβάνει πολλές διαφορετικές, αλλά σημαντικές πληροφορίες.
Σκορπιός – θα έχετε έναν λόγο να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με ορισμένα οικονομικά θέματα, πληρωμές, εργασία με οικονομικά έγγραφα και πολλά άλλα.
Ιχθείς – μια υπέροχη μέρα που μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι από μερικές από τις προηγούμενες ανησυχίες και φόβους σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: