,

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 10/7

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε υπεύθυνα καθήκοντα να εκτελέσετε. Αυτό που καταφέρνετε να κάνετε σήμερα θα είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των μελλοντικών σας σχεδίων. Η μέρα προβλέπει εκπλήξεις που σχετίζονται με χρήματα. Για εσάς, αυτή θα είναι μια μέρα για αγάπη, ανταλλαγή συναισθημάτων, μια νέα γνωριμία.
Κριός – μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια και διασκέδαση. Ωστόσο, προσέξτε κατά την οδήγηση και μην αποσπάστε.
Λέων – και σήμερα οι οικονομικές σας υποθέσεις θα πάρουν μια από τις πρώτες θέσεις στα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σας. Διατηρήστε μια ισορροπία μεταξύ του τι παίρνετε και των δαπανών σας.
Τοξότης – μια δύσκολη μέρα. Μερικές ειδήσεις δεν θα σας αρέσουν και θα εκνευριστείτε από τις ενέργειες άλλων ανθρώπων. Δεν θα έχετε υπομονή και αυτό θα γίνει αισθητό. Έχετε τον αυτοέλεγχο των συναισθημάτων σας και αποφύγετε να κρίνετε τους άλλους.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, πολλοί θα συμμετάσχετε σε μια συνάντηση ή άλλη εκδήλωση που σχετίζεται με ένα άτομο στον κύκλο συγγενών ή φίλων σας. Θα είστε τυχεροί στην ερωτική σας ζωή, αλλά μάθετε να αποδέχεστε τα πράγματα όπως είναι. Μην προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Ταύρος – τα νέα σήμερα θα είναι σημαντικά για εσάς, αλλά θα είναι επίσης σημαντικό πώς θα τα διαχειριστείτε.
Παρθένος – μια υπέροχη μέρα. Δώστε το καλύτερο του εαυτού σας και το καλύτερο θα σας επιστραφεί.
Αιγόκερως – παρά τις διάφορες δεσμεύσεις σας αυτήν την ημέρα, μην αγνοείτε αυτά που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σκεφτείτε δύο φορές πριν αποφασίσετε να ταξιδέψετε το Σάββατο. Αυτή τη μέρα ευνοεί τα ταξίδια, αλλά απαιτεί από εσάς να λάβετε τη σωστή απόφαση για το πού πηγαίνετε και με ποιον. Αυτή η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για το σχεδιασμό και τη σταθεροποίηση σημαντικών πραγμάτων στη ζωή. Πολλοί θα βιώσουν ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να δημιουργήσει απροσδόκητες καταστάσεις εάν έχετε έναν σύντροφο που ανήκει στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.
Δίδυμοι – αυτή η μέρα σας φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Αποκαλύπτοντας μυστικά, άγνωστα πράγματα ή εκείνα για τα οποία έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ζυγός – επανεξετάστε τα σχέδιά σας σήμερα, ξανασκεφτείτε τις ενέργειες και τους στόχους σας. Δημιουργήστε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας και μην εγκαταλείπετε την ιδέα σας.
Υδροχόος – η λίστα με τις υποχρεώσεις σας είναι πλήρης και ο χρόνος σίγουρα λίγος για να ασχοληθείτε με εσάς.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις διαθέσεις και τα σχέδια άλλων μελών της οικογένειας. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε, σήμερα θα σας φέρει την άνεση που χρειάζεστε. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες το Σάββατο σχετικά με τα επερχόμενα έξοδα ενός παιδιού ή άλλου συγγενή. Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει περισσότερη υπομονή, την ικανότητα να περιμένετε, να ακούτε, να δεχτείτε με πίστη αυτό που σας δίνεται.
Καρκίνος – σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Ο εκνευρισμός που θα νιώσετε για καταστάσεις ή ανθρώπους δεν θα μπορεί να κρυφτεί.
Σκορπιός – σήμερα μην φοβάστε να διασκεδάσετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να ξεκουραστείτε, αλλά και βρείτε χρόνο για εκείνες τις δεσμεύσεις που πρέπει να εκπληρωθούν σήμερα.
Ιχθείς – θα έχετε τις προσωπικές σας προσδοκίες για τα γεγονότα αυτής της ημέρας, αλλά πιθανότατα όλα θα εξελιχθούν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: