,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/7

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, την Πέμπτη θα έχετε επείγουσες οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα περισσότερα λόγω της σημασίας τους. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε για προβλήματα στην αγάπη και την οικογένεια.
Κριός – σήμερα θα έχετε συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους, πιθανώς νεότερους από εσάς, οι οποίοι θα πρέπει να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ή να ζητήσουν συμβουλές.
Λέων – μια υπέροχη μέρα για ταξίδια. Οι αποστάσεις δεν έχουν σημασία, είναι σημαντικό να πάτε κάπου, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να συναντήσετε νέους ανθρώπους.
Τοξότης – σήμερα μείνετε πάση θυσία μακριά από τις συγκρούσεις και τις διαμάχες, ανεξάρτητα από το αντικείμενο της διαμάχης.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η Πέμπτη θα είναι γενικά μια ευοίωνη μέρα για την αγάπη και τα προσωπικά σας. Μην βιάζεστε σήμερα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε αλλαγές, εκτός εάν το απαιτούν οι περιστάσεις. Αποφύγετε τις φιλονικίες, γιατί σήμερα δεν θα καταλήξετε σε εκεχειρία.
Ταύρος – σήμερα μην βιαστείτε με τις αντιδράσεις σας μετά από κάθε συνομιλία ή πληροφορίες που λαμβάνετε. Κρατήστε ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς, τόσο από τα υλικά που χρειάζεστε, όσο και τα αγαπημένα κοντινά σας άτομα.
Παρθένος – η αυταπάτη που έχετε ζήσει μέχρι τώρα για ένα άτομο ή μια κατάσταση, σήμερα θα σας σοκάρει με κάποιο τρόπο. Το πώς θα το αντιμετωπίσετε αυτό, αν το κρατήσετε μέσα σας ή οδηγηθείτε σε σύγκρουση, είναι η προσωπική σας απόφαση, αλλά ας είναι μετά από λογική απόφαση, όχι συναισθηματική!
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δώρο, μια χειρονομία προσοχής, ένα κέρδος στο οποίο έχετε επενδύσει τις δικές σας προσπάθειες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η Πέμπτη θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα, λόγω της μεγαλύτερης δυναμικής στην ανάπτυξη διαφόρων θεμάτων. Σήμερα, αποφύγετε την αλαζονεία ή την περιφρόνηση για άλλους ανθρώπους και μην υποκύψετε στην ένταση που θα προκύψει σε συγκεκριμένες στιγμές. Μερικοί από εσάς θα έχετε μια υποχρέωση που σχετίζεται με το πρόβλημα υγείας ενός συγγενή.
Δίδυμοι – μια απροσδόκητη ημέρα ανάπτυξης. Οι εκπλήξεις σήμερα θα έρθουν μέσω νέων ανθρώπων στη ζωή σας. Οι άνθρωποι που γεννηθήκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Υδροχόου θα έχουν συναισθηματική επίδραση σε εσάς σήμερα.
Ζυγός – θα λάβετε υπόψη τις προσωπικές σας αποφάσεις σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σας. Δεν είστε έτοιμοι να τα πείτε ίσως ακόμα, αλλά έχετε ήδη σχεδιάσει την στάση σας μέσα σας.
Υδροχόος – μια ευοίωνη ημέρα για την ανάπτυξη των σημαντικών οικονομικών σας υποθέσεων και πληρωμών. Οι υποχρεώσεις σχετικά με χρήματα, σήμερα μπορούν να επηρεαστούν από άτομα που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, την Πέμπτη θα θελήσετε να περάσετε πιο ευχάριστες στιγμές με φίλους ή συγγενείς. Θα μπορείτε να ανακουφίσετε το άγχος από την προηγούμενη πολυάσχολη εβδομάδα. Σήμερα μπορείτε να έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με νέα άτομα ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, η ανάπτυξη του οποίου θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επισκευή οικιακών συσκευών στο σπίτι σας, για διάφορες βελτιώσεις ή μετεγκαταστάσεις. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες ευνοϊκές καταστάσεις στη δουλειά σας, τις οποίες ελπίζω να επωφεληθείτε με σύνεση.
Καρκίνος – η Πέμπτη μπορεί να σας δώσει ένα σημάδι για τον μήνα. Να είστε ανοιχτοί στα νέα, στις αλλαγές και να εργάζεστε για τη δική σας ανάπτυξη ως άτομο, καθώς και προς όφελος της οικογένειας και της κοινωνίας στην οποία ζείτε.
Σκορπιός – σήμερα θα καθοδηγηθείτε σε μεγάλο βαθμό από τα συναισθήματά σας και τις δικές σας επιθυμίες τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και στην αγάπη.
Ιχθείς – η Πέμπτη δημιουργεί μια αργή εξέλιξη των υποθέσεών σας, που θα την νοιώσετε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Θα χρειαστεί να εξετάσετε σχέδια, ελπίδες και ιδέες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com