,

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 27/6

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Προσωπικές, οικογενειακές ή άλλες επείγουσες υποχρεώσεις είναι πιθανές. Οι νέες γνωριμίες την Κυριακή δεν θα είναι τυχαίες!
Κριός – σήμερα θα έχετε μια προσδοκία για μια συνάντηση, μια συνομιλία ή μια δέσμευση με μια γυναίκα.
Λέων – η ημέρα θα φέρει ένα ενδιαφέρον γεγονός ή συνάντηση με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Ιχθύ, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.
Τοξότης – μια συναισθηματικά δύσκολη μέρα. Όλα θα σας ενοχλήσουν, θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, θα εκραγείτε εύκολα και θα πληγώσετε άλλους ανθρώπους με τα λόγια σας. Μπορείτε να ζητήσετε ή να λάβετε συγχώρεση, αλλά η πίκρα θα παραμείνει.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μην βιάζεστε να θυμώσετε με άτομα για τυχαία λεγόμενα ή ακατάλληλα σχόλια. Τα προβλήματα σήμερα θα είναι το αποτέλεσμα των απερίσκεπτων ενεργειών σας ή των ξεχασμένων υποσχέσεων. Αποφύγετε τις συγκρούσεις που μπορεί να σκοτεινιάσουν αυτήν την καλή μέρα για εσάς.
Ταύρος – θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε καλύτερα τα νέα και τις πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα.
Παρθένος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για συνομιλίες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρηση.
Αιγόκερως – θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να πετύχετε κάτι σε προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα αντιμετωπίσετε δύσκολες στιγμές που σχετίζονται με σύγκρουση ή ένα δυσάρεστο συμβάν που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Σήμερα, να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικά ή εμπιστευτικά στοιχεία. Την Κυριακή, θα υπάρχει λόγος να σκεφτείτε μια συνομιλία ή μια επερχόμενη υποχρέωση που σχετίζεται με ένα παιδί. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα προβλήματα στην οικογένειά σας, τα οποία θα προκληθούν από ενέργειες ή λόγια άλλων συγγενών.
Δίδυμοι – σήμερα μπορείτε να πάρετε περισσότερα από όσα αναμένετε από μια δουλειά που θα κάνετε σήμερα.
Ζυγός – μια απροσδόκητη σύγκρουση θα σας βγάλει από έναν λήθαργο που βρισκόσασταν εδώ και αρκετό καιρό.
Υδροχόος – σήμερα να παρακολουθείτε στενά τα παιδιά σας, επειδή η πιθανότητα λάθους ή ατυχήματος θα είναι υψηλή.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα σας ζητηθεί να δώσετε γενναιόδωρα αυτό που έχετε, είτε υλικό, πνευματικό, αγάπη ή υποστήριξη. Σήμερα προσπαθήστε να κατανοήσετε περισσότερο τα συναισθήματα και τις προσδοκίες των ανθρώπων γύρω σας, ακόμα κι αν δεν καλύπτουν τη δική σας κατανόηση. Η υγεία κάποιου που γνωρίζετε θα παραμείνει ασταθής και αυτό θα συνεχίσει να σας ανησυχεί. Την Κυριακή, είναι πιθανό να χάσετε ένα τηλεφώνημα ή να ξεχάσετε να στείλετε ένα μήνυμα σε ένα σημαντικό άτομο ή μια πιο σημαντική περίσταση.
Καρκίνος – η Κυριακή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να τακτοποιήσετε και να αναδιατάξετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Σκορπιός – σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να αποφασίσετε ή να δώσετε γνώμη σχετικά με τις ενέργειες των ανθρώπων που γνωρίσατε πρόσφατα ή για τους οποίους δεν αισθάνεστε συμπάθεια.
Ιχθείς – την Κυριακή προσοχή απαιτεί ένα ταξίδι ή η χρήση οχημάτων. Μπορεί να ανησυχήσετε για νέα σχετικά με ένα αγαπημένο πρόσωπο που ζει σε ένα χωριό, σε άλλη πόλη ή χώρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com