,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 25/6

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε διάφορα νέα σχετικά με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Θα λάβετε πληροφορίες που θα είναι σημαντικές για εσάς. Θα έχετε μια καλή στιγμή για να απαλλαγείτε από μια συναισθηματική ή ψυχολογική εξάρτηση, μια υποχρέωση που σας βαραίνει και πολλά άλλα.
Κριός – ευχάριστες εμπειρίες ή σημαντικά νέα σήμερα θα έχουν σχέση με ένα παιδί, με ή με νέα άτομα.
Λέων – αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για την εκπαίδευση ή την καριέρα σας. Έχετε σοβαρές συνομιλίες ή συναντήσεις μπροστά σας.
Τοξότης – οι ανησυχίες και οι εντάσεις στην οικογένειά σας δεν είναι από χθες. Σήμερα, να είστε προσεκτικοί με τις δικές σας αντιδράσεις, καθώς και με εκείνες των συγγενών ή φίλων σας, που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, διάφορα γεγονότα και ειδήσεις θα σας μεταφέρουν σε προηγούμενες καταστάσεις. Οι νέες φιλίες σήμερα δεν θα διαρκέσουν πολύ και δεν θα είναι σημαντικές για εσάς. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας με σύνεση σήμερα, καθώς δεν θα έχετε την καλύτερη φυσική κατάσταση.
Ταύρος – σήμερα θα αναζητήσετε περιστάσεις και εμπειρίες που θα σας φέρουν μια καλή διάθεση, χαρά και χαμόγελα.
Παρθένος – η αργή ανάπτυξη ορισμένων γεγονότων στη ζωή σας σήμερα, θα είναι προς το καλό σας.
Αιγόκερως – μπορεί να αναστατωθείτε με κακές ειδήσεις για μια γυναίκα που γνωρίζετε.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα υπάρξει άγχος ή ανυπομονησία για μια υπόσχεση ή δέσμευση που θα έχετε με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Την Παρασκευή, η σχέση σας με τη μητέρα, τη μεγαλύτερη αδερφή ή τη γιαγιά σας θα είναι σημαντική. Σήμερα, αποφύγετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας ή να απαιτήσετε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Μια απροσδόκητη γνωριμία μπορεί να σας φέρει μια συνάντηση με κάποιον που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες σας για έναν σύντροφο ψυχής.
Δίδυμοι – την Παρασκευή θα λάβετε σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα για εσάς, από άτομα που αγαπάτε ή που σας αγαπούν.
Ζυγός – η σύγκρουση με ανθρώπους στο σπίτι σας, μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για τις επόμενες ημέρες.
Υδροχόος – την Παρασκευή, κάθε ενέργεια, συνομιλία ή συμφωνία που σχετίζεται με χρήματα, θα απαιτήσει προσοχή.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, την Παρασκευή θα πρέπει να εμπιστευτείτε για να αποδεχτείτε τις πληροφορίες, αλλά να κρατήσετε τη γνώμη σας μυστική. Μείνετε ήρεμοι σήμερα, συγκεντρώστε τα νέα πράγματα που θα σας δοθούν. Αύριο θα μπορείτε να μιλάτε με τόλμη ή να ενεργείτε σύμφωνα με τις δικές σας αντιλήψεις. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για ανάρρωση μετά από μια διαδικασία θεραπείας. Η Παρασκευή θα είναι μια καλύτερη μέρα για τους νέους. Μην ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση αυτή την ημέρα, καθώς η απογοήτευση ή ο χωρισμός θα συμβεί πολύ γρήγορα.
Καρκίνος – μια ήπια κατάσταση υγείας μπορεί να σκοτεινιάσει τη διάθεσή σας σήμερα και να αλλάξει τα σχέδιά σας.
Σκορπιός – μια υπέροχη μέρα για την ανάπτυξη των υλικών ή των περιουσιακών σας υποθέσεων και εργασιών.
Ιχθείς – ένα απροσδόκητο ταξίδι μπορεί να συμβεί. Απροσδόκητα νέα από άλλες περιοχές είναι επίσης πιθανά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: