,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 24/6

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα μην αγνοείτε τις λέξεις ή τις συμβουλές των ανθρώπων στον κύκλο συγγενών ή φίλων σας. Ένα γεγονός που θα ζήσετε σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον σας. Την Πέμπτη θα μάθετε ενδιαφέροντα νέα σχετικά με έναν φίλο ή θα λάβετε ευνοϊκές ειδήσεις οικονομικής και υλικής φύσης.
Κριός – στην εργασία σας αποφύγετε το άγχος, τους συναδέλφους ή τους πελάτες με πολύπλοκους χαρακτήρες.
Λέων– σήμερα θα θελήσετε να αγοράσετε κάτι προσωπικό για τον εαυτό σας ή κάτι σημαντικό για την άνεση του σπιτιού σας.
Τοξότης – θα αισθανθείτε αδύναμοι, σε κακή φυσική κατάσταση ή θα περάσετε από κάποιο πρόβλημα υγείας.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια επείγουσα συνομιλία ή υποχρέωση σχετικά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η ημέρα δίνει ενδιαφέροντα γεγονότα και επίτευξη σημαντικών επιτυχιών στην καριέρα σας.
Ταύρος – σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε πολλά σημαντικά και χρήσιμα πράγματα για το σπίτι.
Παρθένος – θα σκεφτείτε την παρουσία σας σήμερα σε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση. Η απόφαση θα είναι ατομική για κάθε έναν από εσάς.
Αιγόκερως – είστε επιρρεπείς σε πανικό, φόβο, άγχος. Έχετε πιθανότητες, αλλά είτε δεν τις βλέπετε, είτε δεν έχετε καμία φιλοδοξία να τις πραγματοποιήσετε. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα, θα έχουν καλή επιρροή στις πράξεις σας σήμερα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, την Πέμπτη θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συνομιλία με ενοχλητικά ή πεισματάρικα άτομα που θα είναι πιθανώς συγγενείς σας που δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη γνώμη ή τη συμβουλή κάποιου άλλου, ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι κάνουν λάθος. Η μέρα φέρνει ένα μικρό εισόδημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας. Σήμερα θα ζήσετε ευχάριστα συναισθήματα με τον σύντροφό σας.
Δίδυμοι – σήμερα θα σας ζητηθεί να κάνετε κάποια σημαντικά σχέδια για επερχόμενα ζητήματα, επαγγελματικά ή επιχειρηματικά προγράμματα. Σε αυτές τις πράξεις θα υπάρχει μια ευνοϊκή επιρροή ενός ατόμου που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Δίδυμων, όπως εσείς.
Ζυγός – να είστε προσεκτικοί και να μην προκαλείτε με λόγια ή ενέργειες, άτομα που ενδέχεται να αντιδρούν με απροσδόκητη αγένεια. Αποφύγετε τους κινδύνους και προσέξτε τα ατυχήματα.
Υδροχόος – η έκπληξη σήμερα θα έρθει μέσω τηλεφώνου, email, επιστολής (αποστολή) στο ταχυδρομείο, διαδικτύου.


Καρκίνος, Σκόρπιος, Ιχθύες, μερικοί άνθρωποι θα σας χρειαστούν ή θα χρειαστείτε τη βοήθεια ορισμένων ανθρώπων. Μπορεί να είναι συγγενείς σας ή να έχουν κάποιο είδος σχέσης με την οικογένειά σας. Αποφύγετε τη θλιβερή ή απαισιόδοξη διάθεση. Η ερωτική σας ζωή σήμερα δίνει στασιμότητα, η οποία δεν πρέπει να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα ή συναισθηματικές ενέργειες. Σήμερα θα είστε θυμωμένοι με ειδήσεις που πιστεύατε ότι θα είχαν θετική επίδραση στις υποθέσεις σας.
Καρκίνος – σήμερα θα έχετε λόγους χαράς ή ικανοποίησης, κυρίως λόγω της ολοκλήρωσης μιας μακροπρόθεσμης δέσμευσης ή έργου.
Σκορπιός – προσοχή σήμερα θα απαιτείται για οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια ή απόσταση, όπου μπορεί να συμβεί εξαπάτηση, εξαπάτηση, σφάλμα ή απώλεια.
Ιχθείς – να είστε προσεκτικοί με έγγραφα ή εμπιστευτικές οικονομικές πληροφορίες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: