,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 23/6

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα να είστε προσεκτικοί και διπλωματικοί στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για αγορές ή πωλήσεις, για βελτιώσεις ή για νέα πράγματα στο σπίτι σας. Η Τετάρτη, σας φέρνει ενδιαφέροντα όνειρα και προαισθήματα.
Κριός – σήμερα σίγουρα θα υπάρξουν στοχευμένες προκλήσεις σε εσάς και την υπομονή σας. Είτε θελήσετε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εμπλακεί σε μια δυσάρεστη κατάσταση, είτε σε σύγκρουση, θα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
Λέων – Τα καλά νέα ή οι καταστάσεις σήμερα θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.
Τοξότης – την προσοχή σας σήμερα θα απαιτήσει μια συνομιλία ή μια κατάσταση που σχετίζεται με έναν άντρα στην οικογένειά σας.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια ευνοϊκή ημέρα για επαφή με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη. Σήμερα θα έχετε παράξενες εμπειρίες που σχετίζονται με ανθρώπους που δεν ζουν πια. Αυτή η ημέρα θα ευνοήσει νέες γνωριμίες που θα σας εμπλουτίσουν με χρήσιμες πληροφορίες.
Ταύρος – αυτή η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με κάποιες αλλαγές στην εργασία ή την επιχείρησή σας.
Παρθένος – ενδιαφέροντα νέα που μπορείτε να μάθετε από φίλους ή γνωστούς που ζουν μακριά από εσάς. Μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια.
Αιγόκερως – μερικές σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να συζητήσετε μέσα στην οικογένειά σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, προσέξτε τις επαφές σας με ένα άτομο που ζει σε άλλη τοποθεσία και το οποίο δεν γνωρίζετε προσωπικά. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα είστε απροετοίμαστοι για μια αγχωτική κατάσταση ή γεγονός. Θα είναι σημαντικό για εσάς να μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη φίλων ή συνεργατών. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα οικονομικά, αν έχετε τέτοιες δεσμεύσεις. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την αποσαφήνιση των ερωτικών σχέσεων.
Δίδυμοι – σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βιώσετε πολλές εκπλήξεις και τουλάχιστον μία από αυτές θα έχει να κάνει με χρήματα ή ένα έγγραφο.
Ζυγός – η μέρα φέρνει μια δέσμευση ή συνομιλία με μια γυναίκα που θα συναντήσετε για πρώτη φορά ή που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό.
Υδροχόος – κακές ειδήσεις μπορεί να σας ενοχλήσουν, αν και θα επηρεάσουν κάποιον που γνωρίζετε και ίσως όχι προσωπικά.


Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα σας ζητηθεί να δείξετε μια μεγαλύτερη κατανόηση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες των ανθρώπων στην οικογένειά σας ή εκείνων που βρίσκονται γύρω σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις, να είστε φιλικοί με τους νέους ανθρώπους στη ζωή σας ή σε εκείνους που για κάποιο λόγο έχουν κακή διάθεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα έχετε προσδοκίες για λήψη χρημάτων ή για καλή ανάπτυξη των οικονομικών τους υποθέσεων. Ωστόσο, αυτή η ημέρα θα σας λυπήσει με δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε πολύ καιρό.
Καρκίνος – οι κύριες προσδοκίες και οι ενέργειές σας, σήμερα θα σχετίζονται με τα αισθηματικά σας ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε.
Σκορπιός – οι ανησυχίες σας σήμερα θα είναι κυρίως οικιακής φύσης, φροντίδα για ακίνητα που σας ανήκουν κτλ.
Ιχθείς – η μέρα θα είναι δύσκολη, γιατί θα νιώσετε απογοήτευση, θα πληγωθείτε από λόγια ή προσβολές ενός ατόμου που είναι αρκετά κοντά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com