,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-27/6

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 21- 27 ΙΟΥΝΙΟΥ! ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ & ΖΩΔΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ).


Αυτή η πολυάσχολη, αστρολογικά εβδομάδα, ξεκινά με ένα ισχυρό τρίγωνο σε ζώδια του νερού μεταξύ της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα τη Δευτέρα, διαδίδοντας θεραπευτικό βάλσαμο και καταπραϋντικά έντονα συναισθήματα.
Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες στο ουράνιο ημερολόγιο, καθώς γιορτάζουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος ταξιδεύει στο σημάδι του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος διέπεται από τις ενέργειες της Σελήνης, έτσι το σπίτι, η οικογένεια, τα συναισθήματα και το γενικό περιβάλλον μας, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Από τις 20-6 ως 27/07 ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων από την 0η έως την 2η μοίρα. Από τις 28/07 θα είναι ανάδρομος από την 29η έως 22η μοίρα στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει ανάδρομος έως 18-10. Τώρα είναι η ώρα να αναζητήσετε τις απαντήσεις και την σοφία μέσα σας! Για όλες τις άλλες επιρροές που φέρνει κοινωνικά και ατομικά, θα μιλήσουμε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.


Τρίτη, ο Ερμής τελειώνει την αναδρομή του! Ωστόσο, ο φτερωτός αγγελιοφόρος παραμένει σε σκιά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε μπορεί να υπάρχουν ακόμα μικρά προβλήματα μπροστά μας.

Τετάρτη 23 Ιουνίου, η υπέροχη τριγωνική σύνδεση μεταξύ του Ήλιου και του Δία στις 12:11, η οποία είναι μια από τις καλύτερες συνδέσεις και θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους αστερισμούς της ευτυχίας. Διάρκεια: περίπου 2 ημέρες .
Αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές από όλες τις πλανητικές γωνίες και δείχνει μια μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας και συναισθηματικής ανάπτυξης. Τα πιο αγαπημένα ζώδια από τον Δία και επομένως, από την τύχη είναι, τις επόμενες δύο ημέρες, Ιχθείς, Καρκίνος, Σκορπιός, καθώς και Ταύρος και Αιγόκερως. Πολλοί εκπρόσωποι αυτών των σημείων θα έχουν ευτυχισμένες εμπειρίες αυτές τις μέρες! Λίγο λιγότερο αγαπημένοι είναι ο Κριός και ο Υδροχόος, καθώς και ο Λέων και ο Ζυγός. Ωστόσο, με μέτριες απαιτήσεις και αυτοί θα είναι ικανοποιημένοι με τα δώρα της μοίρας. Οι Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότης έχουν επί του παρόντος προκλητικές πτυχές λόγω του Δία, αλλά όσοι παραμένουν λογικοί θα είναι ικανοποιημένοι με μικρότερα δώρα.
Την Τέταρτη 23 Ιουνίου, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σχηματίζουν όψη αντίθεσης, γι’ αυτό μπορεί να ενταθεί η ερωτική μας ζωή. Αλλά ο Πλούτωνας σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα μπορούσε επίσης να μας κάνει να ξεκινήσουμε παράλογες ερωτικές υποθέσεις, οι οποίες αργότερα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προβλήματα. Θα μπορούσε επίσης να είναι ότι ένας από τους εταίρους προσπαθεί τώρα να ασκήσει την εξουσία έναντι του άλλου με κάποια μορφή, για παράδειγμα μέσω ζήλιας, αισθήσεων ενοχής ή άλλων συναισθημάτων. Είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί, καθώς σήμερα υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις που μάχονται στη δουλειά ή στις ερωτικές σχέσεις και θα μπορούσαν να επιφέρουν αλλαγές σε μια συνεργασία ή μια σχέση.

Η πανσέληνος της Πέμπτης, εμφανίζεται στο ψυχρό ζώδιο του Αιγόκερω. Εδώ η Σελήνη λειτουργεί βλαπτικά. Η εξισορρόπηση του υλικού και του συναισθηματικού είναι η πρόκληση των επόμενων δύο εβδομάδων. Το φεγγάρι στον Αιγόκερω μπορεί να είναι διστακτικό, λίγο ντροπαλό, αλλά είναι χρήσιμο να μας ενθαρρύνει να μην επικεντρωθούμε πάρα πολύ στο πώς αισθανόμαστε στον αποκλεισμό των πρακτικών και το αντίστροφο. Αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί ανακαίνιση, πώληση, μετακίνηση ή ολοκλήρωση ενός ακινήτου. Θέματα εργασίας, οικονομικά βγαίνουν στο προσκήνιο. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική φάση σελήνης για την καταπολέμηση των ψεμάτων και της εξαπάτησης που ανέδειξε η ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου. Η θετική επίδραση αυτής της πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες έως τη νέα Σελήνη της 9ης Ιουλίου.
Οι πιο ευνοούμενοι από την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια του Αιγόκερω, Ταύρου και Παρθένου, καθώς και ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και οι Ιχθείς. Καλές επιλογές έχουν επίσης τον Υδροχόο και τον Τοξότη, καθώς και τους Δίδυμους και τον Λέοντα. παίρνοντας πρωτοβουλία μπορούν να αυξήσουν την επιτυχία. Κριός και Ζυγός μάλλον θα αντιμετωπίσουν θέματα και θα προτιμήσουν τη μοναξιά καθώς η διάθεση δεν θα είναι η καλύτερη!

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ανιδιοτέλειας, της θεϊκής αγάπης και των εμπνεύσεων, αλλά και των εθισμών και των εξαπατήσεων, αναδρομεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2021. Μπορεί να εσωτερικεύσει τους φόβους και τις ανησυχίες σας απομακρύνοντας τις ψευδαισθήσεις, τα όνειρα και τις ψευδείς πραγματικότητες που έχουν θολώσει το όραμά σας. Η καταστροφή του φανταστικού σας κόσμου θα δείξει εκείνες τις σκληρές πραγματικότητες που προσπαθήσατε να αποφύγετε σε κάποιο στάδιο του παρελθόντος. Επηρεάζοντας τα τρίτα δεκαήμερα του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων.
Τέλος, καθώς τελειώνει η εβδομάδα, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Άρη στον Λέοντα, έναν υπέροχο χαρισματικό και ρομαντικό συνδυασμό και για ένα μήνα θα λαμπυρίζουν από εκεί. Έντονο διάστημα για κοινωνικές συναντήσεις, αλληλεπιδράσεις και ενδεχομένως για τη φλόγα του πάθους. Η Αφροδίτη θα εισέλθει στο Λέοντα το Σάββατο 27 Ιουνίου και θα είναι εκεί μέχρι τις 22 Ιουλίου 2021. Για πολλούς από εμάς, αυτό θα ενισχύσει θεμελιωδώς την αυτοπεποίθησή μας.

Λέοντες, Τοξότες και Κριοί, καθώς και οι  Δίδυμοι και ο Ζυγός, θα είναι οι αγαπημένοι αυτής της μετακίνησης της Αφροδίτης, ενώ οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Αιγόκεροι, πρέπει να κάνουν βήματα εμπρός, να τραβήξουν την προσοχή για να ανταμειφτούν . Ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο  Υδροχόος,  ίσως έχουν την αίσθηση ότι πρέπει να ξεκουραστούν από αυτά τα θέματα! Αυτό φυσικά είναι αλήθεια και επηρεάζει όλους μας. Μόνο που αυτή τη στιγμή επηρεάζονται μόνο αυτοί οι 3 του ζωδιακού, αλλά σε περίπου ένα μήνα θα υπάρχουν εντελώς διαφορετικές προοπτικές για τον Ταύρο, τον Σκορπιό και τον Υδροχόο. Συμβουλή γενικότερα λοιπόν, δεν πρέπει ποτέ να βιάζεστε για πολύ σημαντικά πράγματα!

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριός
Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσετε ή θα ενεργήσετε για εργασίες που σχετίζονται με ιδιοκτησία που ανήκει στην οικογένειά σας. Πιθανώς αυτά τα γεγονότα θα έχουν σχέση με άλλους συγγενείς σας. Είναι δυνατόν να λάβετε βοήθεια από αυτούς ή θα τους βοηθήσετε.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε συνομιλίες με άτομα που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στα σχέδιά σας, που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή την εργασία σας.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα να είστε πιο υπεύθυνοι στην εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε βελτιώσεις ή επισκευές στο σπίτι.

Καρκίνος
Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας, στην οποία θα έχετε πολύπλοκες συναισθηματικές εμπειρίες που σχετίζονται με ένα άτομο κοντά σας. Θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα άτομο από την οικογένειά σας.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε μια ευχάριστη εκδήλωση ή συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα άτομο από την οικογένειά σας ή τον στενό κύκλο φίλων. Στην εργασία, μπορεί να αντιμετωπίσετε άγχος που σχετίζεται με μεγαλύτερο φόρτο εργασίας ή άλλη αγχωτική κατάσταση.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την φιλοδοξία να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα είναι χρήσιμα για την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή. Θα θελήσετε να αλλάξετε και να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι όπου ζείτε.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένταση που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινή σας ζωή. Πιθανώς αυτή η ένταση θα σχετίζεται με ταξίδια ή άτομα από άλλο μέρος. Να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενες καταστάσεις.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα θυμηθείτε την παλιά σας αγάπη ή μια στενή προσωπική σας σχέση ή θα έχετε κάποια συνάντηση σχετικά με αυτήν. Μπορεί να έχετε όνειρα που σχετίζονται με ένα τέτοιο άτομο.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα είστε σε μια ανήσυχη, τεταμένη αναμονή σημαντικών ειδήσεων για εσάς. Μπορεί να σχετίζονται με αποφάσεις άλλων ατόμων στην οικογένειά σας, με έναν σύντροφο αγάπης, με ειδοποίηση δικαστηρίου ή κυβερνητικής υπηρεσίας.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε όλη την προσοχή και τους πόρους σας στην επίλυση των προβλημάτων που έχετε στην οικογένεια. Θα επωφεληθείτε από την εμφάνιση ευνοϊκών συνθηκών ή θα λάβετε υποστήριξη από τους αγαπημένους σας.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο που πιθανότατα ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλη περιοχή. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι περίπλοκα και προβληματικά για κάποιο λόγο.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου ή να λύσετε ένα πρόβλημα στο σπιτιού. Οι κύριες υποχρεώσεις σας αυτήν την εβδομάδα, θα σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας που ζουν σε διαφορετικούς οικισμούς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: