,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 16/6

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δια ζητά μια προσοχή σήμερα, είτε στις υπερβολές στην έκφραση, είτε σε ξαφνικές σπατάλες που μπορεί να οδηγήσουν σε μικρά προβλήματα. Ο ψυχισμός εκφράζεται απότομα, τάση για αλλαγές στο βάρος, εμπόδια στους στόχους, αλλά μικρής διάρκειας είναι χαρακτηριστικά της ημέρας. Φροντίστε να μην εκμεταλλευτούν κάποιοι την υπερβολικά γενναιόδωρη διάθεσή σας. Είναι επίσης πιθανό να αναστατωθείτε συναισθηματικά ή απλά να αισθάνεστε άσχημα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ανησυχίες για το μέλλον σας αλλά μπορεί επίσης να είναι λόγοι τους οποίους δεν γνωρίζετε συνειδητά. Αυτό το περίεργα πολλές φορές αδιόρατο ανησυχητικό συναίσθημα, μπορεί να είναι μια άλλη αιτία για υπερβολικές συμπεριφορές, όπως υπερκατανάλωση τροφής και κατάχρηση ουσιών.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου είστε πιο ευάλωτοι σε αυτή την όψη.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Η Τετάρτη θα είναι μια υπέροχη μέρα για να οργανώσετε τα συναισθήματα, για να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Σήμερα μπορείτε να δώσετε ελευθερία στα συναισθήματά σας, αλλά μόνο αν είναι θετικά, διαφορετικά κρατήστε τα για εσάς. Μπορείτε εύκολα να δείξετε σε κάποιον πόσο τον αγαπάτε, αλλά μπορείτε επίσης εύκολα να τον πληγώσετε με τα λόγια σας. Η συναισθηματικότητα θα είναι επικεφαλής και μπορεί να αλλάξει ή να καθυστερήσει τα σχέδιά σας, ενώ για κάποιους θα τελειώσουν πριν καν αρχίσουν. Ο αυτοέλεγχος των συναισθημάτων και των τρόπων δράσης σας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία ή την αποτυχία σας σήμερα. Πολλοί θα χαρείτε για μια σημαντική είδηση ​​ή πρόταση που ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή. Μια διαφωνία με έναν φίλο, ένα γείτονα ή ένα συνάδελφό σας, πρέπει να ξεκαθαριστεί γρήγορα χωρίς να της επιτρέψετε να οδηγήσει σε ρήξη.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα λάβετε πιο σοβαρά θέματα που έχετε αναβάλει μέχρι στιγμής. Πιθανώς σήμερα θα υπάρξουν ευνοϊκές ευκαιρίες για την ανάπτυξή τους ή την τελική πραγματοποίησή τους. Σήμερα θα έχετε ευχάριστες συνομιλίες με ενδιαφέροντα άτομα.
Κριός – εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό για την οικογένεια ή το σπίτι σας. Πρέπει να δώσετε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά στις πράξεις και τις δεσμεύσεις σας.
Λέων– το πρόβλημα σήμερα μπορεί να αφορά έναν άντρα στην οικογένειά σας ή να σχετίζεται με έναν άνδρα με τον οποίο έχετε σχέση.
Τοξότης – σήμερα μπορείτε να αναβάλλετε μια συνάντηση ή να απογοητευτείτε με τις συνθήκες ή το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνάντησης.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα ανησυχείτε για δυσάρεστες εργασίες που πρέπει να κάνετε. Αυτή η μέρα θα έχει κάτι για να σας κάνει ευτυχισμένο, αρκεί να γνωρίζετε πώς να εκτιμάτε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Ένα απροσδόκητο γεγονός σήμερα θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα.
Ταύρος – η έκπληξη σήμερα θα σχετίζεται με κάποιον τρόπο με το παρελθόν, τις προηγούμενες εμπειρίες σας ή τους ανθρώπους που γνωρίζετε για πολλά χρόνια.
Παρθένος – η επιτυχία σας σήμερα θα σχετίζεται με τις υλικές, οικιακές ή περιουσιακές σας υποθέσεις, εργασίες, δεσμεύσεις ή κέρδη.
Αιγόκερως – η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά μείνετε ρεαλιστές. Τι μπορείτε να πετύχετε στη σχέση σας, τι μπορείτε να δώσετε και τι μπορείτε να πάρετε…

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα εξετάσετε διαφορετικές επιλογές για την ανάπτυξη των ιδεών σας σχετικά με την επίλυση προβλημάτων που αφορούν ακίνητα ή αντικείμενα. Σήμερα μπορεί να έχετε ανησυχίες ή μια δυσάρεστη οικονομική δέσμευση. Αυτή η ημέρα μπορεί να φέρει μια ειδική περίσταση που σχετίζεται με ένα άτομο που θα ταξιδέψει σήμερα ή που ζει μακριά από εσάς. Στην εργασία σας θα έχετε χρήσιμες συνομιλίες με συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές.
Δίδυμοι – σήμερα θα είναι σημαντικό κυρίως να διατηρηθεί η συναισθηματική σταθερότητα.
Ζυγός – τα παιδιά θα δημιουργήσουν ένταση ή άγχος για εσάς. Μην τους επιτρέπετε να έρθουν σε επαφή με αγνώστους ή άλλα παιδιά, σήμερα είναι ευάλωτα με πολλούς τρόπους.
Υδροχόος –η ανικανότητα ή το ψέμα εκ μέρους ενός άνδρα, θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για εσάς και αυτόν.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα ήταν καλό να επανεξετάσετε τις ενέργειές σας μέχρι στιγμής και να δείτε αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξει. Σήμερα, αποφύγετε να μιλάτε πάρα πολύ και επιλέξτε τα λόγια σας καλά, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή να προσβληθεί κάποιος. Τα θέματα που θα συζητήσετε με άλλα άτομα σήμερα θα είναι σημαντικά και δεν πρέπει να επηρεάζονται από συναισθήματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για ανάρρωση μετά από θεραπεία, όπως και για την επίλυση ανησυχιών που σχετίζονται με ένα οικονομικό έγγραφο ή άλλους φόβους που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.
Καρκίνος – σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις ή καταστάσεις σήμερα θα έχουν κάποια οικονομική εστίαση.
Σκορπιός – οι ανησυχίες σας σήμερα θα σχετίζονται με τις σημαντικές προσδοκίες σας για μια συνάντηση ή την εξέλιξη μιας συγκεκριμένης κατάστασης.
Ιχθείς – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εργασία, που σχετίζεται με ταξίδια ή επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: