,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 11/6

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Άρης μετακινείται στο Λέοντα και δίνει πιο ισχυρή ενέργεια. Γινόμαστε πιο παθιασμένοι και άφοβοι. Νιώθουμε ότι αξίζουμε το μέγιστο και θέλουμε να το έχουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά μπορούμε επίσης να είμαστε πιο αυταρχικοί και πιο αλαζόνες. Βγαίνουν στο προσκήνιο οι ενστικτώδεις επιθυμίες μας.
Δίνει κινητικότητα στην κοινωνική μας ζωή ,αλλά και αλαζονικές συμπεριφορές και εγωισμό !
Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί, κινηθείτε με σύνεση και θα επωφεληθείτε από την μετακίνηση του Άρη.
Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθείς, Αιγόκεροι, προς το παρόν δεν θα περιμένετε κάτι από αυτή την μετακίνηση.
Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, πρέπει τώρα να ηρεμήσετε την ενέργειά σας, όπως και τον τρόπο που δουλεύετε. Ίσως θα πρέπει να εξετάσετε και να εφαρμόσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί με άφθονο ύπνο, μια πιο θρεπτική διατροφή, λιγότερο έντονη σωματική δραστηριότητα ή μεγάλες βόλτες.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Οι δονήσεις αυτής της ημέρας είναι περίπλοκες, γιατί θα απαιτούν πολλή υπομονή και χαμηλούς τόνους από εσάς. Μπορείτε να διασφαλίσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια μέσω μιας καλής οργάνωσης της ημέρας και της αυστηρής τήρησης των σχεδίων σας. Κάτι απροσδόκητο μπορεί πάντα να συμβεί, αλλά αν έχετε σωστή προετοιμασία για αυτήν, τότε οι εξελίξεις θα προχωρήσουν γενικά ομαλά και χωρίς προβλήματα. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που θα πρέπει να αποφύγετε τη σπατάλη ενέργειας και πόρων, καθώς θα τους χρειαστείτε περισσότερο αύριο. Αποφύγετε να είστε πεισματάρης, κάτι που δεν θα σας βοηθήσει σήμερα. Θα εκπλαγείτε ή θα μπερδευτείτε από τις λέξεις ή τις ενέργειες ενός ατόμου που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Σήμερα, αποφύγετε τις ακριβές αγορές και την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι ή σε ένα ακίνητο σας. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την εξεύρεση λύσης σε προβλήματα ή περίπλοκες καταστάσεις που αφορούν ένα παιδί.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες επαφές που σχετίζονται με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Σήμερα πολλοί από εσάς θα λάβετε μια σημαντική προσφορά, πρόσκληση, πληροφορίες κλπ. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για συνομιλίες με άτομα από τον κύκλο φίλων ή συγγενών σας.
Κριός – η συνάντηση με έναν άνθρωπο μπορεί να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες, να σας βοηθήσει να λάβετε μια δύσκολη ή σημαντική απόφαση, να κάνετε καλύτερα σχέδια για το μέλλον σας.
Λέων – σήμερα θα απολαύσετε ευχάριστη και ενδιαφέρουσα επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Από μόνη της αυτή η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς.
Τοξότης – σήμερα θα καλωσορίσετε επισκέπτες από ένα ταξίδι ή κάποιος θα πάει σε ένα ταξίδι για συγκεκριμένο σκοπό. Οι επαφές σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις θα είναι χρήσιμες για εσάς.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, εξετάστε προσεκτικά τα σχέδιά για το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά μην τις βιαστείτε μέχρι να είστε σίγουροι ότι θα είναι καλές και ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε. Θα πρέπει να επιλύσετε γρήγορα ένα πρόβλημα στο σπίτι ή στην εργασία.
Ταύρος – σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στους οικονομικούς σας πόρους, για να κανονίσετε τα έξοδά σας για τις επόμενες εβδομάδες.
Παρθένος – οι συγκρούσεις σήμερα θα αποκαλύψουν τις αδυναμίες σας και την αδυναμία σας να ελέγξετε τα συναισθήματά σας.
Αιγόκερως – Οι εκπλήξεις της Παρασκευής δεν πρέπει να δημιουργούν άγχος σε εσάς. Προσαρμογή στις αλλαγές του πώς πρέπει να κινηθείτε!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα αντιμετωπίσετε διάφορες εκπλήξεις ή απροσδόκητα γεγονότα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για υποχρεώσεις που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας, για τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συνομιλιών με άτομα από άλλες πόλεις και χώρες. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για σύλληψη ή γέννηση.
Δίδυμοι – μια δύσκολη μέρα, γιατί θα αντλήσει πολλή ενέργεια από εσάς για πράγματα που δεν θα έχουν σημασία αύριο.
Ζυγός – κακές ειδήσεις ή σχόλια μπορεί να σας ενοχλήσουν συναισθηματικά.
Υδροχόος – σήμερα θα είναι σημαντικό να επιλέξετε καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε από διάφορες πηγές.

Καρκίνος, Σκόρπιος, Ιχθύες, επενδύστε την ενέργειά σας στη δημιουργία αρμονίας γύρω σας, στο σπίτι ή στη δουλειά. Τα σημερινά γεγονότα θα σας κάνουν να προσαρμόζεστε γρήγορα σε διαφορετικές καταστάσεις και να σέβεστε τις απόψεις ή τις επιθυμίες των άλλων. Σήμερα θα σκεφτείτε την υγεία των ανθρώπων που γνωρίζετε. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας συναντήσεις ή συνομιλίες που θα σας φέρουν επιτυχία, ειδικά με καλή προετοιμασία και οργάνωση εκ μέρους σας.
Καρκίνος – μια κατάλληλη μέρα για εργασία με έγγραφα και συμβόλαια, για την επίτευξη συμφωνιών κυρίως οικονομικού χαρακτήρα.
Σκορπιός – η επιθυμία των φίλων σας να περάσουν μέρος της ημέρας τους μαζί σας δεν είναι κακή, αλλά πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας ποια πράγματα είναι πιο σημαντικά για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.
Ιχθείς – η προσωπική σας ζωή θα αποτελέσει πηγή ευχάριστων καταστάσεων και ειδήσεων.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com