Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 8/6

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η μέρα χωρίζεται ακριβώς στη μέση, αφού μια θετική και μια αρνητική όψη κυριαρχούν! Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν θέματα, να δώσει τύχη στα οικονομικά και λύσεις στα αισθηματικά, ενώ το τετράγωνο που κάνει με τον Δία χρειάζεται μια προσοχή, καθώς είτε οι υπερβολές στην έκφραση, είτε οι ξαφνικές σπατάλες μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα. Η απότομη έκφραση, τα εμπόδια σε στόχους, μπορεί να κάνουν την μέρα δύσκολη! Βάλτε όρια στο φαγητό αν έχετε τάσεις λαιμαργίας. Για τα μεταβλητά σημεία, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς, θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούν σήμερα και να καταλήξουν απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα. Ζητήματα οφειλών, δανείων, σπιτιού, οικογένειας και παιδιών, είναι κυρίαρχα σήμερα!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Την Τρίτη, σχεδόν όλα τα σχέδια και οι ιδέες σας θα φαίνονται διαφορετικά. Θα είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε μερικές νέες ιδέες που θα βελτιώσουν τη δουλειά σας ή τις υποχρεώσεις σας για ορισμένα έργα. Τα νέα πράγματα στη ζωή σας θα είναι ενδιαφέροντα, αλλά θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, είτε σχετίζονται με την εργασία, τις ανθρώπινες σχέσεις, τα ταξίδια και άλλα. Η δραστηριότητά σας αυτήν την ημέρα θα είναι σημαντική, αλλά τίποτα δεν πρέπει να γίνει βιαστικά χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Μπορείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις την Τρίτη, όμως δεν πρέπει να είναι ατομικές, αλλά να τις μοιράζεστε και να τις συζητάτε με τα άτομα γύρω σας. Οι συγκρούσεις θα πρέπει να επιλυθούν γρήγορα, να αναζητηθούν συμβιβασμοί και μερικές φορές ταπεινότητα δεν θα έβλαπτε. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές στην επίλυση προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα συζητήσετε θέματα ταξιδιού ή θα έχετε συνομιλίες με ανθρώπους που ζουν σε απόσταση από εσάς. Η Τρίτη υπόσχεται ενδιαφέρουσες επαφές με άλλα άτομα. Αποφύγετε όμως την επαφή με άτομα που θα θέλουν να προσελκύουν την προσοχή σας μόνο με τα δικά τους προβλήματα.
Κριός – μια σημαντική μέρα που θα νιώσετε τα αποτελέσματα ορισμένων αλλαγών που κάνατε την περασμένη εβδομάδα ή που θα ξεκινήσετε σήμερα.
Λέων – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας. Μην φοβάστε να αναλάβετε κινδύνους ή να δείξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας.
Τοξότης – η οικογένεια σήμερα θα περιμένει και θα απαιτήσει περισσότερα από εσάς. Να είστε προετοιμασμένοι για ένα βαρύτερο φόρτο εργασίας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, πολλοί από εσάς θα είστε σε ένταση, λόγω της σημασίας ενός γεγονότος του οποίου την εξέλιξη θα περιμένετε σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Οι επαγγελματικές ή οικονομικές σχέσεις είναι πιθανό να έχουν διαρκή εξέλιξη τώρα. Θα λάβετε νέα σχετικά με την υγεία ενός συγγενή ή φίλου και την εξέλιξη της θεραπείας του.
Ταύρος – σήμερα να είστε προσεκτικοί με υποσχέσεις, προτάσεις και γενικά με οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει κάποια αυταπάτη ή απώλεια.
Παρθένος – σήμερα μπορείτε να ζήσετε σημαντικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Η εσωτερική σας αρμονία θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όχι μόνο για τη διάθεσή σας, αλλά και για αυτό που θα επιτύχετε σήμερα.
Αιγόκερως – μια μέρα για αγάπη, για την ανάπτυξη ρομαντικών ή φιλικών σχέσεων.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε την επιθυμία και τη φιλοδοξία να κάνετε πολλά πράγματα και για μερικά από αυτά θα έχετε κάνει ήδη σχέδια. Σήμερα θα ζήσετε ένα συμβάν ή μια συνομιλία που έχετε ήδη βιώσει στο παρελθόν σας. Την Τρίτη θα έχετε συναντήσεις και συνομιλίες σε μια ευχάριστη περίσταση. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη δημιουργία μιας νέας ρομαντικής σχέσης ή να βρεθείτε με έναν σύντροφο από άλλη τοποθεσία, αλλά μην περιμένετε μια γρήγορη ανάπτυξη αυτής της σχέσης.
Δίδυμοι – θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο για να μιλήσετε ή να συναντηθείτε με φίλους από όλο τον κόσμο, οπότε το διαδίκτυο θα είναι κυρίαρχο στη μέρα σας.
Ζυγός – οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα θα είναι σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας έως το τέλος αυτού του μήνα.
Υδροχόος – μια ημέρα που θα έχει τη σημασία της για την εργασία, την εκπαίδευση ή την καριέρα σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που θα προκύψουν στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι σας. Δεν θα γίνουν όλα με τον εύκολο τρόπο σήμερα, αλλά μην φοβάστε ότι θα χάσετε. Σήμερα θα έχετε περισσότερες συνομιλίες με φίλους ή γνωστούς που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς. Εάν πρέπει να κάνετε επισκευές ή να εργαστείτε με εξοπλισμό, προσέξτε να αποφύγετε ατυχήματα λόγω βιασύνης ή αλαζονείας.
Καρκίνος – σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε σημαντικά θέματα με συγγενείς ή φίλους που επηρεάζουν την οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή.
Σκορπιός – αυτή η ημέρα θα είναι σημαντική για εσάς οικονομικά, ανεξάρτητα από το με ποιες ενέργειες θα σχετίζονται.
Ιχθείς – μια μέρα που θα πρέπει να αποδεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν, ανεξάρτητα από τις ξαφνικές στιγμές που υπάρχουν σε αυτά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com