Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 6/6

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η επιρροή από τις χθεσινές ενέργειες των όψεων εξακολουθεί να υφίσταστε (δείτε ΕΔΩ). Ένα χαλαρωτικό Φεγγάρι στον Ταύρο μπορεί να βοηθήσει τις δύσκολες αυτές όψεις και να σας ωθήσει να επικεντρωθείτε στην ηρεμία και τα καλά πράγματα της ζωής !! Ψυχραιμία και λογική είναι το μυστικό της ημέρας .


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Την Κυριακή, θα πρέπει και πάλι να δώσετε προσοχή στο σπίτι στο οποίο ζείτε, στην άνεση που θέλετε να έχετε σε αυτό, έτσι ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας χωρίς να επιβαρύνεστε από καθημερινά προβλήματα. Προσέξτε τον καθαρισμό ή την τακτοποίηση, την ανακαίνιση ή τη μετακίνηση αντικειμένων και επίπλων στο σπίτι σας. Γενικά, όλα όσα θα είναι σημαντικά για εσάς και την οικογένειά σας. Σήμερα, μπορείτε να επιτύχετε σε ότι σχετίζεται κυρίως με το σπίτι, την οικογένεια ή την επιχείρησής σας, ή το εξοχικό σας. Γενικά, η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να αξιολογείτε σωστά τις προτεραιότητές σας και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν σήμερα. Οι δυσκολίες, τα εμπόδια που θα προκύψουν θα είναι σοβαρές, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξεταστούν επιφανειακά. Μπορούν να σας προκαλέσουν κάποια απώλεια ή πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν με διπλωματικό και συνετό τρόπο, έως ότου είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλυθούν. Επικίνδυνες, συναισθηματικές ενέργειες υπό την επήρεια θυμού ή φιλοδοξίας θα είναι επιζήμιες για ορισμένους από εσάς. Βάλτε σε ενέργεια τον προγραμματισμό των μελλοντικών σας εργασιών για την επόμενη εβδομάδα. Ποια έγγραφα χρειάζεστε για να συντάξετε ή να υπογράψετε; Ποιες πληρωμές πρέπει να πραγματοποιήσετε επειγόντως; Γενικά, προγραμματίστε με τη δέουσα προσοχή τις σημαντικές υποχρεώσεις σας και τα σημαντικά καθήκοντα σας για την νέα εβδομάδα. Ειδικά οι γυναίκες κάθε ηλικίας θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις ενέργειές σας , διότι σήμερα και τις επόμενες επτά ημέρες, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες για αυτές.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί , Λέοντες , Τοξότες μπορεί να είναι μια αργή σε εξελίξεις ημέρα, αλλά με πιθανότητες σημαντικών συζητήσεων, εκδηλώσεων ή εμπειριών με άτομα από την οικογένειά σας ή τον κύκλο των φίλων σας. Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει απροσδόκητα γεγονότα, νέα ή ανακοινώσεις που θα σας φέρουν νέα σχέδια και εργασίες για τις επόμενες επτά ημέρες. Για μερικούς από εσάς σήμερα, θα υπάρχει η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια καθυστερημένη εργασία ή υπόσχεση.
Κριός – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για όσους από εσάς περιμένετε ένα καλό εισόδημα από την εργασία, με την οποία θα ασχοληθείτε ίσως και σήμερα.
Λέων – τα νέα σήμερα θα είναι ενδιαφέροντα για εσάς και ίσως θα έχετε κάτι να μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους.
Τοξότης – οι συναντήσεις με νέους ή παλιούς φίλους θα προκαλέσουν χρήσιμες συνομιλίες σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.


Ταύροι , Παρθένοι , Αιγόκεροι , η μέρα θα σας βρει απροετοίμαστους για κάποιες εμπειρίες και γεγονότα στα οποία θα πρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα. Μην ψάχνετε για κακές προθέσεις σε ενέργειες για τις οποίες δεν έχετε αρκετές πληροφορίες ή προέρχονται από απροσδόκητες πηγές .Μην σπεύσετε να διαφωνήσετε ή να συγκρουστείτε για πράγματα που δεν σας αρέσουν, που σας προκαλούν άγχος ή ανησυχία. Η ανυπομονησία σας θα είναι ο μεγάλος εχθρός σας σήμερα.
Ταύρος – σήμερα βρείτε έναν τρόπο να διασκεδάσετε ή να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για αγάπη και ρομαντικές συναντήσεις και εμπειρίες.
Παρθένος – σήμερα θα έχετε αρκετά καθήκοντα στην οικογένεια ή με συγγενείς. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για μια δέσμευση ή έναν γάμο.
Αιγόκερως – να είστε προσεκτικοί με φαγητό, αλκοόλ και φάρμακα . Σήμερα δεν πρέπει να επιβαρύνεστε με πράγματα που μπορεί να σας προκαλέσουν αδιαθεσία ή προβλήματα υγείας.

Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι , θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άτομα από διάφορες αποστάσεις χιλιομετρικές. Ενδιαφέρουσες καταστάσεις ή συνομιλίες μπορούν να γίνουν σχετικά με το παιδί σας ή άλλους νέους που γνωρίζετε. Σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά ή στην επιχείρηση (αν έχετε). Επαγγελματικές επαφές που σχετίζονται με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις – ή εάν ταξιδεύετε σήμερα για τέτοιο σκοπό – θα έχουν καλή εξέλιξη.

Δίδυμοι – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ένα μικρό δώρο, μια ευγενική χειρονομία προσοχής ή ευγνωμοσύνης και μια άλλη ευχάριστη εμπειρία.
Ζυγός – θα περιμένετε πολλά από αυτήν την ημέρα, καθώς θα επενδύσετε πολλή ενέργεια στην εργασία στην οποία πρέπει να ασχοληθείτε.
Υδροχόος – θα έχετε μια σύνθετη συναισθηματική ημέρα στην οποία θα πρέπει να δείξετε την δύναμη της σκέψης σας, την ικανότητα υπομονής και αποδοχής κάποιων σκέψεων σας που έχετε φιλοσοφήσει αρκετά .

Καρκίνοι , Σκορπιοί , Ιχθύες , σήμερα πιθανότατα θα συναντήσετε νέους ανθρώπους που θα προσελκύσουν την προσοχή σας με τις πληροφορίες, τις γνώσεις ή τις επαφές που έχουν. Αυτή η ημέρα θα είναι σημαντική για τους νέους κάτω των 35, αλλά φέρνει επίσης συγκεκριμένες καταστάσεις για γυναίκες άνω των 35 ετών. Οι συναντήσεις και οι επαφές σας σήμερα θα έχουν κάποια σημασία ή θα είναι σε μια ειδική περίσταση. Θα μπορείτε να έχετε πολύ περισσότερη σαφήνεια για τα σχέδιά σας και την ανάπτυξή τους .

Καρκίνος – Θα αντιμετωπίσετε μεγάλη πίεση σήμερα καθώς προσπαθείτε τελικά να τερματίσετε τα συνεχιζόμενα προβλήματα που σας προκαλούν πολύ άγχος.
Σκορπιός – Μην αφήσετε κανένα να σας εκτροχιάσει. Κάντε ό,τι είναι δυνατό για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε νικητές από όλα αυτά! Διατηρήστε ηρεμία σε οποιεσδήποτε συνομιλίες έχετε με τα μέλη της οικογένειάς σας, διαφορετικά διατρέχετε τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε ισχυρές εντάσεις και διαφωνίες .
Ιχθύες – Αυτή τη μέρα φέρνει ευνοϊκές επιρροές, βοηθώντας σας να βρείτε τη δύναμη που χρειάζεστε για να διευκρινίσετε θέματα που σας προκαλούν πολύ άγχος και σύγχυση. Κάντε το καλύτερο δυνατό και φροντίστε να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις με άλλους. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χώρο για να ρυθμίσετε όλες τις υποθέσεις σας με την σειρά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: