Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 25/5

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Συνεχίζεται το τετράγωνο Ερμή –Ποσειδώνα (δείτε τι σημαίνει η όψη αναλυτικά ΕΔΩ).
Η αντίθεση της Σελήνης (Σκορπιός) με τον Ουρανό, φέρνει απρόσμενες οικονομικές απώλειες, ειδικά αν έχετε εκκρεμείς οφειλές και μειωμένη ικανότητα αξιολόγησης των καταστάσεων στα οικονομικά σας. Μπορεί κάτι που δεν περιμένατε ως έξοδο να εμφανιστεί ξαφνικά και να σας χαλάσει την διάθεση της ημέρας! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών του δευτέρου δεκαημέρου, επηρεάζεστε περισσότερο!
Ένα τρίγωνο της Σελήνης (Σκορπιός) με τον Άρη αργότερα, δίνει δυνατότητα να κινηθείτε πιο δυναμικά, να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες και να κάνετε αλλαγές που οδηγούν προς το καλύτερο! Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του δευτέρου δεκαημέρου, επωφεληθείτε τόσο στα προσωπικά σας, όσο και στην δημιουργία αλλαγών που θα σας αποφέρουν κέρδος!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Την Τρίτη, μπορείτε να λάβετε προσεκτικά μέτρα για να επεκτείνετε την επιχείρηση στην οποία ασχολείστε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς ασχολούνται με οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα και με μεγαλύτερη εύνοια για αγρότες, κτηνοτρόφους, παραγωγούς λαχανικών, φρούτων κτλ. Συνολικά, αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για όσους από εσάς έχετε μια σχέση εμπορίου με το εξωτερικό, ακόμη και αν άφορα μια μικρή επιχείρηση ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτή η ημέρα θα δώσει ώθηση στις εμπορικές και βιομηχανικές δραστηριότητες. Σήμερα και αύριο θα έχετε αρκετό χρόνο για να αναπτύξετε σημαντικά ζητήματα για εσάς. Ορισμένα οικογενειακά προβλήματα μπορεί να σας εκνευρίσουν και να δημιουργήσουν θυμό, αλλά ο έλεγχος αυτών των συναισθημάτων θα είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια σας. Η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, οπότε αναζητήστε πρακτικές λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν σήμερα. Οι άνδρες ειδικά όλων των ζωδίων, θα έχουν μια πολύ δυνατή επαγγελματική μέρα, εφόσον έχουν την επιθυμία να εργαστούν και να αναπτυχθούν. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν μια θέση για την ανάπτυξη νέων ιδεών τους, από τις οποίες θα περιμένουν πρόσθετο εισόδημα, αναγνώριση των ικανοτήτων, χρήση των ήδη αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε μια λύση σε προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Ακόμα κι αν δεν σας επηρεάζουν άμεσα, θα επηρεάσουν την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα έχετε μια παράξενη εμπειρία ή όνειρο σχετικά με άτομα που δεν είναι πια στη ζωή.
Κριός – σήμερα αναζητήστε μια ισορροπία μεταξύ του σπιτιού σας και των επαγγελματικών καθηκόντων σας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό!
Λέων– θα έχετε την τάση να βάλετε σε προτεραιότητα ζητήματα αγάπης, δίνοντας πολύ χρόνο σε αυτά μέσω επικοινωνίας από κοντά ή μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου.
Τοξότης – μια καλή μέρα για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Μια μέρα που μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ιδέα σας, από την οποία περιμένετε κάποιο κέρδος.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα αναστατωθείτε από απροσδόκητα νέα ή γεγονότα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις συναισθηματικές αντιδράσεις. Σήμερα μπορεί να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση που σχετίζεται με γενέθλια, επέτειο κτλ.
Ταύρος – η επικοινωνία σας με ένα παιδί ή νεότερο άτομο άτομα θα χρειαστεί προσοχή σήμερα. Μπορεί να εκπλαγείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με αυτό.
Παρθένος – θα απογοητευτείτε από την υποκρισία ενός ατόμου για το οποίο είχατε καλύτερη γνώμη.
Αιγόκερως – είστε μαζί με την οικογένειά σας σήμερα και δώστε το καλύτερο για τους ανθρώπους γύρω σας. Το αξίζουν!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η προσοχή σας θα εστιαστεί σε ένα σοβαρό πρόβλημα ή στην κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να ζει σε άλλη πόλη ή χώρα και αυτός είναι ο λόγος για πιο δυναμική επικοινωνία με διάφορα άτομα. Σήμερα, γενικά οι εκπλήξεις θα έρθουν από τους φίλους ή τους γνωστούς σας από διαφορετικά μέρη. Σήμερα, μην αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας θέματα με πείσμα ή ανυπομονησία καθώς εύκολα μια απλή παρεξήγηση που θα ξεκινήσει ουσιαστικά από εσάς, μπορεί να φέρει μια δοκιμασία στη σχέση σας.
Δίδυμοι – σήμερα μπορείτε να ταξιδέψετε, να αναπτύξετε επαφές διαφορετικής σημασίας με άτομα από κοντά ή μακριά.
Ζυγός – μια ημέρα σημαντικών αποφάσεων και βημάτων προς την κατεύθυνση της εξέλιξής σας ως άτομο, παρέχοντας σας υλική, αλλά και πνευματική άνεση και όχι μόνο.
Υδροχόος – σήμερα θα σας αρέσει να μιλάτε με φίλους ή να τους συναντάτε. Ωστόσο, μην χάνετε τον χρόνο σας παράλογα, καθώς αυτή η ημέρα είναι εποικοδομητική για την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, οι ενέργειές σας θα καθοριστούν από την αίσθηση ευθύνης και της στάσης σας για τα γεγονότα που θα συμβούν στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην εργασία. Σήμερα, αποφύγετε περιττές ανησυχίες, καθώς και καταστάσεις εξάντλησης. Συμμετέχετε σε θετικές για εσάς δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις θα δοκιμαστούν, ειδικά εκείνες που είναι πολύ ευαίσθητες και μπορούν να καταρρεύσουν με τον παραμικρό σεισμό. Για όσους εργάζονται, η Τρίτη παρουσιάζει αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με τη διάδοση πληροφοριών, κουτσομπολιά ή ίντριγκες.
Καρκίνος – σήμερα θα πρέπει να πάτε κάπου ή να συναντήσετε κάποιον.
Σκορπιός – μια περίπλοκη μέρα, οπότε μην κοιτάτε με κάθε κόστος να είστε στην πρώτη γραμμή των καταστάσεων, να ξεχωρίζετε, να είστε ηγέτες. Μείνετε καλύτερα στο παρασκήνιο.
Ιχθείς – οι λόγοι για χαρά σήμερα μπορούν να είναι κυρίως τα αισθηματικά σας και οι νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή απροσδόκητων συναντήσεων.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com