Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 24/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Συνεχίζεται για άλλη μια μέρα η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ξεκίνησε από τις 21 Μαΐου! Επηρεάζει την ζωή μας με έναν ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο από τη θέση που βρίσκεται σήμερα ο Ποσειδώνας. Νοιώθουμε πιο ευάλωτοι και αυτό μπορεί να μεταφραστεί μέσα από διάφορες καταστάσεις όπως φοβίες, τάσεις αυτοκαταστροφής, κατανάλωση ουσιών κτλ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα φαρμάκων, ενώ και οι μετακινήσεις μας θέλουν προσοχή! Εύθραυστο νευρικό σύστημα, ανησυχίες από τα αδέλφια ή άλλα κοντινά πρόσωπα είναι πιθανά! Η επικοινωνία θα είναι επίσης ένα πρόβλημα, οπότε προσέξτε τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στο διαδίκτυο, μιας και οι παρανοήσεις, οι παρεξηγήσεις και οι ψεύτικες ειδήσεις θα είναι πρώτα στη λίστα των προβλημάτων. Τέλος, καλό θα ήταν να μην ακούτε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις τώρα!
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί…


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Η Δευτέρα δεν είναι μόνο η αρχή μιας νέας εβδομάδας εργασίας, αλλά και ένα νέο στάδιο πνευματικής ανάπτυξης για όσους από εσάς έχετε συνειδητοποιήσει την ανάγκη να καλλιεργήσετε τη γνώση της Γης και του Σύμπαντος, πέρα ​​από αυτό που γράφουν οι επίσημες πηγές. Ανακαλύψτε τον κόσμο γύρω σας σήμερα με τις δικές σας αισθήσεις. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις άλλες καθημερινές σας ευθύνες στο σπίτι και στην εργασία. Ωστόσο, βρείτε αρκετό χρόνο για τα πάντα, ακόμα κι αν πρέπει να στερηθείτε κάποιες απολαύσεις. Αυτή η μέρα θα απαιτήσει από εσάς να βάλετε μια γραμμή σε ορισμένες δραστηριότητες ή σχέσεις από το παρελθόν σας και να δείξετε πολύ πιο τολμηροί ως προς το μέλλον που θέλετε να χτίσετε για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η μέρα δεν θα ευνοήσει νομικά θέματα. Σήμερα θα έχετε μια καλή στιγμή για ειλικρινείς συνομιλίες σε θέματα που έχουν προκαλέσει σύγκρουση ή ένταση τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα πάνε στο παρασκήνιο όπου αυτό είναι δυνατόν. Να είστε προσεκτικοί με αγνώστους ή πρόσφατους γνωστούς που προσπαθούν να σας ενοχλήσουν για κάποια οικονομικά θέματα, με όποιο τρόπο και αν το κάνουν αυτό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα είναι μια σημαντική μέρα για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Τα καλά αποτελέσματα θα μπορούν να αναμένονται από όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται να λάβετε μια απόφαση σχετικά με μια συνομιλία ή συνάντησή επαγγελματικού ή επιχειρηματικού χαρακτήρα. Η ημέρα παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εμπειρίες που θα καθορίσουν την εξέλιξη της ζωής σας τις επόμενες εβδομάδες.


Κριός – μην αγνοείτε τα προβλήματά σας, βασιζόμενοι ότι κάποια στιγμή θα λυθούν και τα αφήνετε για το μέλλον. Έχετε δύσκολες συνομιλίες, λάβετε δύσκολες αποφάσεις και καθαρίστε το κακό από τη ζωή σας.
Λέων – οι προσδοκίες σας για αυτή τη μέρα δεν φαίνεται να παρεμποδίζονται από απροσδόκητα γεγονότα ή καταστάσεις. Είναι σημαντικό να έχετε αρμονία στη ζωή σας και αυτός πρέπει να είναι ο σημαντικός σας στόχος κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.
Τοξότης – σήμερα θα έχετε μια καλή στιγμή για ειλικρινείς συνομιλίες. Μερικά από τα δυνατά γεγονότα της ημέρας θα σχετίζονται με ανθρώπους ανήκουν στα εξής ζώδια : Ζυγός, Υδροχόος ή Δίδυμοι.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αν και δεν θα συμβούν όλα όπως τα σχεδιάζετε, αυτή η μέρα θα είναι επιτυχημένη και παραγωγική για εσάς. Θα έχετε μια ευκαιρία ή τύχη σε μια σημαντική στιγμή ή κατάσταση. Περιμένετε μια έκπληξη στο σπίτι σας σχετικά με ένα γεγονός που συνέβη τις τελευταίες ημέρες.

Ταύρος – θα είναι δύσκολο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας για σήμερα και αυτό πιθανότατα οφείλεται σε κάποιες ημιτελείς εργασίες που σας σταματούν ή σε ανεπίλυτες παρανοήσεις και προβλήματα στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους.
Παρθένος – θα έχετε μια δυναμική και πολυάσχολη μέρα. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι σε οποιαδήποτε απροσδόκητη κατάσταση.
Αιγόκερως – η υγεία σας θα σας δώσει ένα σημάδι που πρέπει να προσέξετε. Αλλάξτε μερικές κακές συνήθειες που έχετε και την επηρεάζουν αρνητικά.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις, ακόμη και να επωφεληθείτε από μια κατάσταση. Σήμερα να περιμένετε μια τηλεφωνική συνομιλία ή την εξέλιξη μιας άλλης εμπλοκής που σχετίζεται με ένα άτομο από άλλη τοποθεσία. Εάν έχετε προγραμματίσει μια συνάντηση, πιθανότατα θα την αλλάξετε ή θα την αναβάλλετε σήμερα. Σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να λάβετε μια απόφαση ή να απαντήσετε σε μια πρόταση.

Δίδυμοι – σήμερα θα κάνετε σχέδια με ή για ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από το περιβάλλον σας, για το οποίο θα έχετε μια σοβαρή αισιόδοξη στάση απέναντι στην επιτυχία που το άφορα. Μπορείτε να λάβετε ενδιαφέρουσες ειδήσεις σχετικά με ένα άτομο σήμερα.
Ζυγός – μην αφήσετε κάποιους να σας πουν ψέματα ή να σας εξαπατήσουν για πράγματα που είναι ασήμαντα ή ζητήματα σχετικά με το μέλλον σας και την γενική προοπτική της ζωής σας.
Υδροχόος – μια μέρα στην οποία θα έχετε περισσότερες συνομιλίες, επαφές, ανταλλαγή μηνυμάτων ή πληροφοριών και αυτό μπορεί να σας κουράσει γρήγορα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε πολύ ενεργητικοί και γεμάτοι επιθυμία να περάσετε αυτήν την ημέρα με παραγωγικές ενέργειες. Ανάλογα με τις συνθήκες θα προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας. Οι κοινωνικές σας επαφές σήμερα θα είναι κυρίως στο Διαδίκτυο ή μέσω διαφόρων μέσων επικοινωνίας. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με παιδιά ή νέους θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές ή μια ιδέα για την επίλυσή τους.

Καρκίνος – σήμερα μην επιβαρύνεστε με μεγάλες προσδοκίες για αυτήν την ημέρα. Προσπαθήστε απλά να παρακολουθήσετε τα γεγονότα και καλυτέρα από απόσταση.
Σκορπιός – εκπλήξεις σήμερα για εσάς. Η εξέλιξη της ημέρας θα καθοριστεί από τη γυναικεία επιρροή και την ενέργεια γύρω σας.
Ιχθείς – μια μέρα αγάπης είναι μπροστά σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Θα αναζητήσετε αγάπη με όλους τους δυνατούς τρόπους, άμεση συνάντηση, εικονική επικοινωνία κ.λπ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Μία απάντηση στο “Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 24/5”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com