Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 18/5

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα, δίνουν στη μέρα μας μια πιο γλυκιά και συναισθηματική χροιά! Απελευθερώνουν τα πιο όμορφα συναισθήματά μας και μας διευκολύνουν να δεχτούμε με συμπάθεια το λιγότερο, τα συναισθήματα των άλλων! Κάθε είδους αγάπης τώρα παίρνει μια άλλη διάσταση και υπόσταση! Θετική, συγχωρητική, ανταποδοτική. Παρασύρει η Αφροδίτη τον Χείρωνα που αποτραβήχτηκε από κάτι, ποιος ξέρει τι… πληγωμένος στον 7 οίκο και τώρα του απλώνει το χέρι για να τον βγάλει από το καβούκι ή το πείσμα του για να γεφυρώσει σχέσεις και καταστάσεις! Να βοηθήσει! Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα νοιώσετε περισσότερο αυτή την επίδραση!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Η Τρίτη θα σας ζητήσει να ενεργήσετε τολμηρά, φιλόδοξα, με σαφή σχέδια και στόχους. Μια μέρα που μπορείτε να παλέψετε για τη δική σας ευτυχία, για να επιτύχετε σημαντική επιτυχία στην εργασία ή στην επιχείρηση. Σήμερα θα απολαύσετε να μιλήσετε με φίλους, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο σπίτι σας, είτε έχετε μια ειδική περίσταση για αυτό, είτε όχι. Η μέρα μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες με ανθρώπους που ανήκουν στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Σήμερα, προσέξτε στις σχέσεις σας με γυναίκες που είναι μεγαλύτερες από εσάς. Μπορεί να σας εμπλέκουν με κάποιο τρόπο στα δικά τους προβλήματα και με διάφορες προσπάθειες να σας χειριστούν για να είστε στο πλευρό τους. Όπως έχω ήδη γράψει, σήμερα παλεύετε για τη δική σας ευτυχία και άνεση, κάτι που φυσικά δεν σημαίνει εγωισμό. Απολαύστε τις μικρές χαρούμενες στιγμές που θα σας φέρει η Τρίτη.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να ζήσετε πρακτικά χωρίς να επιβάλλετε την παρουσία ή τη γνώμη σας σε άλλους ανθρώπους. Αυτή θα είναι μια σοβαρή μέρα για την εφαρμογή σημαντικών αποφάσεων ή αλλαγών. Τα νέα ή μια συνομιλία με έναν φίλο θα σας γεμίσουν με ευχάριστα συναισθήματα ή προσδοκίες. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για επαφές με άτομα από διαφορετικά μέρη.


Κριός – σήμερα θα πρέπει να βοηθήσετε ή να αφιερώσετε χρόνο για έναν λόγο σε άτομα νεότερα από σας.
Λέων – η μέρα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των υποθέσεων σας που σχετίζονται με προϊόντα, αγαθά, αντικείμενα ή ακίνητα.
Τοξότης – μια υπέροχη μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και να συνειδητοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο μία από τις ιδέες σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια πολύ συναισθηματική και αγχωτική μέρα λόγω της ανάπτυξης διαφόρων απροσδόκητων γεγονότων. Πολλοί θα έχουν προσδοκία σχετικά με χρήματα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στιγμές άγχους. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα ή να εναρμονίσετε τις πρόσφατα προβληματικές σχέσεις.

Ταύρος – σήμερα να είστε υπομονετικοί, αποφύγετε τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις, χαμηλώστε τους τόνους και περιμένετε να περάσουν οι μικρές καταιγίδες.
Παρθένος – μπορεί να ενοχληθείτε ή να λυπηθείτε από δυσάρεστα νέα.
Αιγόκερως – σήμερα φροντίστε τη δική σας υγεία και αποφύγετε τη σωματική, ψυχική πίεση, το αλκοόλ ή την κατάχρηση ναρκωτικών, την χορήγηση φαρμάκων (αν είναι η πρώτη φορά πχ που μπαίνετε σε μια θεραπεία).

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα χρειαστείτε μια πιο πρακτική κατανομή του προϋπολογισμού, ειδικά εάν υπάρχουν απρόσμενα έξοδα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο έργο. Η Τρίτη φέρνει καλά νέα ή οικονομικά γεγονότα.

Δίδυμοι – αυτή η μέρα θα είναι πιο αργή για εσάς από ό,τι θέλετε, αλλά μερικές φορές η επιτυχία εξαρτάται από τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων, οπότε υπομείνετε σήμερα.
Ζυγός – μια υπέροχη μέρα αν ξέρετε τι θέλετε και πώς να το επιτύχετε. Μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας, να είστε μαχητικοί, αλλά ανθρώπινοι .
Υδροχόος – αυτή η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, συναντήσεις ή συνομιλίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ενέργειές σας. Σήμερα πρέπει να γνωρίζετε τους στόχους σας και να είστε πιο φιλόδοξοι για να τους επιτύχετε. Η υγεία ενός αγαπημένου ή φίλου μπορεί να είναι ανησυχητική. Σήμερα θα μπερδευτείτε από τα όνειρα που θα έχετε με ανθρώπους που δεν βρίσκονται στη ζωή, το νόημα ή τον λόγο που τους ονειρεύεστε. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συγκεντρώσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα μωρό.

Καρκίνος – προγραμματίστε πράγματα σήμερα που είστε σίγουροι ότι είναι εφικτά. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και βοήθεια.
Σκορπιός – θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντική συνειδητοποίηση σε θέματα εργασίας ή επιχείρησης.
Ιχθείς – να προσέχετε βιαστικές ή απερίσκεπτες ενέργειες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: