Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 15/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ


Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προσφέρει εύνοια στην μέρα για δημόσιες σχέσεις, για επαφή με κόσμο, για βόλτες και διασκέδαση. Ερωτική και ρομαντική διάθεση. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, Ταύροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Το τετράγωνό του με τον Δία που μόλις διανύει την μηδενική μοίρα των Ιχθύων, δίνει μια τάση φυγής από την πραγματικότητα, κίνδυνο από ουσίες, απογοήτευση, προσκόλληση σε λάθος ανθρώπους, ακόμα και σε ιδέες και όλα αυτά θέλουν προσοχή. Κίνδυνος και για οικονομικές απώλειες. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και λογική. Αυτή η διάθεση φέρνει συνήθως λαιμαργία, οπότε πολύ πιθανό κάποιοι να βρείτε διέξοδο μέσω του φαγητού! Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι τελευταίες ήμερες τρίτου δεκαημέρου, αρχές πρώτου δεκαημέρου !


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Το Σάββατο είναι σημαντικό να βρείτε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε, για να εναρμονίσετε τις σκέψεις και την ενέργειά σας. Οποιεσδήποτε δραστηριότητες ψυχής, θα είναι καλή για εσάς. Το Σάββατο, μην εμπλέκεστε σε σοβαρά πράγματα ή σε εκείνα για τα οποία δεν έχετε αρκετές πληροφορίες και γνώσεις. Σήμερα μπορείτε εύκολα να εξαπατηθείτε με παραπλανητικές πληροφορίες ή από τη γοητεία (όχι απαραίτητα ερωτικής) μιας νέας γνωριμίας (γυναικείας ή ανδρικής). Οι γυναίκες θα μπορούν να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους, για την άνεση του σπιτιού στο οποίο ζουν, για να ευχαριστήσουν ένα αγαπημένο πρόσωπο με μια ευχάριστη έκπληξη. Ήπια προβλήματα με ένα παιδί ή άτομα μικρότερα, που θα τα περάσετε γρήγορα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε, να σκέφτεστε και σίγουρα δεν θα έχετε τη διάθεση για σκληρή σωματική εργασία. Ίσως χρειάζεστε περισσότερο ξεκούραση σήμερα, οπότε δώστε στον εαυτό σας χρόνο για απολαυστικές δραστηριότητες, συνομιλίες ή συναντήσεις. Σήμερα μπορεί να έχετε παράξενα ή συναισθηματικά όνειρα που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Κριός – κάποια νέα σήμερα θα είναι σε θέση να σας εκπλήξουν και να είναι ο λόγος για ζωηρές συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς.

Λέων – ηρεμήστε και αφήστε να περάσει αυτή η μέρα χωρίς ανεπιθύμητες επιπλοκές.

Τοξότης – οι συναντήσεις ή οι επισκέπτες θα κάνουν τη μέρα σας ενδιαφέρουσα, δυναμική, γόνιμη.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τον προγραμματισμό ή την πραγματοποίηση συγκεκριμένων δεσμεύσεων που θα είναι σημαντικές κυρίως για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα έχετε αρκετή δουλειά στο σπίτι, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στην εφαρμογή και την ολοκλήρωσή της. Ένα γεγονός ή μια συνομιλία με φίλους ή συγγενείς μπορεί να είναι ένας λόγος για να περάσετε το βράδυ με ευχάριστη παρέα.

Ταύρος – πρέπει να αποφύγετε την αλαζονεία και τις ιδιοτροπίες, τόσο τις δικές σας, όσο και των παιδιών αν είστε γονείς .

Παρθένος – μια δύσκολη μέρα για εσάς, αλλά με τον αυτοέλεγχο και μια πιο φιλοσοφική άποψη των γεγονότων θα περάσετε από απώλειες ή επιπλοκές.

Αιγόκερως – σήμερα θα ενεργείτε καθοδηγούμενος κυρίως από τα δικά σας ενδιαφέροντα, ειδικά όταν πρόκειται για χρήματα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα προκύψουν ταξιδιωτικές ανησυχίες. Σήμερα θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας μιας γυναίκας που δεν ζει στο σπίτι σας. Τα Σάββατα, να είστε προσεκτικοί σε αλληλογραφία, μηνύματα, διαδικτυακές ή τηλεφωνικές συνομιλίες με άτομα που δεν γνωρίζετε προσωπικά. Μια καλή ανάπτυξη θα έχει καλή επίδραση σε μια ρομαντική και οικεία σχέση με έναν σύντροφο εκτός της πόλης ή της χώρας σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα απολαύσετε τη συνάντηση και τη συζήτηση με φίλους.

Ζυγός – οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με μια ποικιλία ανθρώπων ή σχεδίων. Μην αφήνετε τη θλίψη να σας καταβάλλει, γιατί όλα θα αναπτυχθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Υδροχόος – μια σημαντική μέρα στην οποία οι ευθύνες σας θα είναι μεγαλύτερες.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας ή στο σπίτι σας και χρησιμοποιήστε κάθε ευκαιρία για να βγείτε έξω. Μια βόλτα στη φύση, σε ενδιαφέροντα μέρη, θα είναι η καλύτερη για εσάς, αλλά μια συνάντηση με φίλους θα είναι επίσης μια καλή ιδέα. Είναι πιο σημαντικό σήμερα να δημιουργήσετε περισσότερη ποικιλομορφία στην καθημερινή σας ζωή και να διασφαλίσετε μια ενεργή κοινωνική ζωή. Το Σάββατο, μπορεί να ανησυχήσετε για την υγεία ενός μέλους της οικογένειας ή του κύκλου συγγενών ή φίλων.

Καρκίνος – μια καλή μέρα για να μιλήσετε και να σχεδιάσετε μελλοντικές ενέργειες που θα απαιτούν χρήματα.

Σκορπιός – σήμερα θα έχετε την τάση να αφήσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε άλλους ανθρώπους στην οικογένειά σας ή στην εργασία σας.

Ιχθείς – οι οικογενειακές σας δεσμεύσεις σήμερα θα αφορούν συνομιλίες, που προγραμματίζουν σημαντικές εργασίες που θα απαιτήσουν πιο σοβαρή προσοχή την επόμενη εβδομάδα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: