Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 8/5

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη σε όψη ακριβείας, με ένα όχι καλό τετράγωνο χαρακτηρίζει την ημέρα! Σχέσεις αισθηματικές θα φτάσουν στα όρια και πολλές θα τα σπάσουν, ενώ πιθανή αιτία εκτός από τον εγωισμό και την απαίτηση, μπορεί να είναι και η απιστία. Σίγουρα όλα κινούνται με υπερβολικό συναισθηματισμό που δεν εκφράζεται θετικά, αλλά μάλλον επιπόλαια. Νοιώθουμε να φτάνουμε στα όριά μας και σαφώς υπάρχει μια κούραση ψυχής, κάτι που μπορεί να φέρει δύσκολες καταστάσεις. Η έντονη ανάγκη για shopping-therapy θα μπορούσε να σας στοιχίσει πολύ και να ξεπεράσετε το επιτρεπτό μετανιώνοντας, αλλά κατόπιν εορτής! Η λαιμαργία και η απερισκεψία σήμερα μπορεί να επιβαρύνει την υγεία. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών του τρίτου δεκαημέρου και των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου, θα επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή την όψη, άρα προσοχή και σύνεση!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Το Σάββατο, ελπίζω να ξυπνήσετε με την αίσθηση ότι μια δουλειά έγινε καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ακόμα κι αν έχετε βιώσει κάποια απογοήτευση στις προσωπικές σας υποθέσεις, να ξέρετε ότι έχει νόημα. Ίσως υπάρχουν περισσότερα να μάθετε. Ίσως αυτό που θέλατε δεν προοριζόταν για εσάς. Ζούμε σε μια εποχή που η ανάπτυξη πρέπει να είναι μέσα μας, όχι έξω σε σπίτια, αυτοκίνητα, ακριβά πράγματα και ούτω καθεξής. Μπορούν να είναι μέρος της παρουσίας μας στη Γη, αλλά δεν πρέπει να είναι στόχος. Όχι σε αυτούς τους πολύ έντονους καιρούς. Η μέρα φέρνει διάφορες ενδιαφέρουσες καταστάσεις που ορισμένοι από εσάς μπορεί να πάρουν ως ευκαιρία ή μια νέα ευκαιρία να αναπτυχθούν σε έναν τομέα της ζωής, αγάπη, οικογένεια, φιλίες. Η υγεία μπορεί να εμφανιστεί ως ένα απροσδόκητο πρόβλημα στο σπίτι ορισμένων από εσάς και να δημιουργήσει σοβαρό άγχος και πανικό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα απογοητευτείτε από τα ψέματα, τους χειρισμούς ή τα λάθη και τις παραλείψεις κάποιου. Όσο πιο γρήγορα βγείτε από αυτήν την κατάσταση, τόσο καλύτερες πιθανότητες θα έχετε για κάτι θετικό και πολλά υποσχόμενο για εσάς και την οικογένειά σας. Τα καλά νέα το Σάββατο θα αφορούν χρήματα ή άλλα σημαντικά ενδιαφέροντα.

Κριός – Οι επιλογές που κάνετε τώρα, θα έχουν τεράστιες συνέπειες για το μέλλον σας, οπότε φροντίστε να μελετήσετε προσεκτικά κάθε σκέψη και δράση, για να ελέγξετε ότι συμφωνούν με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Θα επωφεληθείτε από τις συμβουλές των άλλων, καθώς αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να λάβετε τη σωστή απόφαση όταν έχει σημασία. Στη σχέση σας, μερικά πράγματα σας απογοητεύουν. Αν δεν μπορείτε να τα λύσετε μόνοι σας, μιλήστε με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις μαζί. Αυτή γενικά δεν θα είναι η πιο επιτυχημένη μέρα σας, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ξεκούραση και διασκέδαση. Διατηρήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και το πορτοφόλι σας ασφαλή όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο.

Λέων – Η τρέχουσα αισιόδοξη διάθεσή σας και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας, σημαίνουν ότι μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις πτυχές της ζωής σας που δεν σας ευχαριστούν πλέον και να τις αντικαταστήσετε με πράγματα περισσότερο σύμφωνα με τα ιδανικά σας. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε σήμερα πριν λάβετε μια σημαντική απόφαση. Αφήστε τα συναισθήματά σας στο παρασκήνιο!

Τοξότης – Παλεύετε με πάρα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης και να αποτύχετε δραματικά! Προσπαθήστε να βρείτε ένα σχέδιο, με το οποίο μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα πράγμα κάθε φορά, χωρίς πανικό ή άγχος. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα εκπληρώσετε όλα τα καθήκοντά σας ένα προς ένα και θα απαλλαγείτε από αυτά μια για πάντα. Μόλις τα πράγματα χαλαρώσουν λίγο, θα έχετε την ευκαιρία να αποτιμήσετε τη ζωή σας και να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή. Μην αφήσετε το άγχος σας να δηλητηριάσει αυτό που έχετε με τον/την αγαπημένο/η. Η σχέση σας είναι πολύτιμη. Προσπαθήστε να το προστατέψετε από την καθημερινή φθορά. Τα απροσδόκητα έξοδα είναι βέβαιο ότι θα ασκήσουν επιπλέον πίεση στα οικονομικά σας. Θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα, αλλά θα χρειαστείτε ρεαλισμό σε αυτό που προσπαθείτε.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα εστιάσετε την προσοχή σας στην πραγματοποίηση των προκαταρκτικών σας σχεδίων και συναντήσεων. Πολλοί από εσάς σήμερα θα εμπλακείτε σε ένα σημαντικό γεγονός ή θα ζήσετε ειδικά συναισθήματα με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Η μέρα φέρνει καλή τύχη και ενδιαφέρουσες εμπειρίες, αλλά να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας.

Ταύρος – Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σήμερα! Υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις και ευκαιρίες ανάπτυξης που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε ένα λαμπρότερο μέλλον. Να είστε προετοιμασμένοι έτσι ώστε να μπορείτε να αναλάβετε άμεση δράση και να μην χάσετε καμία ευκαιρία. Αισθάνεστε ήρεμοι και η μέρα σας ξεδιπλώνεται χωρίς σημαντικά δρώμενα. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο στην εργασία, αλλά θα καταφέρετε να γυρίσετε τα πράγματα προς όφελός σας εάν μείνετε ήρεμοι. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα και αναδιοργανώστε τον εαυτό σας σύμφωνα με αυτό που βλέπετε. Αυτό θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με σύνεση και να λάβετε αποφάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν πολύ ευεργετικές. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ένα απροσδόκητο δώρο, ειδικά αν γιορτάζετε γενέθλια.

Παρθένος – Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα και θα πρέπει να παραμείνετε πειθαρχημένοι και οργανωμένοι για να τσεκάρετε τα πάντα από τη λίστα σας. Θέτετε στον εαυτό σας υψηλά πρότυπα, αλλά γνωρίζετε ότι όποτε βάζετε το μυαλό σας σε κάτι, μπορείτε πάντα να το καταφέρετε. Η ερωτική σας ζωή λαμβάνει μερικές χαρούμενες ακτίνες από τα αστέρια σήμερα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Η επιμονή σας θα αποδώσει σήμερα, καθώς θα ολοκληρώσετε ό,τι έχετε αναλάβει να κάνετε. Μια σύγκρουση θα αποκαλύψει κάποια κρυμμένα συναισθήματα ή καταστάσεις από το παρελθόν.

Αιγόκερως – Σας ζητήθηκε να αναλάβετε πολλά καθήκοντα και ευθύνες και αισθάνεστε ανυπόμονοι, βιαστικοί να απαλλαγείτε από αυτά, αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη δυνατή στάση. Πρέπει να κρατήσετε τα νεύρα σας και να είστε υπομονετικοί. Με αυτόν τον τρόπο θα βγείτε στην κορυφή. Ξέρετε ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή στρατηγική. Τα πράγματα είναι δύσκολα στη σχέση σας και οι πλανήτες μόνο δυσκολεύουν την κατάσταση σήμερα. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί μια παρανόηση, οπότε να είστε προσεκτικοί. Έχετε την ευκαιρία να αντισταθμίσετε όλα τα προηγούμενα λάθη σας στη δουλειά σήμερα. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε τα πράγματα που έχουν κολλήσει, σας κρατούν πίσω και σας ενοχλούν καιρό τώρα. Θα καθορίσετε τις ενέργειές σας σύμφωνα με τις οικονομικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ενεργήστε ειλικρινά, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι αρκετά δυσάρεστες για εσάς.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε ανησυχίες σχετικά με τα προβλήματα υγείας ή συγγενή ή οικογενειακού φίλου. Σήμερα μπορεί να αναστατωθείτε από μια δυσάρεστη επίσκεψη από ένα άτομο που θα φαίνεται θυμωμένο ή ανήσυχο για κάτι. Είναι δυνατόν να αναβάλλετε ένα ταξίδι ή να αλλάξετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Δίδυμοι – Η ήμερα θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεριζώσετε την απαισιόδοξή σας άποψη και να δείτε τη ζωή σας από μια πολύ πιο θετική προοπτική. Θα πάρετε το θάρρος να ξεκινήσετε σχέδια και ιδέες που δεν τολμούσατε στο παρελθόν, φοβούμενοι την αποτυχία. Με σωστή οργάνωση και γαλήνια στάση όλα θα τελειώσουν καλά. Η συνεχής διαμάχη που μαστίζει τη σχέση σας, έχει φέρει τα πράγματα σε μια κρίσιμη φάση. Συνειδητοποιείστε ότι απαιτείται τώρα δράση, αλλιώς είναι πιθανό να διαλύσετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας. Σε μεγάλο βαθμό σήμερα οι πράξεις και οι σχέσεις σας θα επηρεαστούν από ανθρώπους που ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Ζυγός – Οι συνθήκες είναι τελικά τέλειες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σας ενοχλούν εδώ και λίγο καιρό. Μόλις απαλλαγείτε από αυτά, μάθετε το μάθημά σας και μην αφήσετε τα πράγματα να ξεφύγουν ξανά. Μην αφήνετε τα προβλήματα να γίνουν χρόνια. Η καθημερινή σας δουλειά σας προκαλεί πολύ άγχος, αλλά καλό θα ήταν να μην το μεταφέρετε στον σύντροφό σας, επειδή αυτό εξασθενεί τη σχέση σας. Επιλέξτε να τα αντιμετωπίσετε μόλις εμφανιστούν. Στη δουλειά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας και να αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων. Όλα τα προβλήματά σας φαίνεται να είναι παρελθόν και έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άγχος. Μην διστάσετε να προχωρήσετε! Τα οικονομικά σας είναι υπό μεγάλη πίεση. Σήμερα διαβάστε, αναζητήστε πληροφορίες σημαντικές για εσάς, αναπτύξτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, χτίστε!

Υδροχόος – Τα αστέρια ανοίγουν δρόμους για να εφαρμόσετε τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Σύντομα θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα και αυτό θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και δυναμισμό, βοηθώντας σας να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Τα πάντα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή και όλα θα είναι ακόμη καλύτερα αν αναιρέσετε τυχόν ασήμαντα θέματα που έχετε την τάση να ασχολείστε. Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε στη δουλειά, αλλά θα πρέπει να μείνετε ήρεμοι και να προσπαθήσετε να λύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, ήρεμα και χωρίς πανικό. Εάν αφήσετε τα συναισθήματά σας να ξεφύγουν, θα καταλήξετε να πάρετε λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σας θα πάψουν να είναι τέτοια αιτία στρες. Επιτέλους μπορείτε να εξοφλήσετε προηγούμενα χρέη, να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Τα χρήματα θα είναι η προτεραιότητά σας για κάποιο λόγο ή λόγω των υψηλότερων εξόδων που θα κάνετε σήμερα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε ή να εφαρμόσετε μερικά από τα σχέδιά σας που σχετίζονται με την προσωπική ή την οικιακή σας ζωή. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για αγορές και για όσους ασχολούνται με υλικές και περιουσιακές υποθέσεις. Σήμερα, τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τη δραστηριότητά σας, οπότε κινητοποιήστε όλη σας τη δύναμη, τα σχέδια και τη δουλειά σας. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να αντιμετωπίσετε αμφιβολίες ή υποψίες σχετικά με τις ενέργειες του συντρόφου σας, μπορεί να γίνει μια προσπάθεια να σας χειριστεί για να λάβετε μια απόφαση με την οποία γενικά δεν συμφωνείτε.

Καρκίνος – Αν και τα πράγματα στη ζωή σας δεν πάνε καλά τον τελευταίο καιρό, η τύχη φαίνεται τώρα να είναι στο πλευρό σας. Θα εκπλαγείτε καθώς ό,τι είναι αρνητικό ή δυσάρεστο στη ζωή σας αρχίζει να εξαλείφεται. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας και δεν θα έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε για το μέλλον σας. Στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι όλα τα ροζ και στην πραγματικότητα βλέπετε τώρα ότι η προηγούμενη συμπεριφορά σας έχει φέρει τα πράγματα σε δύσκολο σημείο. Τα οικονομικά σας, δεν είναι στα καλύτερά τους, οπότε καθίστε και κάντε ένα σχέδιο για να τα ελέγξετε. Θα ήταν επίσης καλή ιδέα να αναζητήσετε πρόσθετες πηγές εισοδήματος. Γεμίστε αυτήν την ημέρα με συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους ή ομοειδή άτομα.

Σκορπιός – Περιμένατε τη σωστή στιγμή να δράσετε και να επιχειρήσετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινή σας ζωή για λίγο τώρα. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αισθανθείτε πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι. Μόλις ξεκουραστείτε και χωρίς άγχος, μπορείτε τελικά να ξεκινήσετε τους στόχους και τα έργα σας χωρίς περιττές ανησυχίες. Εκφράστε το δυναμισμό σας. Οι πλανήτες σας χαμογελούν σήμερα. Αυτό σας βοηθά να δείτε τη σχέση σας με ένα πιο θετικό φως και να μην αφήσετε καμία προσπάθεια για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Επαγγελματικά αυτή τη στιγμή αναδύονται νέες εξελίξεις που θα σας χαρίσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ακόμη πιο προσεκτικό χειρισμό και, πάνω απ’ όλα πειθαρχία. Μια υπέροχη μέρα για δράσεις που σχετίζονται με τα σχέδια και τις επιθυμίες σας.

Ιχθείς – Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη από νέες ευκαιρίες, που ξαφνικά εμφανίζονται στη ζωή σας. Αλλά θα πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση και να μην χάσετε στιγμή αν θέλετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Πρέπει να αναγνωρίσετε μια ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας και στη συνέχεια να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε βέβαιοι ότι θα δείτε στοιχειώδεις βελτιώσεις στη ζωή σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός αγαπημένου προσώπου σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο δίλημμα. Μια επιπλέον προοπτική ή δύο θα είναι πάντα χρήσιμη. Δυναμικά, σύντομα γεγονότα έρχονται αυτήν την ημέρα, αλλά θα αφήσουν κάποιο ίχνος πίσω.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com