Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 4/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Ερμής, ο πλανήτης των εμπόρων, των μετακινήσεων, της επικοινωνίας, περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επικοινωνία θα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Συμβάσεις, συνομιλίες πωλήσεων και συνομιλίες όλων των ειδών θα επηρεαστούν τώρα από την θετική, πλην όμως ασταθή και λίγο επιπόλαια ενέργεια του Ερμή! Στο ζώδιο της κυριαρχίας του, σίγουρα αισθάνεται δυνατός και πάντα δίνει ένα ισχυρό αποτέλεσμα για εμάς. Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί και Λέοντες, είναι ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτήν τη στιγμή.


Ο Ερμής συνεχίζει το τετράγωνό του με τον Δία, δίνοντας μια δύσκολη χροιά στα επαγγελματικά θέματα, αλλά και στα νομικά και γραφειοκρατικά. Μια μέρα που θέλει προσοχή, πιθανότητα για λάθος εκτιμήσεις, λάθος επενδύσεις, υπερβολή, κακή επικοινωνία. Δυσκολία σε πνευματικά θέματα, σε απόκτηση γνώσης, αλλά και στην επίτευξη στόχων, από κακή εκτίμηση και έκφραση. Προσέχουμε θέματα παιδιών και τα μεγάλα λόγια που μπορεί να είναι χωρίς αντίκρισμα! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, επηρεάζεστε περισσότερο, ενώ το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, φέρνει απογοητεύσεις ,περιορίζει, επιβάλλει κανόνες, δυσκολεύει τα οικονομικά και σίγουρα στερεί χαρά. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι Β’ δεκαημέρου, επηρεάζεστε περισσότερο.

Εργασία, υγεία, σκάνδαλα, πολιτική, οικονομικά… έχουν μια γλυκόπικρη γεύση, κάποιοι χάνουν την δουλειά τους, κάποιοι κερδίζουν εις βάρος άλλων, κάποιοι δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, κάποιοι χάνουν σε χρήμα, ενώ η δημόσια υγεία δείχνει πως ακόμα έχουμε δρόμο!


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Την Τρίτη θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία δράσης σε καθήκοντα και υποχρεώσεις από ότι χθες. Σήμερα, όλα όσα σχετίζονται με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις θα περάσουν από κάποια εξέλιξη, θα υπάρξει κίνηση σε ατομική κατεύθυνση για καθέναν από εσάς. Η μεγαλύτερη δυναμική σήμερα απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση από εσάς, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται παραλείψεις και λάθη λόγω βιασύνης ή απροσεξίας. Στη δουλειά σας, μην φοβάστε τις περισσότερες εργασίες ή τις αγχωτικές καταστάσεις. Θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε πιο ορθολογικά και να ενεργήσετε πιο πρακτικά. Θα αποτύχουν οι προσπάθειες να σας χειριστούν, ώστε να ενεργήσετε σε θέματα που δεν αποτελούν προτεραιότητα. Θα ξέρετε πώς να προστατεύσετε και να προστατευτείτε από τέτοιες «επιθέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αυτή τη ημέρα θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε και να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις που έχετε ήδη δώσει, καθώς η ανάπτυξη της ημέρας μπορεί να πάει σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από την αναμενόμενη. Θα προκύψουν διάφορα απροσδόκητα γεγονότα και περιστάσεις που θα απαιτήσουν προσαρμογή σε μια νέα κατάσταση. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια παραγωγική, σημαντική και ακόμη και ξεχωριστή μέρα για εσάς εάν μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα στις αλλαγές.

Κριός – Θέματα εργασίας και εισοδήματος σας απασχολούν σήμερα! Παλιές οφειλές σας επιβαρύνουν και ειδικά σε θέματα σπιτιού. Βλέπετε πιο ξεκάθαρα τώρα και αποφασίζετε να γίνετε πιο υπεύθυνοι για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Μια σειρά από λανθασμένες αποφάσεις, σημαίνει ότι έχετε τώρα πολλά να επιλύσετε και θα χρειαστεί χρόνος και προσπάθεια για να στρώσετε τα πράγματα. Σήμερα θα περιμένετε βοήθεια ή από κοινού δράση με άλλα άτομα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων και των δεσμεύσεών τους. Ο συγχρονισμός μεταξύ σας θα είναι πολύ σημαντικός.

Λέων – Τα πράγματα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα, οπότε καταφέρνετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ενοχλούν. Ως αποτέλεσμα αυτού, θα βρείτε τον εαυτό σας πολύ πιο ικανό να χαλαρώσετε και κατά συνέπεια θα απολαύσετε και πάλι τα απλά πράγματα της ζωής. Παρόλα αυτά, θα δυσκολευτείτε να αντέξετε κάποιο ‘’φορτίο’’ σήμερα. Θα είστε συναισθηματικά ασταθείς και θα έχετε δύσκολη ή περίπλοκη επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Οικογένεια, εργασία και αισθηματικά, θα σας περιβάλλουν με ένα πέπλο συγκρουσιακό.

Τοξότης – Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να καταγράψετε τη ζωή σας, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πού βρίσκεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι έχετε επιτύχει μέχρι τώρα και τι θέλετε ακόμα να στοχεύσετε. Μπορείτε να αξιολογήσετε ανθρώπους ανάμεσα στους φίλους και τους συμμάχους σας. Ήρθε η ώρα να καλέσετε, να ζητήσετε βοήθεια από φίλους ή να κάνετε χρήση των κοινωνικών σας συνδέσεων; Αυτά θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα, απελευθερώνοντάς σας από πράγματα που σας κρατούν πίσω, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Οργανωθείτε και σύντομα θα δείτε τα ολοκαίνουργια όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Σήμερα μια είδηση ​​ή προσφορά θα σας εκπλήξει, θα σας επιβαρύνει με μια νέα δέσμευση ή θα απαιτήσει μια υπόσχεση από εσάς.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή ημέρα για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον ευοίωνο χρόνο για να κάνετε πληρωμές ή να λύσετε οικονομικά μπερδέματα, για να επιτύχετε σημαντικές συμφωνίες. Οι πιθανότητες που θα σας δώσει η μοίρα σήμερα, δεν θα είναι τυχαίες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις αγνοείτε.

Ταύρος – Θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια, θα σας απασχολήσουν σήμερα και απαιτούν όλη σας την ενέργεια. Αυτή η ημέρα φέρνει στο φως προβλήματα που θα απαιτούν άμεση και τελική λύση. Ίσως να αισθάνεστε ότι πιέζεστε και ότι η υπομονή σας φθείρεται, αλλά μην τα παρατάτε. Η οικογένειά σας, σας χρειάζεται τώρα και ξέρετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε. Σήμερα θα πρέπει να μιλήσετε με άτομα νεότερα από εσάς. Αυτό θα έχει καλή επίδραση στη δική σας αυτοεκτίμηση.

Παρθένος – Θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια στην πορεία σας σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Συνεχίστε να ακολουθείτε μια σταθερή πορεία και τα πράγματα θα κυλήσουν σύντομα, επιτρέποντάς σας τελικά να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε όσο μένετε θετικοί και αποφασισμένοι να φτάσετε στο τέλος. Μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα κοντά ή μακριά.

Αιγόκερως – Έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας σήμερα και να επικεντρωθείτε στην υγεία, την εμφάνισή σας και τη συνολική σας ευημερία. Ξεκουραστείτε και ανανεώστε τον εαυτό σας. Όχι μόνο το αξίζετε, αλλά το χρειάζεστε πολύ! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε εσάς και τη ζωή σας, εξετάζοντας τη στάση σας σχετικά με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζοντας πού στέκεστε και με τις μπαταρίες σας πλήρως φορτισμένες, θα είστε σε θέση να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας χωρίς αμφιβολίες και δισταγμούς που σας κρατούν πίσω. Στο τέλος, θα δείτε ότι άξιζε την προσπάθεια, καθώς θα ανταμειφθείτε. Μια σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει μια δυσάρεστη κατάσταση από την οποία θα είναι δύσκολο για εσάς να βγείτε με μια μόνο δικαιολογία.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα ενδέχεται να έχετε απροσδόκητες δεσμεύσεις σχετικά με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Δυστυχώς, λίγα πράγματα μπορούν να ελεγχθούν από εσάς, καθώς η ανάπτυξή τους θα εξαρτηθεί από διαφορετικές συνθήκες ή από άλλους ανθρώπους. Πάνω απ’ όλα, αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι σας σήμερα. Οι οικονομικές υποθέσεις εκείνων από εσάς που έχουν καθυστερήσει ή ξεχάσει τις πληρωμές θα απαιτήσουν προσοχή.

Δίδυμοι – Σήμερα, θα προσπαθήσετε να βρείτε την ώρα και την ευκαιρία να συναντήσετε άτομα που θα βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, αφού έχετε φτάσει σε αδιέξοδο σε αρκετούς σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι συναντήσεις και οι επαφές με διαφορετικά άτομα, θα γεμίσουν το κύριο μέρος της ημέρας σας, αλλά θα υπάρξει κάτι που πρέπει να μάθετε, καθώς και να εμπλουτιστείτε με νέες ιδέες για ανάπτυξη.

Ζυγός – Οι απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας ξεπεράσουν. Κάνετε το καλύτερό σας για να μην αφήσετε αυτό να σας επηρεάσει αδικαιολόγητα, διαφορετικά θα χάσετε τον έλεγχο, τόσο του εαυτού σας όσο και της κατάστασης. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να είστε σίγουροι ότι θα προσαρμοστείτε και θα πάρετε τα καλά κομμάτια από αυτή τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μπροστά στα μάτια σας. Σήμερα μην φοβάστε να αγοράσετε κάτι προσωπικό για τον εαυτό σας ή να κάνετε ένα δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Υδροχόος – Θα κληθείτε να αναλάβετε ορισμένες ευθύνες σήμερα και ο ελεύθερος χρόνος σας θα εξατμιστεί. Έχετε ένα τόσο πλήρες πρόγραμμα σήμερα, που πρέπει να προετοιμαστείτε και να οργανωθείτε. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε κάθε θέμα αποτελεσματικά και χωρίς υπερβολικό άγχος και αν επιβαρυνθείτε πολύ σε κάποιο σημείο, ζητήστε βοήθεια από κοντινά σας πρόσωπα. Η απόστασή τους από τα προβλήματά σας, θα προσφέρει μια πολύτιμη ευρύτερη προοπτική, που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις σε ό,τι αντιμετωπίζετε. Η μέρα θα είναι δύσκολη για τους άντρες, οι οποίοι σήμερα θα πρέπει να ενεργούν με σύνεση στην πρόκληση ή την επίλυση προβλημάτων.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, ορισμένα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας θα συνεχίζουν να έχουν ακόμα πιο αργή ανάπτυξη, λόγω της σημασίας τους για το μέλλον σας. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια καλή είδηση ​​ή πρόταση. Η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη μέρα για ταξίδια ή μετακινήσεις, καθώς μπορεί να υπάρχουν διάφορες καθυστερήσεις, αλλαγές και μπορεί να έχετε πολύπλοκη επικοινωνία.

Καρκίνος – Η τύχη είναι σταθερά στο πλευρό σας, οπότε έχετε το θάρρος να αναλάβετε μερικούς κινδύνους και να ακολουθήσετε πραγματικά την επιθυμία της καρδιάς σας. Τολμήστε να ονειρευτείτε και να στοχεύσετε στα αστέρια! Εάν ακολουθήσετε μια λογική προσέγγιση και χτίσετε σταθερά από την αρχή, δεν υπάρχει απολύτως τρόπος να αποτύχετε. Η σχέση σας με ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα χρειαστεί προσοχή σήμερα.

Σκορπιός – Υπάρχει γενική αναταραχή στην ζωή σας και μέσα σας αυτή τη στιγμή και αυτό είναι σίγουρο ότι θα σας αποπροσανατολίσει και θα σας βγάλει από το πρόγραμμά σας. Πρέπει να μείνετε αποφασισμένοι και να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε ξανά το ρυθμό σας αργά ή γρήγορα. Βρίσκεστε στη σωστή πορεία, οπότε μην αφήνετε τίποτα ή κανέναν να σας ρίξει. Σήμερα δεν θέτετε υψηλούς στόχους για πραγματοποίηση. Εργαστείτε μόνο σε ρεαλιστικά εφικτούς στόχους.

Ιχθείς – Πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας σήμερα, για να βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Κάτι τέτοιο θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρόνο και να κάνετε μια νέα εκκίνηση όπου χρειάζεται, χωρίς να επηρεαστείτε από όλη την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, τη δύναμή σας και τη δική σας κρίση και ικανότητες και όλα θα αποδειχθούν όπως ακριβώς σχεδιάσατε. Η μέρα φέρνει καλά οικονομικά νέα ή οφέλη από οικονομικές ενέργειες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: