Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 22/4

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ
Το τρίγωνο του Ερμή – Vesta, θα δώσει μια όμορφη ενέργεια και θετικότητα στα προσωπικά μας, ενώ αργότερα η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό και ο Ερμής σχηματίζει ένα ημι-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς μας την έντονη τάση να μιλήσουμε, να πούμε πράγματα χωρίς αναστολές. Δεν φοβόμαστε να πάρουμε ρίσκα σε όλους τους τομείς της ζωής μας! Πολλά κουτσομπολιά κρύβει η μέρα, αλλά και ευκαιρίες από το πουθενά. Η σκέψη μπορεί να συννεφιάζει και να αναπολούμε μέσα στην ημέρα. Προσέξτε να λέτε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και να τα λαμβάνετε το ίδιο, καθώς οι παρερμηνείες είναι στο αστρολογικό μενού. Τέλος, η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι να περάσει αργά στο ζώδιο της Παρθένου… πιο συνεπής και υπεύθυνη!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
Η Πέμπτη μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για όσους από εσάς έχετε μάθει να εργάζεστε υπομονετικά, να χτίζετε προσεκτικά σχέσεις, να υλοποιείτε σημαντικά έργα με καλή προετοιμασία. Αυτή η μέρα φέρνει επιτυχία σε όσους από εσάς έχετε μάθει να επιτυγχάνετε τους στόχους σας με δουλειά και επιμέλεια, όχι με λόγια ή περιμένοντας κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά για εσάς. Η υγεία ενός γυναικείου ατόμου μέσα στην οικογένεια, νεαρού πιθανόν σε ηλικία, θα σας απασχολήσει, αλλά αποφύγετε τον πανικό, αναζητήστε ιατρική συμβουλή εγκαίρως και ακολουθήστε την προβλεπόμενη θεραπεία. Σήμερα, τα συναισθήματά σας πρέπει να παραμείνουν στο παρασκήνιο, διαφορετικά η απογοήτευσή σας μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστη. Οι συναντήσεις ή οι περιστάσεις για συγκεντρώσεις είναι πιθανές, αλλά είναι επιθυμητό να συμμορφώνεστε με την συγκεκριμένη κατάσταση και τους κανόνες της χώρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή ρίσκου ή αλαζονείας.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα επενδύσετε πολλά συναισθήματα και χρόνο στις διάφορες κοινωνικές επαφές σας, σε συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς σε διάφορες περιπτώσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη δημιουργία νέων φίλων και γνωριμιών, ανεξάρτητα από την απόσταση ή την εθνικότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, είναι δυνατόν να βιώσετε χωρισμό από φίλους λόγω ταξιδιού ή αλλαγών στη ζωή τους.

Κριός – μια δύσκολη μέρα για να προβλέψεις, γιατί ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας σήμερα, θα σας βρουν απροετοίμαστο. Οι παλιοί φίλοι θα ήταν υποστηρικτικοί και χρήσιμοι. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις παρατηρήσεις του συντρόφου σας. Πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να αποφεύγετε να κάνετε κάτι που θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Λέων – μια σημαντική μέρα για την εκπαίδευση ή την καριέρα σας. Μην σπαταλάτε χρόνο, πόρους ή ευκαιρίες σημαντικές για εσάς. Στην σχέση σας, θα ήταν καλή ιδέα να σταματήσετε να πιέζετε τον σύντροφό σας τόσο πολύ. Κανείς, ούτε καν εσείς δεν είναι τέλειος. Στα οικονομικά ωστόσο, ήσασταν πολύ επιπόλαιοι και έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο. Τώρα προσπαθήστε να το διορθώσετε!
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Τοξότης – οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να σας μπερδέψουν, να αλλάξουν τη γνώμη σας για άλλους ανθρώπους ή τα δικά σας σχέδια για το εγγύς μέλλον. Η ένταση θολώνει το μυαλό σας, καθώς προσπαθείτε να επιλύσετε προβλήματα εργασίας. Μπορείτε να χάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σήμερα στο σερφάρισμα στο κινητό ή στην παρακολούθηση τηλεόρασης, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τον σύντροφο, καθώς δεν θα δείξετε ενδιαφέρον να μιλήσετε μαζί του.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια επικοινωνιακή μέρα για εσάς, στην οποία θα λαμβάνετε πολλά μηνύματα ή θα έχετε περισσότερες τηλεφωνικές ή ιντερνετικές κλήσεις. Σήμερα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια και προσδοκίες, πιθανότατα λόγω της καλής προετοιμασίας σας. Θα έχετε ή θα μπείτε στην διαδικασία να οργανώσετε σημαντικά επερχόμενα γεγονότα στην οικογενειακή ή κοινωνική σας ζωή, στα οποία θα πρέπει να λάβετε μέρος.

Ταύρος – η προσοχή σας θα εστιαστεί στις ενέργειες και αποφάσεις ενός αντρικού ατόμου, πιθανόν νεαρής ηλικίας από την οικογένεια ή από τον κύκλο συγγενών – φίλων σας. Παρατηρήστε, αλλά μην παρεμβαίνετε εάν δεν σας ζητηθεί βοήθεια ή συμβουλή. Στην επαγγελματική σας ζωή, τα πράγματα ρέουν ομαλά. Συναντάτε νέους ανθρώπους που σας ωφελούν και ανοίγετε νέες πόρτες για εσάς. Οικονομικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Παρθένος – ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο για μια γυναίκα, να βοηθήσετε κάποιον να λύσει ένα πρόβλημα στο σπίτι ή να επιλέξει μια κατάλληλη αγορά για το νοικοκυριό. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στη δουλειά σας σήμερα και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν πρόκειται για τους συναδέλφους σας. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε κανέναν, γιατί υπάρχουν εκείνοι που παρακολουθούν κάθε σας κίνηση για λίγο τώρα, έτοιμοι να ‘’χτυπήσουν’’. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας και αποφύγετε τυχόν περιττές αγορές. Εστιάστε αντ’ αυτού, στην εκπλήρωση των οικονομικών σας ευθυνών, μια προς μια.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αιγόκερως – θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη επαφή με ένα άτομο από άλλη πόλη ή χώρα, με το οποίο θα μιλήσετε στο τηλέφωνο, στο διαδίκτυο ή θα έχετε μια προγραμματισμένη συνάντηση. Στην εργασία, υπάρχουν ορισμένα θέματα που δίνουν καθυστερήσεις και σας βαλτώνουν. Τα πράγματα ξεδιπλώνονται σχετικά ομαλά στη σχέση σας σήμερα. Φροντίστε να αφήσετε όλα τα προβλήματά σας στην πόρτα και να προστατέψετε την ερωτική σας ζωή από τυχόν στρες και ανησυχίες που προκύπτουν από τη δουλειά.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η Πέμπτη θα σας επιβαρύνει με ημιτελείς εργασίες από τις τελευταίες τρεις ημέρες. Θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να κάνετε πράγματα χωρίς καθυστέρηση. Είναι πιθανό ότι τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι από εσάς, είναι αποτέλεσμα εξαπάτησης ή χειραγώγησης από άτομα γύρω σας.

Δίδυμοι – το χαμηλό εισόδημα, οι νέες ευκαιρίες, οι ιδέες ή οι προτάσεις σήμερα μπορεί να κάνουν τη μέρα σας ενδιαφέρουσα και γεμάτη συναισθήματα. Οι αλλαγές που θα κάνετε σήμερα σε καταστάσεις, θα αποδειχθούν ευεργετικές όχι μόνο για τη ζωή σας γενικά, αλλά και για την υγεία σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ζυγός – θα έχετε λόγο να χαρείτε και θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανάλογη διάθεση γύρω σας. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που σας κράτησαν πίσω και αποτρέψαν την υλοποίηση των σχεδίων σας, τελικά υποχωρούν σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι είστε τελικά έτοιμοι να προχωρήσετε με πλήρη ταχύτητα και να επιτύχετε τους στόχους σας ανεμπόδιστα. Θα είστε ενθουσιασμένοι από νέα, πληροφορίες και περιστάσεις που προκύπτουν από το πουθενά.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Υδροχόος – σήμερα τα οικογενειακά σας καθήκοντα μπορεί να είναι περισσότερα από αυτά που περιμένετε ή θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε. Επιλέξτε εργασίες ανά σπουδαιότητα ή μεταφέρετε ορισμένες ευθύνες σε άλλο μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή η κουραστική έλλειψη προόδου που αντιμετωπίζετε, ξαφνικά αντικαθίσταται από γρήγορες και συναρπαστικές εξελίξεις! Βλέπετε τώρα τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται, σαν από ένα μαγικό χέρι και οποιαδήποτε προηγούμενη απογοήτευση και απόγνωση, αντικαθίσταται από μια αίσθηση ενθουσιασμού. Αυτή η αλλαγή του ρυθμού, σας φέρνει πραγματικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, δώστε περισσότερη φιλοδοξία στα σχέδια και τις ενέργειές σας την Πέμπτη, καθώς αυτή η ημέρα θα προωθήσει την πρόοδο στις πράξεις και τα καθήκοντά σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις ενέργειές σας και αποφύγετε την εξάρτηση από τις απόψεις ή την ανεπιθύμητη βοήθεια από άλλους.

Καρκίνος – μια υπέροχη μέρα κι ελπίζω να ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε, έτσι ώστε στο τέλος της ημέρας να αισθάνεστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Στην δουλειά, θα ήταν πιο συνετό να ακολουθήσετε μια συντηρητική προσέγγιση όταν πρόκειται να ρισκάρετε, γιατί η τύχη δεν φαίνεται να είναι στο πλευρό σας. Μπορείτε να πείτε κάτι εν αγνοία σας, που μπορεί να βλάψει τα συναισθήματα των μελών της οικογένειάς σας. Βρείτε το χρόνο να δώσετε συμβουλές και βοήθεια σε ένα κοντινό σας πρόσωπο, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Σκορπιός – σήμερα είναι καλό να επικεντρωθείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Επικεντρωθείτε στις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε, με σχετικά μικρές επισκευές όπως π.χ. το αυτοκίνητο σας ή άλλα θέματα. Το κλίμα είναι λίγο περίεργο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως θα είναι καλύτερα να κρατήσετε πράγματα για τον εαυτό σας σήμερα και να μην λέτε πολλά. Οποιαδήποτε συνομιλία πραγματοποιείτε με τον σύντροφό σας, θα καταλήξει σε σύγκρουση και σίγουρα δεν το θέλετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ιχθείς – η ημέρα θα είναι ενδιαφέρουσα ιδίως για τα αντρικά άτομα, τα οποία σήμερα μπορούν να ταξιδέψουν ή να κάνουν σημαντικές επαφές με άτομα κοντά και μακριά. Κάποια απροσδόκητα έξοδα που μπορεί να σας μειώσουν τον προϋπολογισμό. Να είστε προσεκτικοί με εκείνους που σας προσελκύουν τώρα, καθώς δεν έχουν τα ίδια συμφέροντά με τα δικά σας. Αποφύγετε τυχόν παγίδες.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: