Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 10/4

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Άλλη μια μέρα που συνεχίζει να μας επηρεάζει το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα, που έδωσε το στίγμα του στις 8 Απριλίου δίνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κοινωνικά και ατομικά (ανατρέξτε στις προβλέψεις 8/4).
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, όπως και σε ζητήματα εκπαίδευσης και θα σας δώσει λύσεις από εκεί που δεν τις περιμένετε. Η σκέψη θα είναι πιο θετική και αυτό θα βοηθήσει στην συνεργασία. Είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε και να έρθετε σε επαφή με άτομα μεγάλης ηλικίας ή άτομα που κατέχουν μια θέση ισχύος ή κάποιο αξίωμα (επηρεάζονται περισσότερο οι πρώτες ημέρες του Β’ Δεκαημέρου).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ


(Δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, οπότε η βαθμολογία είναι στα χθεσινά επίπεδα).
Το Σάββατο, κάποιες ευνοϊκές τάσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο ενδιαφέροντα πλάνα για τα θέματα που σας απασχολούν. Όλα εξαρτώνται από το αν έχετε το θάρρος να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και την προσωπική σας πρόοδο. Μερικές φορές δεν αρκεί να έχουμε μόνο φιλοδοξία, τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τη βούλησή σας να ολοκληρώσετε πράγματα. Σήμερα μπορείτε να έχετε ενδιαφέρουσες και εφικτές ιδέες που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία σας. Η απογοήτευση που βιώσατε από έναν άνδρα πριν από λίγο καιρό, θα ξεκαθαριστεί και θα ξεχαστεί με μια καλή πράξη ή με μια σημαντική βοήθεια από το ίδιο άτομο. Ωστόσο, για μερικούς από εσάς, κακές ειδήσεις που αφορούν μια γυναίκα μπορεί να είναι η αιτία να βιώσετε διάφορα συναισθήματα και καταστάσεις. Το Σάββατο θα έχετε σίγουρα καθήκοντα και δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με συγγενείς ή γείτονες. Μερικά από αυτά θα είναι ευχάριστα, ενώ άλλα θα προκαλέσουν πρόσθετα προβλήματα ή νέες υποχρεώσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για τα αισθηματικά σας και για την εναρμόνιση των προσωπικών σας σχέσεων. Το Σάββατο, το σπίτι σας θα είναι σημαντικό και θα σας δώσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που είναι τόσο σημαντική για εσάς. Σήμερα θα εξετάσετε διαφορετικές επιλογές για την ανάπτυξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων.

Κριός – σήμερα μπορείτε να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε ή να υποδεχτείτε επισκέπτες σπίτι σας, που θα κάνουν μια απόσταση για να έρθουν, να κάνετε ευχάριστες ή χρήσιμες επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Λέων – φροντίστε τον εαυτό σας. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, ξεκουραστείτε. Εάν έχετε ημιτελείς εργασίες, μπορείτε να τις ολοκληρώσετε χωρίς να πιεστείτε όμως. Αποβάλλετε την ένταση από μέσα σας και πάνω απ’ όλα, εξαλείψτε την αιτία της εμφάνισής της, στο βαθμό που εξαρτάται από εσάς.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – θα σας αρέσει να μιλάτε σε άτομα που ανήκουν στον κύκλο των φίλων σας ή σε άτομα που σκέπτονται όπως εσείς, γύρω από μια ιδέα ή με κάποια συγκριμένη αφορμή. Σήμερα, μην αγνοείτε τις προσπάθειες και την επιθυμία άλλων ανθρώπων να είναι φιλικοί μαζί σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα αισθανθείτε εσωτερική δυσαρέσκεια, πάνω από όλα με τον εαυτό σας. Μικρές εισπράξεις μετρητών είναι δυνατές. Οι σημερινές πληροφορίες από κοντά ή μακριά θα είναι σημαντικές για τα σχέδιά σας, σχετικά με την επόμενη εβδομάδα.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε περισσότερες εργασίες να εκτελέσετε. Για όσους εργάζεστε σήμερα, οι υποχρεώσεις θα είναι τόσο πολλές, που η ημέρα δεν θα είναι αρκετή.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας λόγω της αδυναμίας σας να επικοινωνήσετε σωστά με τα άτομα γύρω σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αιγόκερως – και σήμερα οι οικονομικές σας υποθέσεις θα καταλάβουν τις περισσότερες από τις σκέψεις και τα σχέδιά σας. Ένα σημάδι αλλαγής σε αυτό τον τομέα είναι πιθανό, αλλά το μέγεθος της αλλαγής θα ποικίλει ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα δώσει μια νέα εξέλιξη των παλιών σας προβλημάτων. Αυτό θα γίνει αισθητό οικονομικά. Σήμερα, πολλοί θα λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια ή την εργασία. Εάν ταξιδεύετε σήμερα, θα υπάρξει μια στιγμή έντασης που μπορεί να ξεπεραστεί γρήγορα.

Δίδυμοι – πολύ άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας που θα σας επηρεάσει άσχημα. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε διαφορές και συγκρούσεις που θα προκαλέσει κάποιος άλλος γύρω σας. Η απάντησή σας θα είναι απροσδόκητη, αλλά και πολύ βίαιη ή απότομη .
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ζυγός – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να επικοινωνήσετε και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα και χρήσιμα άτομα. Σήμερα, η κίνηση ορισμένων από τις ιδέες και τα σχέδιά σας, θα εξαρτηθεί από τις συνομιλίες και τις επαφές σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Υδροχόος – θα έχετε συγκεκριμένα σχέδια και προσδοκίες για αυτήν την ημέρα. Οι σκέψεις και οι ενέργειές σας θα επικεντρωθούν στην πραγματοποίησή τους. Δράστε, αλλά όχι με παρωπίδες.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είναι μια δύσκολη μέρα, γιατί θα σας ζητήσει να δείξετε μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης και ενσυναίσθηση για τον πόνο ή τα προβλήματα των άλλων. Αυτή θα είναι μια δύσκολη μέρα για ταξίδια ή μετακινήσεις, καθώς είναι πιθανή μια απογοήτευση ή άλλη ασυμφωνία σε σχέση με τα αρχικά σας σχέδια και προσδοκίες.

Καρκίνος – θα είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς, καθώς οι εξελίξεις καταστάσεων δεν θα είναι σύμφωνες με τα δικά σας σχέδια και δύσκολα θα μπορούν να ελεγχθούν από εσάς.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – μια κατάσταση ή ένα γεγονός που αφορά για κάποιους ένα μωρό, ενώ για άλλους ένα γυναικείο πρόσωπο, θα χαρακτηρίσει την μέρα σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ιχθείς – θα είναι μια μέρα για ερωτικές καταστάσεις, αλλά και οικογενειακές. Μπορείτε να δώσετε πολλά στους ανθρώπους που αγαπάτε, εφόσον οι ενέργειές σας δεν σχετίζονται με το να περιμένετε να λάβετε κάτι από το άτομο στο οποίο απευθύνονται τα συναισθήματά σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: