Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 9/4

Αστρολογικές προβλέψεις

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
Η όψη τετραγώνου Άρη –Ποσειδώνα σε ισχύ και σήμερα (διαβάστε αναλυτικά τη σημασία της στις χθεσινές προβλέψεις).
Υπερβολικός συναισθηματισμός, δυσκολία σωστής εκτίμησης των καταστάσεων, μυστικές κινήσεις, έλλειψη λογικής, αυταπάτες, καταστάσεις αυτοκαταστροφικές και απώλειες, είναι μερικά από τα θέματα που χρειάζονται προσοχή.
Ο Άρης σε τετράγωνο με την Σελήνη και η ψυχική και συναισθηματική διάθεση δεν είναι καλή. Υπάρχουν νεύρα, εσωτερική αναστάτωση, δραματικότητα, απότομες ψυχικές μεταβολές, λάθος έκφραση. Είναι καλό να υπάρξει ηρεμία, να μη παρθούν αποφάσεις εν θερμώ, να αποφευχθούν αν γίνεται συναντήσεις που είναι σημαντικές. Ψυχραιμία είναι το μυστικό (επηρεάζονται περισσότερο τέλη Β’ Δεκαημέρου και οι πρώτες ημέρες Γ’ Δεκαημέρου).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Είναι σημαντικό να νοιώσετε πως έχετε ολοκληρώσει αν όχι όλα όσα θέλατε ή έπρεπε, ένα μεγάλο μέρος των εργασιών και των σχεδίων σας που έπρεπε να κάνετε μέσα στην εβδομάδα, ώστε να νοιώσετε πιο άνετα, με συναισθηματική και διανοητική σταθερότητα και ικανοποιημένοι ουσιαστικά. Εάν το πετύχετε αυτό, σήμερα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα μπορείτε να παρέχετε ευνοϊκό χρόνο για την αγάπη, για την ψυχαγωγία και τις μετακινήσεις σας, για συμμετοχή σε διάφορες κοινωνικές ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ανάπτυξη γνώσης σε συγκεκριμένους τομείς. Τα λάθη και οι ευαίσθητες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα, θα οφείλονται σε εκδηλώσεις υπερβολικής συναισθηματικότητας, ευαισθησίας, σπατάλης χρόνου και ενέργειας. Θα είστε σε θέση να βρείτε μια λύση ή διέξοδο σε μια οικονομική κατάσταση ή ένα σημαντικό έγγραφο. Όσοι από εσάς αναζητάτε κάποιου είδους εκδίκηση για τα άσχημα που σας έχει κάνει κάποιο άτομο, σήμερα δεν θα βιώσετε μόνο απογοήτευση, αλλά μπορεί να υποστείτε ένα νέο, ανεπιθύμητο πρόβλημα ή απώλεια. Μάλλον παρεμβαίνετε στις υποθέσεις που υπερβαίνουν το ανθρώπινο, δεν είστε εσείς οι τιμητές του σύμπαντος! Στην πραγματικότητα, έχετε τόση προσωπική δουλειά να κάνετε, τόσες πολλές γνώσεις για να αποκτήσετε. Θα υπάρξει μια σύντομη σύγκρουση ή αντίθεση στην οικογενειακή σας σχέση με ένα άλλο μέλος της οικογένειάς σας, που ανήκει στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερου ή της Παρθένου ή έχει ωροσκόπο σε αυτά.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα μπορείτε να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι για τις επόμενες δύο ημέρες ή να κάνετε μια αλλαγή στα σχέδια που σχετίζονται με ένα τέτοιο ταξίδι. Αυτή η ημέρα φέρνει αλλαγές στα ταξιδιωτικά σχέδια, λόγω εμφάνισης νέων συνθηκών. Σήμερα θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να μην αφήσετε τίποτα για την επόμενη εβδομάδα.

Κριός – σε γενικές γραμμές, θα έχετε μια ευνοϊκή και επιτυχημένη μέρα, ενώ σε ακόμα καλύτερη θέση θα είναι τα νεαρότερα άτομα του ζωδίου και ειδικά τα αντρικά άτομα. Ελπίζω να συνειδητοποιήσετε τη σημασία των καταστάσεων και των ευκαιριών που θα προκύψουν σήμερα.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Λέων – σήμερα δεν είναι η πιο επιτυχημένη μέρα σας. Ολοκληρώστε μερικές εργασίες στη δουλειά ή στην οικογένειά σας, σύμφωνα με τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και ετοιμαστείτε για ξεκούραση.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – τα αρχικά σας σχέδια για σήμερα είναι πολλά, σοβαρά και σημαντικά ως στόχοι, που είναι δυνατόν να υλοποιηθούν με μια καλή οργάνωση εκ μέρους σας. Η συνάντηση ή η συνομιλία με ένα άτομο, θα έχει ευεργετική επίδραση στις ενέργειες και τη διάθεσή σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς θα απαιτεί από εσάς να ενεργείτε με σύνεση και με λιγότερο συναίσθημα. Θα έχετε περισσότερες οικιακές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Πρόσθετος φόρτος εργασίας μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ή καταστάσεων που αφορούν ένα παιδί ή ένα νέο άτομο.

Ταύρος – μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα αν δεν κλειστείτε στο κέλυφός σας. Μπορείτε να γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα, να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και να απολαύσετε κάποιες αισθηματικές ή ρομαντικές καταστάσεις.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – σήμερα ορισμένα από τα σημαντικά καθήκοντά ή οι καταστάσεις γύρω σας, θα σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο από την οικογένεια, τους φίλους ή τους γείτονές σας.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Αιγόκερως – μια πολύ σημαντική μέρα εάν γνωρίζετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή κάνετε μια αλλαγή. Σήμερα, η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις σοφές αποφάσεις σας, όχι από τις συναισθηματικές.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα θα σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με έναν άνδρα από τον οποίο θα μάθετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες. Οι φιλίες σας σήμερα θα είναι ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής. Θα έχετε συνομιλίες και συζητήσεις για σημαντικά θέματα με άτομα από τον κύκλο φίλων σας. Σήμερα, ενδέχεται να προκύψει δαπάνη για ένα άτομο που δεν ζει στο σπίτι σας.

Δίδυμοι – μια δυναμική μέρα, με πολύ επικοινωνία. Θα γράψετε γράμματα, θα στείλετε μηνύματα, θα πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων, θα καθίσετε ατέλειωτες ώρες στα social κάνοντας εικονικές συνομιλίες.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ζυγοί – σήμερα μην βιάζεστε, αλλά και μην καθυστερείτε. Αναζητήστε το κατάλληλο περιβάλλον για δράσεις και λύσεις. Να είστε πρακτικοί, σοφοί, όχι παρορμητικοί και συναισθηματικοί.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Υδροχόος – υπάρχει η πιθανότητα τα νέα που σχετίζονται με έναν άνδρα να σας ενοχλήσουν, να σας φέρουν σύγχυση ή να σας απογοητεύσουν.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα ήταν καλό να δείξετε τα συναισθήματά σας πιο ανοιχτά, αλλά φυσικά χωρίς να βλάψετε άλλους, εάν αυτά τα συναισθήματα σχετίζονται με επιθετικότητα ή θυμό. Σήμερα πρέπει να είστε γενναιόδωροι και στοργικοί, με κατανόηση και ευγενικοί. Παρά τη μεγαλύτερη συναισθηματικότητα που θα έχετε σήμερα, μείνετε πρακτικοί και σταθεροί.

Καρκίνος – είναι υπέροχη μέρα για συναντήσεις και διασκέδαση με τους αγαπημένους σας. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να είναι μια πηγή ευχάριστων συναισθημάτων, αλλά εξαρτάται από το τι θα προσφέρετε και εσείς για αυτό.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Σκορπιός – η υγεία και η εμφάνισή σας θα είναι σημαντικά πράγματα. Φροντίστε τον εαυτό σας. Διορθώστε μερικές κακές συνήθειες στον τρόπο ζωής σας. Οι δίαιτες μπορεί μερικές φορές να κάνουν περισσότερο κακό, παρά καλό.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ιχθείς – θα σας αναζητούν φίλοι ή ομοϊδεάτες. Θα έχετε ενδιαφέρουσες, παραγωγικές συνομιλίες μαζί τους.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com