Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
H μέρα ξεκινά με την Σελήνη να τετραγωνίζει με τον Ουρανό, δημιουργώντας μια ένταση στις σχέσεις μας, ενώ ξαφνικά προβλήματα μπορεί να υπάρξουν τώρα, τόσο στην επικοινωνία μας, όσο και τις μετακινήσεις. Κάποιοι ίσως μάθετε κάποια ξαφνικά δυσάρεστα νέα, παρόλα αυτά είναι μια όψη που δίνει μικρή διάρκεια στα προβλήματα (επηρεάζει περισσότερο Α’ δεκαήμερο και πρώτες ημέρες Β’ δεκαημέρου).
Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις. Νοιώθουμε πιο καταθλιπτικά, υγεία και εργασία απαιτούν προσοχή, όπως και τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους (επηρεάζει περισσότερο τις τελευταίες μέρες Α’ Δεκαημέρου και πρώτες ημέρες Β’ δεκαημέρου)
Η Αφροδίτη και ο Άρης συνδυάζονται ευνοϊκά από το μεσημέρι και μας κάνουν πιο παθιασμένους, αισθησιακούς, στοργικούς και ειλικρινείς. Προσοχή χρειάζεται, γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε επιπόλαιοι με τα χρήματα (επηρεάζονται περισσότερο οι τελευταίες ημέρες του Β’ δεκαημέρου).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Τρίτη, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την ολοκλήρωση εργασιών και υποχρεώσεων που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Σήμερα, μπορείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το γάμο, τα παιδιά σας, τους γονείς σας ή άλλα άτομα με τα οποία ζείτε. Εάν ξεκινήσετε κάτι νέο σχετικά με την οικογένεια ή το σπίτι σας σήμερα, η ανάπτυξή του θα είναι αργή, αλλά σταθερή. Δεν είναι μια μέρα για γρήγορη δράση και για πίεση σε καταστάσεις και ανθρώπους, ώστε να δώσετε βεβιασμένη ώθηση ή να λειτουργήσουν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Αναζητήστε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα στη ζωή σας. Σήμερα θα μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά και αυτό θα σας ωφελήσει πολύ. Οι γειτονικές και φιλικές σχέσεις σας με τις μεσήλικες γυναίκες θα είναι ενδιαφέρουσες. Οικονομικές – πιθανές υποχρεώσεις για όσους ανήκετε ή έχετε ωροσκόπο στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Σήμερα θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για την πραγματοποίηση διαφόρων θεμάτων με εκπροσώπους θεσμικών οργάνων, με τις οποίες θα συζητήσετε ή θα επιλύσετε διάφορες καταστάσεις ή προβλήματα.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε συναντήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι με ξένους ή σε απροσδόκητες περιστάσεις. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική ή χρήσιμη συνομιλία με συγγενείς. Την Τρίτη, μην υποτιμάτε τη σημασία των ευθυνών του σπιτιού και της οικογένειάς σας, καθώς αυτό δεν θα γίνει δεκτό από τους άλλους συγγενείς σας.

Κριός – σήμερα θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να εναρμονίσετε την ερωτική σας σχέση. Περάστε περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάντε κάτι που θα είναι διασκεδαστικό. Ευνοϊκός χρόνος για αναζήτηση ή δημιουργία νέας ρομαντικής σχέσης αν είστε μόνοι.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη φόρμα συναισθηματικά. Μην δημιουργείτε δυσφορία ή ένταση γύρω σας και ειδικά στην οικογένεια ή στην αισθηματική σας σχέση.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Τοξότης – σήμερα να κάνετε σχέδια για την οικογένειά σας και το σπίτι σας, αλλά αυτά που μπορείτε πραγματικά να πραγματοποιήσετε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η Τρίτη φέρνει διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους από διαφορετικά χωριά και πόλεις. Αυτή η μέρα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα σας φέρουν θετικά συναισθήματα.

Ταύρος – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ειδήσεις ή πληροφορίες που σχετίζονται με χρήματα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Παρθένος – είναι μια ευοίωνη μέρα για το σχεδιασμό ή την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης, καθώς και για συνομιλίες με άτομα από άλλους οικισμούς ή για τη δημιουργία νέων επαφών με άτομα κοντά ή μακριά.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Αιγόκερως – μην χάσετε την τύχη σας σήμερα μόνο και μόνο επειδή δεν ταιριάζει στις επιθυμίες σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια δύσκολη και περίεργη μέρα για εσάς, γιατί θα είναι δύσκολο να λάβετε τις σωστές αποφάσεις ή να ενεργήσετε με σύνεση. Τα συναισθήματα θα είναι πολύ δυνατά και οι επιθυμίες σας θα είναι μερικές φορές ανεξέλεγκτες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις, όπου θα είστε πιο ευάλωτοι.

Δίδυμοι – προετοιμαστείτε για πολύ δουλειά, για σοβαρές ευθύνες και δεσμεύσεις. Κινητοποιηθείτε και μην σπαταλάτε χρόνο και πόρους.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – μην εμπιστεύεστε μια νεαρή γυναίκα που θα προσπαθήσει να ξεφύγει με μια ψεύτικη υπόσχεση, συγγνώμη, παράπονο ή ψευδείς πληροφορίες.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Υδροχόος – σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να εκπληρώσετε τα αρχικά σας σχέδια, αλλά όχι αδύνατο. Όλα εξαρτώνται από το πώς σχεδιάζετε την ημέρα σας και από το πόσο αυστηρά θα εκτελείτε τα καθήκοντά σας.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αρμονίας και αγάπης γύρω σας. Σήμερα, μην παραπονεθείτε για τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε για το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξετάστε τη δυνατότητα επίλυσης ορισμένων σοβαρών προβλημάτων στο σπίτι σας, σχετικά με μικρά χρηματικά πόσα ή μικρές απώλειες, τα οποία προέκυψαν απροσδόκητα χθες ή σήμερα.

Καρκίνος – μπορεί να είναι μια υπέροχη και ξεχωριστή μέρα για εσάς. Να είστε ανοιχτοί για να αποδεχτείτε τις καταστάσεις, τα πράγματα και τους ανθρώπους που έρχονται σε σας σήμερα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Σκορπιός – η προσωπική σας ζωή πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα, οικογένεια, αγάπη, παιδιά, γονείς. Όλοι θα αξίζουν περισσότερη προσοχή και αγάπη από εσάς.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ιχθείς – η υγεία σας σήμερα μπορεί να είναι ασταθής, μπορεί να αισθάνεστε κούραση, έλλειψη ενέργειας, πονοκέφαλο ή άλλα θέματα υγείας.
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: