Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ)


Σήμερα θα είστε σε θέση να ενεργήσετε πιο αργά, δίνοντας στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε, ανάλογα με τις συγκεκριμένες περιστάσεις και υποχρεώσεις που έχετε. Το Σάββατο θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να χαλαρώσετε έξω από το σπίτι σας. Όσοι από εσάς έχετε υποχρεώσεις σχετικά με τη γη ή έναν κήπο, θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι με την εργασία και τα αποτελέσματα που θα κατορθώσετε.

Σήμερα ένας μεσήλικας άντρα, πιθανότατα από την οικογένειά σας, προσπαθεί να σας πει κάτι ή να κρύψει κάτι από εσάς. Οι ευχάριστες εκπλήξεις είναι πολύ πιθανές και θα είναι ατομικές για κάθε έναν από εσάς. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποτελέσει πηγή ενδιαφερόντων καταστάσεων. Μην αγνοείτε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Θα μπορείτε να πετύχετε πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οπότε προγραμματίστε τις καθημερινές σας εργασίες καλά.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!


Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα εστιάσετε την προσοχή σας σε διάφορες υποχρεώσεις του σπιτιού, επισκευές ή βελτιώσεις. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει άλλα μέλη της οικογένειάς σας και να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις. Αυτή είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους από κοντά και μακριά, η οποία θα σας δώσει διαφορετικά συναισθήματα, λαμβάνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες και νέα.

Κριός – σήμερα αποφύγετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας, απαιτώντας μόνο την εκπλήρωση των επιθυμιών ή των προτεραιοτήτων σας. Οι συγκρούσεις δεν θα είναι ευχάριστες…
Υγεία ⇒ 1/5
Χρήμα ⇒ 3/5
Οικογένεια ⇒ 1/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Λέων – σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες γύρω σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα ή αύριο.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 4/5

Τοξότης – σήμερα θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να προγραμματίσετε κάποια από τα καθήκοντά σας για την επόμενη εβδομάδα. Ο χρόνος είναι χρήμα, αυτό ισχύει για εσάς αυτήν την ημέρα.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια ασταθή διάθεση, με την τάση να απαισιοδοξείτε και να αντιμετωπίζετε εύκολα απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν πράγματα στην οικογένεια που θα σας ενοχλήσουν ή θα σας επιβαρύνουν συναισθηματικά και δεν συνέβησαν απαραίτητα σήμερα. Το Σάββατο, θα είναι σημαντικό να σταθεροποιήσετε συναισθήματα και να βάλετε περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση στις πράξεις σας.

Ταύρος – συζήτηση και προσπάθεια εναρμόνισης της σχέσης σας με μια γυναίκα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Παρθένος – οι προσδοκίες σας για σήμερα θα γίνουν πραγματικότητα. Το Σάββατο ξέρετε τι θέλετε και πώς να το επιτύχετε.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 3/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Αιγόκερως – θέλετε να επιστρέψετε στην παιδική σας ηλικία, για να έχετε αυτή την ανέμελη ζωή που σας έχει λείψει. Σήμερα, οι ευθύνες σας θα είναι πραγματικά μεγάλες.
Υγεία ⇒ 3/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, το Σάββατο θα είναι μια μέρα που σίγουρα δεν θα βιαστείτε σε ενέργειες ή αποφάσεις. Θα είστε πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να αξιολογήσετε τα πράγματα, προτού λάβετε συγκεκριμένα μέτρα. Αυτή η μέρα φέρνει ευκαιρίες και καλή τύχη σε πράγματα που αποτύχατε πριν από λίγο καιρό, λόγω έλλειψης πόρων και ευνοϊκών συνθηκών.

Δίδυμοι – μια υπέροχη μέρα για αγάπη, αισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις. Θα απολαύσετε την παρουσία των αγαπημένων σας. Σήμερα θα ξέρετε πώς να προσελκύσετε καλά πράγματα στον εαυτό σας.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 4/5
Οικογένεια ⇒ 4/5
Θέματα αγάπης ⇒ 5/5

Ζυγός – σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε ορισμένα από τα καθήκοντά σας από την προηγούμενη εβδομάδα, για τα οποία δεν έχετε βρει τον χρόνο και τους πόρους για να τα ολοκληρώσετε.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 2/5

Υδροχόος – σήμερα συναντάτε ανθρώπους από διαφορετικούς τομείς ζωής, φίλους, συγγενείς, ομοϊδεάτες κλπ. Η διαφορετικότητα θα είναι σημαντική για εσάς σήμερα.
Υγεία ⇒ 4/5
Χρήμα ⇒ 1/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, θα βρείτε λόγους για να απολαύσετε τη ζωή. Σήμερα, θα έχετε την τάση να είστε πιο αισιόδοξοι για τα προβλήματά σας και να υποβαθμίσετε το αντίκτυπό τους. Το Σάββατο θα μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Καρκίνος – το Σάββατο θα έχετε περισσότερη δουλειά, τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας σίγουρα αυξάνονται.
Υγεία ⇒ 5/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Σκορπιός – σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε μια καλή διάθεση και μια καλή ιδέα για το πώς να περάσετε αυτήν την ημέρα. Μπορείτε να έχετε ευχάριστες εμπειρίες με αλλά άτομα.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 5/5
Οικογένεια ⇒ 2/5
Θέματα αγάπης ⇒ 3/5

Ιχθείς – μια δύσκολη μέρα, γιατί θα βιώσετε μια οδυνηρή απογοήτευση ή μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή σας.
Υγεία ⇒ 2/5
Χρήμα ⇒ 2/5
Οικογένεια ⇒ 5/5
Θέματα αγάπης ⇒ 1/5

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: